Nukk MGA LOL Surprise Summer Dayz Independent Queen 8 cm, 3+

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukud
Kauba ID: 7282470

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Nukk MGA LOL Surprise Summer Dayz Independent Queen 8 cm, 3+

Tutvustame piiratud koguses LOL Surprise Summer Dayz Doll Independent Queen'i meie uues keskkonnasõbralikus PAPERPALLIS! Avage 7 üllatust, et avastada kõik viisid, kuidas nautida neid pikki suvepäevi. Sööda või vannita Independent Queen'i vee üllatuseks! Iga LOL Surprise Summer Dayz nukk sisaldab 7 üllatust: LOL Surprise Summer Dayz nukk paberkuuli pakendis; salajane sõnum; pudel; prillid; riietus; kingad; suupistete aksessuaar. Koguge nii Independent Queen kui ka Jubilee! LOL Surprise kollektsionäärinukud stiilsete juuste, lõbusate riietusriiete ja paljude detailirohkete aksessuaaridega on ideaalne mänguasi ja mängukomplekt lastele, sealhulgas 4- kuni 7-aastastele ja vanematele tüdrukutele ja poistele fantaasiarikkaks teesklusmänguks! Sünnipäevakingituseks ja kingituseks mis tahes erilise sündmuse puhul pakuvad nukud tundide kaupa sotsiaalset mängu koos õdede-vendade ja sõpradega!

L.O.L mänguasjad on olnud maailma populaarsemad juba mitu aastat järjest ja on täiesti mõistetav, et laste südameid vallutanud mänguasjad on tõeliselt üllatuslikud. Interaktiivsed, võimelised vallandama loovaid ja väga lõbusaid L.O.L tooteid, lummab maailma lihtsa, kuid suurepärase ideega - lasta lastel tunda pakendatud üllatustest ikka ja jälle rõõmu. Unikaalne pakendamise ja avastamise protsess toob põnevust, äratab uudishimu ja lõbustab teid. Hoolikalt pakitud mänguasjal on eraldi kihid, mis on üksteise järel lahti pakkides lihtsad ja huvitavad.Sel moel leiab laps mängude jaoks erinevaid tarvikuid, mis on üllatustena sobivad mänguasjadele. Mänguasja erinevate detailide ja kohandatud tarvikute kokkupanekuga on laste teine lemmiktegevus, mida tootjad ei ole oma unustanud. Selle tulemusena muutub pakendi avamise protsess ja mänguasja kokkupanek suurepäraseks kombinatsiooniks ja ühendavad kõik, mida lapsed soovivad. Kaunid ja uudishimu köitvad pakendid - see ei ole veel kõik!

Igal L.O.L-i tootel on spetsiifiline, ainulaadne interaktiivne funktsioon, mis aitab arendada lapse loovust ja loomulikult üllatab ja meelitab. Erksad värvid, originaalne ja üllatav disain, individuaalsed detailid ja tarvikud on loodud tänapäeva laste vajaduste ja hobide rahuldamiseks, luues erinevaid mänguasju, mis vastavad kõigile laste ootustele. „Me usume maagiliselt kaunisse pakendisse. See on see - mis meeldib lastele" –ütlevad mänguasjatootjad. Mängige, koguge ja vahetage - L.O.Li unikaalsed mänguasjad on avanud uue tee väga põnevatesse, hämmastavatesse ja ahvatlevatesse mängude maailma.

Nukk MGA LOL Surprise Summer Dayz Independent Queen 8 cm, 3+

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Nukud

Kas teie väike laps on jõudnud sellisesse vanusesse, kus ta tahab üha rohkem nukkudega mängida? Suurepärane, meil on suur valik nukke! Siit leiad nii temaatilisi nukke (kuulsuste nukud, multifilmitegelastel (nt FROZEN) põhinevad nukud) kui ka nukke, mis on sorteeritud vastavalt nende funktsioonile (beebinukud, mis vajavad hoolitsemist, või nukud, millele saab teha igasuguseid soenguid). Et valida oma lapsele kõige imelisemat mänguasja, pöörake tähelepanu tema huvidele. Võib-olla soengukujundusnukk või ehk soovite oma Barbie-kollektsiooni täiendada? Või äkki nutikas nukk koos efektidega? Teie laps ei pea pettuma, sest valikus on palju erinevaid nukke.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Nukk MGA LOL Surprise Summer Dayz Independent Queen 8 cm, 3+

Kauba ID: 7282470
Kategooria: Mänguasjad tüdrukutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,34 x 0,28 x 0,28 m, 0,7 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: L.O.L.
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukud
Vaade: L.O.L., nukud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik L.O.L. tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Nukk MGA LOL Surprise Summer Dayz Independent Queen 8 cm, 3+
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki