Seljakott Paso Gaming, PP22GA-524

Täpsustused:
Seljatoe tüüp: Ergonoomiline, Suletud
Kauba ID: 5791667
3479
Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 29. märtsist

000

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Seljakott Paso Gaming, PP22GA-524

Omadused:

  • Üks suur sahtel
  • Esitasku
  • 2 küljetaskut - võrk ja tõmblukuga
  • Tugevdatud ergonoomiline seljaosa, väljast võrkmaterjal
  • Profileeritud polsterdatud rihmad
  • Tugevdatud põhi
  • Helkurelementidega
  • Mõõdud: 36 x 30 x 16 cm
  • Kaal: 700 g.

Paso

Paso on laste parim sõber, kui ta teeb esimesi samme lasteaias, koolis ja mujalgi. Värvikad Paso seljakotid, pinalid, spordikotid ja muud aksessuaarid inspireerivad pisikesi loovtegevustesse, lõbusatesse mängudesse ja usinasse õppimisse.
Paso kasvab koos pisikestega - kirkaimate värvidega seljakotid ja lemmikkangelased saadavad neid kooli- või klassiekskursioonile ning väikesed kohvrid tekitavad neis hea enesetunde, kui kõige tähtsamad asjad nendega koos reisivad - isegi kui see on mängukaru või lemmiknukk .
Paso valikusse kuuluvad erinevad koolikomplektid, koolikotid, spordikotid, kohvrid, toiduainete hoiukarbid, termosed ja termotopsid, pudelid, peeglid ja muud tarvikud.
Paso pakub laias valikus litsentsitud tooteid (Frozen, Star Wars, Studio Pet's, Rachael Hale, Spiderman ja palju muud) igas vanuses lastele ja teismelistele.
Poola kaubamärk "Paso" on uhke enam kui üle 35 -aastase kogemusega turul ja laiendab pidevalt oma valikut, võttes arvesse valitsevaid suundumusi.

Seljakott Paso Gaming, PP22GA-524 Paso

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kooli seljakotid

Kvaliteetsed ja mugavad koolikotid on üks tähtsamaid oste enne uue kooliaasta algust. Need on mõeldud raamatute, vihikute ja muude õpilastele vajalike kirjatarvete jaoks, seega peavad need olema ruumikad, vastupidavad ja funktsionaalsed. Koolilaste seljakotid peavad olema laste vanusele ja pikkusele sobivad, vastupidavast materjalist ja sobivate mõõtmetega. Algkoolilastele soovitatakse ortopeedilise seljaosa ja pehmete õlarihmadega seljakotte, et koormus jaotuks õigesti ja ühtlaselt, mis hoiab ära seljavalu. Seljakoti valimisel eelistage vastupidavaid ja veekindlaid kangaid. Õlarihmad peaksid olema reguleeritavad, et tagada mugav istuvus. Väga olulised on ka sisemised lahtrid, mis lihtsustavad vajalike asjade leidmist ja õpetavad lapsi asju korrastama. Väikelapsed tahavad, et nende seljakott peegeldaks nende isiksust, oleks kaunistatud lemmik multifilmitegelaste või -loomadega, erinevate kujundite ja värvidega. Vanemad õpilased eelistavad pigem vabaaja stiilis seljakotte. Vastutustundlikult valitud seljakotid aitavad teil kooliks õigesti valmistuda ja ei täida mitte ainult oma eesmärki, vaid panevad ka iga lapse end oma välimusega hästi tundma.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Seljakott Paso Gaming, PP22GA-524

Kauba ID: 5791667
Kategooria: Koolikotid ja seljakotid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,39 x 0,37 x 0,59 m, 1 kg
Ettenähtud: Poistele
Tüüp: Kooli seljakotid
Vaade: Paso, kooli seljakotid koolikotid ja seljakotid
Kollektsioon: Paso Gaming
Värv: Erinevad värvid
Kaubamärk: Paso
Seljatoe tüüp: Ergonoomiline, Suletud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Paso tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (2)

Seljakott Paso Gaming, PP22GA-524
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Svetlana K.
05.03.2024

Seljakott hea :))

Sandra N.
09.08.2023

Kõik on suurepärane, suurepärane!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki