Rinnapump Philips Avent "Comfort" käsitsi-mehaaniline anumaga „VIA“ SCF330/13

Täpsustused:
Rinnapumba tüüp: käsitsi valmistatud
Kauba ID: 36132
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
3759
Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 30. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 28. märtsist

259

Postkontor

Esmaspäeval, 1. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 1. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

Smartpost pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

259

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 2. aprillist

249

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Rinnapump Philips Avent "Comfort" käsitsi-mehaaniline anumaga „VIA“ SCF330/13

MUGAVUS. ROHKEM PIIM. KERGE JA MUGAV KASUTADA

Selle pumba abil saate teostada piima pumpamise protseduuri ilma ettepoole kallutamata. Väiksem padi stimuleerib õrnalt piima voolavust ning manuaalne rinnapump, mis koosneb ainult paarist komponendist, hõlpsasti monteeritav ja puhastatav. Reisimine on probleemivaba, kuna rinnapumba kompaktse suuruse tõttu on seda hõlbus Teie kotti mahutada.

Philips Avent Breast Feeding

Manuaalse rinnapumba peamised eelised:

  • Äärmiselt lihtne ja mugav reisimisel kasutada.
  • Rinnapump pehme polsterdusega.
  • Komplekt sisaldab 3 piima säilitustopsi.
  • Kaasas vastsündinutele mõeldud pehme lutt.

Manuaalse rinnapumba eelised:

  • Rinnapumba konstruktsioon muudab piima pumpamise veelgi mugavamaks ja tõhusamaks

Patogesnė siurbimo padėtis dėl unikalaus dizaino

Tänu ainulaadsele imetamiskujundusele jookseb rinnapiim otse pudelisse ka siis, kui olete püsti. Pole mingeid erilisi asendeid ja seljaväsimust! Nüüdsest on Teil seda protsessi teostada palju mugavam, ilma et peaksite end ette kallutama. Lõõgastus annab veelgi tõhusamaid tulemusi.

  • Soojust pakkuv pehme massaažipadi

Minkšta masažinė pagalvėlė suteikia šilumos

Massaažipadi on ülipehme ja sametise tekstuuriga, mis paneb Teid tundma sooja ja mõnusat puudutust, stimuleerides suuremat piimatoodangut. Padi on eriline ka sellepärast, et see kopeerib lapse imetamise toimingut ja stimuleerib seega piima voolavust rinnast.

  • 3 universaalset piimatopsi

Su 3 universaliais puodeliais pienui laikyti

Sama tassi saate kasutada piima pumpamiseks, säilitamiseks ja söötmiseks. Võite hoida külmkapis või sügavkülmas.

Kompaktiškas, lengvas dizainas

Manuaalne rinnapump on äärmiselt kompaktne ja seda on hõlbus kaasas kanda ka liikvel olles. Ergonoomilise kujuga käepide pakub rinnapumba hoidmisel, imemisel ja juhtimisel lisamugavust. Väikese suuruse ja väikese raskuse tõttu on seda lihtne hoiustada ja transportida.

  • Lihtne kokkupanek ja lihtsasti paigaldatavad osad

Intuityvus surinkimas. Lengvai vizualiai suderinamos visos dalys

Rinnapumpa on äärmiselt lihtne kokku panna. Konstruktsioon koosneb vaid mõnest osast. Lihtne puhastada.

  • Ühildub teiste Philips Avent toodetega

Suderinamas su kitais „Philips Avent“ maitinimo gaminiais

Minilaadija ühildub hõlpsalt teiste Philips Avent tootevalikus olevate toitetoodetega. Kombineerige klassikalise viaali või säilitusmahutiga. Komplektis on ka mugavuse tagamiseks rinnahooldustooted.

  • Vähe osa  ja lihtne puhastada

Puhastate kõik detailid probleemideta kiiresti. Nõudepesumasinas ohutu kasutada.

  • Lihtne käsitsi juhtimine

Rinnapumba ühe käega juhtimine on äärmiselt mugav. See on ideaalne valik emadele, kes aeg-ajalt piima välja pumpavad.

Muud omadused:

  • Kõik osad on valmistatud ilma BPA-ta.
  • Komplekti kuulub: käepidemega rinnapump standardsuuruses polster, piimatopsid (3 tükki), piimatopsiadapter, pehme imikute lutt, rinnapatjade komplekt (2 tükki).

Manuaalne rinnapump

Manuaalne rinnapump - ema tee helgema homse poole. Kui pärast rinnapumba proovimist mõistsite, et peaksite otsima alternatiive, on manuaalne rinnapump suurepärane idee. Seda tüüpi piima pumpamine simuleerib lapse rinnaga toitmise protsessi ja soodustab seega piimatootmist. See pole mitte ainult palju kiirem viis piima välja pumpamiseks, vaid on ka vähem valu tekitav, kuna kooriku koostisosa sisaldab tundlike rinnanibude kaitsmiseks masseerivaid silikoonpatja.

Seda tüüpi rinnapumba otsad on mugavad, tõhusad, kiiresti monteeritavad ja kiiresti pestavad. Otste eriline kuju kohandub ideaalselt rinnaga ja võimaldab parimat võimalikku tulemust - piima sujuvat välja pumpamist. Mugav käepide kiiruse saavutamiseks ja vaikne mehhanism vaikseks ja rahulikuks tööks.

Piima manuaalseks pumpamiseks ei pea Te kummardama ega otsima mugavamat asendit, et piim välja voolaks. Saate lihtsalt istuda, puhata ja lõõgastuda. Pehmed ja masseerivad padjad aitavad hubasust luua - need mitte ainult ei loo soojustunnet, vaid stimuleerivad ka rinda õrnalt, stimuleerides piima voolamist ja tootmisprotsesse.

See on suurepärane vahend rinnapõletike ennetamiseks ja regulaarselt piima välja pumpamiseks. See aitab ka neid emasid, kes peavad mõnikord mõneks ajaks lahkuma ja lapse isadega jätma. Kahtlemata päästab käsitsi pumpamine Teid olukorrast, kus Teie rinnanibud on kahjustatud. Valige see alternatiiv piima pumpamiseks ja unustage ebamugavused.

Pientraukis Philips Avent

Foto on lihtsalt näide, mõeldud toote omaduste tutvustamiseks. Fotol olev toode ei tähista konkreetset tootemudelit.

Philips Avent - tuntud kaubamärk, mille toodet on mõeldud alates vastsündinutest kuni väikelasteni. See on kaubamärk # 1, mida soovitavad emad kogu maailmas ja antud kaubamärki võib nimetada legendiks. “Vanemate juhendit pole olemas, küll aga on olemas hea tugimeeskond. Oleme olemas, et aidata teid ja teie last selles põnevas esimeses eluetapis, ”ütlevad brändi asutajad. Paljud meist poleks arvatavasti oma värske ema rutiini ette kujutanud ilma Philips Aventi rinnapiimapumbata või pudelisteriliseerijata. Neid tooteid on kasutanud paljud vanemad üle kogu maailma, seega pole imestada, et brändi populaarsus on suusõnaliselt levinud. See on Briti kaubamärk, mis pöörab erilist tähelepanu oma toodete kvaliteedile. Philips Avent on kuulus oma pudelite, beebimonitoride, termomeetrite, pudelisoojendite ja steriliseerijate ning muude tarvikute (näiteks lutid) poolest. Philips Avent ei jäta teid ükskõikseks - niipea kui neid tooteid proovitakse, armuvad vanemad kaubamärki ja toote kvaliteet avaldab neile muljet. Ostke kaasaegseid ja uuenduslikke Philips Avent tooteid ja nautige lapsevanemaks olemist.

Rinnapump Philips Avent "Comfort" käsitsi-mehaaniline anumaga „VIA“ SCF330/13

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Manuaalne rinnapump – parema homse nimel emadele. Kui proovite piima välja pumbata, mõistate, et te peaksite otsima alternatiive - manuaalne rinnapump on suurepärane idee. Seda tüüpi rinnapump jäljendab lapse imetamist, mistõttu see stimuleerib piima paremat eritumist. See ei ole mitte ainult kiirem viis piima pumpamiseks, vaid ka vähem valusaks, kuna rinnapumba silikoonist pea kaitseb teie tundlikke nibusid.

Seda tüüpi rinnapumbad on mugavad, tõhusad, kiiresti kokkupandavad ja kiiresti pestavad. Spetsiaalse kujuga otsikud sobivad ideaalselt imetava ema rinnaga ja aitavad saavutada parimad tulemused - piima sujuva pumpamise. Mugav käepide tagab kiire ja vaikse mehhanismi.

Kasutades rinnapumpa, ei pea te ennast painutama või otsima mugavat asendit rinnapiima pumpamiseks. Teil on võimalik lihtsalt istuda ja lõõgastuda. Pehmed ja masseerivad padjad aitavad teil luua hubast tunnet - nad mitte ainult ei loo soojuse tunnet, vaid stimuleerivad ka rinda, provotseerides piima voolu ja tootmise protsesse.

See on suurepärane vahend rinnavähi ennetamiseks ja piima regulaarseks välja pumpamiseks. Samuti aitab see emasid, kes mõnikord mõneks ajaks kodust lahkuvad ja jätavad näljased lapsed isade hoolde. Kahtlemata päästab rinnapump olukordadest, kus rinnanäärmed on kahjustatud. Valige see alternatiiviks piima välja pumpamiseks ja unustage ebamugavused.

Rinnapump Philips Avent

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Rinnapump Philips Avent "Comfort" käsitsi-mehaaniline anumaga „VIA“ SCF330/13

Kauba ID: 36132
Kategooria: Rinnapumbad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,09 x 0,225 m, 0,455 kg
Tüüp: Rinnapumbad
Kaubamärk: Philips Avent
Rinnapumba tüüp: käsitsi valmistatud
Vaade: Philips Avent, käsitsi valmistatud rinnapumbad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Philips Avent tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
5607
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (18)

Rinnapump Philips Avent "Comfort" käsitsi-mehaaniline anumaga „VIA“ SCF330/13
4.9

(18 ostja hinnangud)

5 tähte
(17)
4 tähte
(0)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Karolina S.
02.06.2023

Hea kaup, töötab paremini kui elektrilised. Väga mugav on omada mitut lisakonteinerit.

Viktorija K.
14.01.2023

Toode on kõrge kvaliteediga.

Rimantas J.
03.11.2022

Töötab suurepäraselt, laguneb kergesti pesemiseks, kiire kohaletoimetamine.

Marina S.
01.06.2022

Kõik rahuldab..

Iryna S.
05.05.2022

Kui piima on piisavalt)) siis asendamatu abiline!

Inga T.
20.04.2022

Hea pump, lihtne kokku panna, lahti võtta, lihtne kasutada, midagi ei valuta, ei hõõru.

Lina V.
27.03.2022

Pole veel testitud, aga loodan, et teile meeldib

Natalia L.
23.11.2021

Hea rinnapump, kiire tarne

Judita R.
03.11.2021

Hea toode. Testitud.

Dovilė J.
13.02.2021

Hea kvaliteet hea hinnaga.

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki