Kuivtoit koertele vabakäigu Kanaga Ziwi Peak, 4 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 4 kg
Kauba ID: 6163032

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kuivtoit koertele vabakäigu Kanaga Ziwi Peak, 4 kg

Ziwipeak kuivtoit koertele kanaga kirjeldus. Ziwipeak kuivtoit koertele kanaga on naturaalne ja aeglaselt õhu käes kuivatatud toit, mis sisaldab 96% naturaalset kanaliha, siseorganeid ja luid, mis kõik pärinevad Uus-Meremaa puhtas looduses vabapidamisel kasvatatud lindudelt. Lisaks kohalikest vetest pärit rohekarbid, mis on looduslikud glükosamiini ja kondroitiiniallikad ning sisaldavad rohkelt kasulikke omega 3- ja 6-rasvhappeid. Sobib ka allergilistele koertele, sest ei sisalda teravilja, kunstlikke säilitus- ja värvaineid, lõhna- ega maitsetugevdajaid, soola, suhkrut ega täiteaineid. Igas pakendis on kaasas spetsiaalne mõõdukulp ja pakendilt leiad kogused kui mitu kulbitäit toitu vastavalt oma kehakaalule sinu lemmik päevas vajab.

Koostis: Uus-Meremaa vabapidamise kana (kanaliha, -maks, -süda ja -luud) 96%, Uus-Meremaa rohekarbid 3%, letsitiin, inuliin (sigur), kuivatatud mereadru, vitamiinid ja mineraalid, sool, petersell.

Energeetiline väärtus: 5500 kcal/kg.

Analüütiline koostis: toorvalk 44,0%, toorrasv 36,0%, toortuhk 12,0%, toorkiud 2,0%, niiskust 14%, kondroitiin 1300 mg/kg.

Lisatud söödalisandid ühe kg kohta: naatriumkloriid 2700 mg/kg; naatriumkloriid 2700 mg/kg; E6 (tsink) 380 mg/kg; E4 (vask) 66 mg/kg; E1 (raud) 65 mg/kg; mangaan 36 mg/kg; seleenipärm 31 mg/kg; E671 (D3-vitamiin) 671

Üldine tooteinfo: Kuivtoit koertele vabakäigu Kanaga Ziwi Peak, 4 kg

Kauba ID: 6163032
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,36 x 0,08 m, 4 kg
Looma vanus: Erinevatele vanustele
Suurus: Kuivtoit kõikidele koeratõugudele
Vaade: Ziwi Peak, kuivtoit kõikidele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Allergikutele
Kaubamärk: Ziwi Peak
Paki kaal: 4 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ziwi Peak tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Kuivtoit koertele vabakäigu Kanaga Ziwi Peak, 4 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki