Telefon Blackview A100, 128 GB, Dual SIM, Breeze Green

Täpsustused:
Diagonaal (tollid): 6.67
Tagakaamera: 12 + 8 Mpx
Esikaamera: 8 Mpx
Kauba ID: 2811033

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Blackview A100, 128 GB, Dual SIM, Breeze Green

Blackview A100 on nutikas valik tehnikahuvilistele inimestele, kes hindavad nutitelefonis nii esteetilisust kui ka funktsionaalsust. 128 GB salvestusruumi ja kahe SIM-kaardi võimekusega on see telefon ideaalne äritöötajatele ja multitegijatele, kes peavad olema teel olles ühenduses ja organiseeritud.Breeze Green värv annab sellele unikaalse ja värskendava välimuse, mis eristub massist, samas kui Android 11 operatsioonisüsteem pakub sujuvat ja ajakohast kasutajakogemust.

  • Hämmastav pilt: Blackview A100 IPS-ekraan pakub teravat, selget ja eredat pilti, mis sobib ideaalselt meedia nautimiseks ja sirvimiseks.
  • Kvaliteetsed kaamerad: Selles nutitelefonis on kaks tagumist ja üks esikaamera, seega jäädvustab see suurepäraseid fotosid ja selfisid.
  • Pikaajaline aku: Usaldusväärne aku tagab pikema kasutuse, nii et saate olla ühenduses, kui seda kõige rohkem vajate.
  • Sujuv ühenduvus: tänu sellistele funktsioonidele nagu WiFi, Bluetooth 4.2, NFC ja USB Type-C on jagamine ja ühendamine lihtne.
  • Turvalisus ja juurdepääs: sõrmejäljelugeja pakub turvalist ja isiklikku võimalust seadme kiireks avamiseks.
  • Palju salvestusruumi: 128 GB sisemälu pakub palju ruumi rakenduste, fotode ja videote jaoks.

Blackview on elektroonikatootja, mis eristub konkurentidest oma robuste välimusega, vastupidavate  seadmetega. Tuntud kui nutitelefonide tootja, pakub Blackview ka nutikellasid ning tahvelarvuteid ja selle tarvikuid.
Esimeste ülitugevate BV-seeria telefonide kasutuselevõtuga 2016. aastal sai Blackview kiiresti tuntuks ja usaldusväärseks koguni 60 riigis ja. Toodetele on omistatud tuntus kui tugevamad 5G-toega nutitelefonid. Blackview nutitelefonidel on ülipika tööajaga akud ja sobivad ideaalselt aktiivset elustiili harrastavale tarbijale.
Keskendudes tehnoloogilistele uuendustele, kogemustele ja klientide rahulolule, pakub ettevõte ainult kõrge kvaliteediga tooteid. Taiwanis loodud ettevõtte missiooniks on pakkuda konkurentsivõimelise hinnaga tooteid ja on teeninud auga välja ekspertide tunnustuse toodete usaldusväärsuse ja kaasaegsuse suhtes.
 

Blackview A100, 128 GB, Dual SIM, Breeze Green

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Ilmselt vaid vähesed suudavad igapäevaelu ilma nutitelefonideta ette kujutada. Tänapäeva seadmed võivad nüüd asendada kaamerad, võimaldades teil kiiresti veebi sirvida, lugeda e-raamatuid, kuulata muusikat, vaadata filme, videokonverentse ja kasutada rakendusi. 1994. aastal lõi protsessorite ja arvutite tootja IBM salaja tänapäeva nutitelefoni eelkäija, isiklikuks suhtlejaks Simoniks. Kuigi see täitis kõiki telefoni põhifunktsioone, müüdi vaid 50 000 eksemplari ja müük lõpetati aasta jooksul pärast selle ilmumist. Tehnoloogiline revolutsioon toimus 2007. aastal, kui Apple tõi turule esimese iPhone'i – revolutsioonilise seadme, mis pakkus mitmeid enneolematuid intelligentseid funktsioone. Peamine erinevus nutitelefonide ja tavaliste mobiiltelefonide vahel on operatsioonisüsteem, mis võimaldab telefonile lisada laias valikus lisarakendusi. Andmete töötlemise ja erinevate sidevõrkudega ühenduse loomise võimalus teeb seda tüüpi mobiilsed seadmed võrreldavaks ka arvutitega. Turul saadaolevate nutitelefonide valik on väga lai, kuna neid on erinevat värvi, kujundust, eraldusvõimet ja suurust. 20. sajandi lõpus välja töötatud nutiseadmed arenevad kiiresti, muutes paljud igapäevased tegevused lihtsamaks ja nauditavamaks.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Blackview A100, 128 GB, Dual SIM, Breeze Green

Kauba ID: 2811033
Kategooria: Telefonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,18 x 0,09 x 0,05 m, 0,45 kg
Telefoni tüüp: Nutitelefon
Kaubamärk: Blackview
Värv: Roheline
WiFi: Jah
Bluetooth: Jah
Bluetooth Versioon: 4.2
Ekraani tüüp: IPS
Resolutsioon: 1080 x 2400
Välk: Jah
Protsessori tüüp: MediaTek MT6771
Operatiivmälu (RAM): 6000 MB
Sisemälu: 128 GB
Mälukaart: TF
Mälukaardi maht: kuni 128 GB GB
Mudel: 5380 mAh
Kõneaeg kuni: 19 h
Operatsioonisüsteem: Android
Versioon: 11
Lisafunktsioonid: 3G, 4G, Dual SIM, Kiirlaadimine, NFC, Sõrmejäljelugeja
Liidesed: USB Type-C
FM-raadio: Jah
Mudel: A100
Vaade: Blackview, a100 telefonid
Toote seisukord: Uus
Kõrgus: 166.3 mm
Laius: 77.6 mm
Sügavus: 8.8 mm
Kaal: 195 g
Pakendis sisaldub* (*pakendi sisu võib muutuda): Laadija, telefon
Seenioridele: Ei
Lisainformatsioon: GPS
Diagonaal (tollid): 6.67
Tagakaamera: 12 + 8 Mpx
Esikaamera: 8 Mpx
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Blackview tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Blackview A100, 128 GB, Dual SIM, Breeze Green
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki