Acana Wild Coast Dog igat tõugu koertele, 9,7 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 9.7 kg
Kauba ID: 1107402
7720
796 /kg
Lisa korvi
806 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Postkontor

15. maist

199

Kuller

15. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. maist

199

Kuller

15. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Acana Wild Coast Dog igat tõugu koertele, 9,7 kg

Kasutamine: Iga koer on ainulaadne ja individuaalne, nii et nende toitumisvajadused sõltuvad tõust, keskkonnast, vanusest ja aktiivsusest. Seetõttu soovitame kasutada neid söötmisnorme lähtepunktina ning jälgida oma koera kaalu ja kohandada ratsioone vastavalt vajadusele. Soovitatav on teda toita kaks korda päevas ja jätta juua alati värsket puhast vett. Koerale uue toidu tutvustamisel kulub tema seedesüsteemil aega, et kohaneda Acana koeratoidu rikkalikumate toitainetega. Segage 5–7 päeva jooksul väiksemaid Acana söödaportsjoneid oma tavalise toiduga, suurendades järk-järgult iga päev kogust. 7. päeval saate juba täis koguse Acana toitu ära toita.

Koostis:Heeringajahu 24%, purustatud kaer 23%, värske Vaikse ookeani heeringas 10%, värske lest 6%, heeringaõli 6%, külmpressitud rapsiõli, värske hõbehaug 4%, punased läätsed, rohelised herned, rohelised läätsed, garbanzo oad, kollased herned, kaer, lutsern, läätsekiud, kuivatatud pruunvetikad, värske kõrvits, värske kõrvits, värske pastinaak, värske roheline kapsas, värske spinat, värske porgand, värske punane õun, värske bartlett pirnid, külmkuivatatud heeringas 0,1%, värsked jõhvikad, värsked mustikad, sigurijuur, kurkumijuur, mõrukõrvits, takjajuur, lavendlijuur, astelpaju. Lisandid D3-vitamiin: 500IU, E-vitamiin: 100IU, Koliinkloriid: 500mg, E6(tsink): 100mg, B5-vitamiin: 12,5mg Energiasisaldus ME 3493 kcal/kg Koostise analüüs Toorproteiin 29% Toorrasv 17% Toortuhk 7 % Toorkiud 5% Niiskus 12% Kaltsium 1,1% Fosfor 0,9% Omega-6 rasvhapped 2,4% Omega-3 rasvhapped 1,4% DHA/EPA 0,4% 0,3% Glükoosamiin 700mg /kg Kondroitiin 900m

Acana on bioloogiliselt sobiv toit koertele ja kassidele, mis sisaldab palju värsket erinevat tüüpi liha, terve saagi kontseptsiooni, madala glükeemilise indeksiga ja kõrgeima kvaliteediga piirkondlikke koostisosi. Tootesari on neli – Classics, Heritage, Singles ja Regionals.

Kaasaegsed koerad mitte ainult ei saa süüa nagu nende esivanemad, vaid nad vajavad seda ka hea tervise säilitamiseks.

Meie auhinnatud bioloogiliselt sobiva filosoofia on lihtne: liha kvaliteet, värskus ja mitmekesisus – toit, mida koerad on loomulikult sööma arenenud, minimeerides samal ajal süsivesikuid ja sünteetilisi koostisosi, mis ei kuulu teie koera loomulikku toitumisse.

PALJU KALA (50%)

Teie koer on bioloogiliselt kohanenud liharikka toiduga. Sellepärast sisaldab ACANA Wild Coast 50% kala, sealhulgas Vaikse ookeani heeringat, hiidlest, hiidlest, mis kõik sobivad inimtoiduks.

VÄRSKE KALA KOGUS (1/3)

Kasutame suurepärase kvaliteediga värsket kala, millel on suurepärased toiteomadused. Seetõttu on 1/3 ACANA Wild Coasti kalast värske ning suurepärase kvaliteedi ja maitsega. Teine osa - 2/3 kalast kuivatatakse.

PALJU VALKU (29%)

Täiesti vaba herne- või kartulivalgukontsentraatidest, mida tänapäeval sageli koeratoidus kasutatakse, sisaldab ACANA kvaliteetset loomse päritoluga valku, mis aitab säilitada lihasmassi ja toidab koera vastavalt tema evolutsioonilistele vajadustele.

PALJU ERINEVAID KALA (3)

Looduses jahivad koerad erinevaid loomi. Sellepärast sisaldab ACANA Wild Coast mitmesuguseid kalu: Vaikse ookeani heeringat, hiidlest, hiidlest, vastavalt WholePrey kontseptsiooni proportsioonidele, kasutades liha, elundeid ja kõhre, kordades loomulikku toitumist ja vähendades vajadust pika nimekirja sünteetiliste lisandite järele, mida leidub traditsiooniline koeratoit

MADALA SÜSIVESIKUTE SISALDUSEGA (30%)

Teie koera loomulik toit sisaldab väga vähe süsivesikuid, mis on ülekaalulisuse ja diabeedi peamine põhjus. Seetõttu on ACANA madala süsivesikute sisaldusega ning kiired süsivesikud (nt mais ja riis) on asendatud madala glükeemilise tasemega puu- ja köögiviljadega.

AINULT 5 LISANDUST | LOODUSLIKUD TOITAINED

ACANA Wild Coast sööt on rikas kala- ja WholePrey kontseptsiooni koostisosadega, mis pakuvad looduslikke toitaineid, millele on lisatud ainult vitamiine B5, E, koliini, tsinki ja vaske.

TootjaChampion Petfoods, Kanada.

Acana kaubamärgi nimi on inspireeritud selle kodulinnast Kanada Alberta põllumajandusest ja kultuurist. Aja jooksul on see nimi muutunud kvaliteedi sünonüümiks kogu maailmas. Tänapäeval toodetakse Acana lemmikloomatoitu maailmatasemel köökides Edmontonis, Albertas ja Auburnis, Kentucky ja eksporditakse kogu maailmas.
Alates ettevõtte asutamise algusest on Acana loonud kõrgeima kvaliteediga lemmikloomatoitu maailma parimatest koostisosadest. See toit on valmistatud värskest esmaklassilisest lihast, mis on tasakaalustatud tervislike puu- ja köögiviljadega, et teie lemmikloom saaks elada täisväärtuslikku ja tervet elu õnneliku pereliikmena.
Iga Acana toode SISALDAB: vähemalt 50% kõrgeima kvaliteediga liha koostisosi; köögiviljade, puuviljade, taimede ja toitainetega tasakaalustatud retseptid; kõik tooted, millele on lisatud vitamiine ja mineraalaineid, looduslikke säilitusaineid ja probiootikume; lai valik maitseid rahuldab ka kõige nõudlikuma lemmiklooma vajadused.
Ükski Acana toode ei sisalda: lisatud kunstlikke maitse-, värv- ega säilitusaineid; lisatud soja, maisi, tapioki või nisu koostisosi.

Acana Wild Coast Dog igat tõugu koertele, 9,7 kg

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Acana Wild Coast Dog igat tõugu koertele, 9,7 kg

Kauba ID: 1107402
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,5 x 0,7 m, 11,4 kg
Looma vanus: 1 kuni 7 aastat
Suurus: Kuivtoit kõikidele koeratõugudele
Vaade: Acana, kuivtoit kõikidele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Muu
Kaubamärk: Acana
Paki kaal: 9.7 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Acana tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
15799
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (6)

Acana Wild Coast Dog igat tõugu koertele, 9,7 kg
4.7

(6 ostja hinnangud)

5 tähte
(5)
4 tähte
(0)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

83%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Beata J.
12.04.2024

Selle toidu koostis osutus üsna hästi valitud ja bränd on huvitatud koera heaolust. Meie täiskasvanud koerale see toit aga ei sobinud - tal oli kõhulahtisus. Proovisime nädal aega trenni teha, aga koera väljaheide ei muutunud. See on vaid minu isiklik kogemus, ilmselt sobib see toit ka teistele koertele.

Astra P.
25.07.2023

Aitäh, mu beagle armastab seda! :)

Artur Z.
04.05.2023

Hea kvaliteet, ainult selle kalatoidu vastu pole allergiat. KAUP teeb alati parima hinnapakkumise

Gerolys I.
10.02.2023

Hea hinnaga - hea toit!

Dalia K.
30.12.2022

Kaup kiirelt käes, koer sõi meelsasti, kõik super

Artur Z.
02.09.2022

Minu koerte lemmiktoit! Kuigi ta on allergiline, pole selle toiduga probleeme. Nii palju varem proovinud. Hea meel on leida see, mis kõige paremini sobib!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki