Telefon Renewd® iPhone 11 64GB Red

Täpsustused:
Diagonaal (tollid): 6.1
Tagakaamera: 12 Mpx
Esikaamera: 12 Mpx
Kauba ID: 63242

Uuskasutatud tooted on tooted, mis on pärast lühiajalist kasutamist tootjale tagastatud. Tootja on tagastatud kaupa kontrollinud, uuendanud ja andnud garantii. Seade, selle osad ja funktsioonid on täielikult töökorras. Harvadel juhtudel võivad esineda välised kasutusjäljed või väikesed kriimustused. Elektrooniliste seadmete sorteerimine ja uuesti ringlussevõtt säästab tootmiskulusid ja loodusvarasid ning annab esemetele uue elu, aidates kaasa keskkonna säästmisele.

42440

SJH hind

47900
-11%

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
1604 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Laupäeval, 30. märtsist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 1. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 1. aprillist

399

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 2. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 2. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 2. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Renewd® iPhone 11 64GB Red

Renewd® iPhone 

Jätkusuutlik alternatiiv oma uuele iPhone'ile! Renewd® iPhone on kõrgeima  kvaliteediga kasutatud iPhone, mis on tehniliselt ideaalses seisukorras. Iga  müüdud Renewd® iPhone'i eest tehakse annetus Etioopia metsastamisprojektile.  Nii et te mitte ainult ei säästa raha, vaid aitate ka kaasa jätkusuutlikumale  tulevikule! 

Kuid mis teeb Renewd® nii usaldusväärseks? Renewd® iPhone'i on sertifitseeritud  spetsialistide poolt põhjalikult kontrollitud ja remonditud ning tootja ametliku  tarkvaraga testitud. Nii tagab Renewd®, et iga seade koosneb 100%  originaalosadest, on tehniliselt täiuslikus korras ja et võltsitud üksikosade  kasutamisest tulenevad defektid on välistatud. Iga iPhone tarnitakse oma  jätkusuutlikus pakendis ja see on uuendatud tehingu toimumise ajal saadaolevale  uusimale iOS-versioonile. 

Renewd®-i iPhone'il on ka ametlik Hollandi refurbished sertifikaat. Selle  sertifikaadi saamiseks peavad tooted ja ettevõte vastama rangetele nõuetele,  mis on muu hulgas seotud kvaliteedi ja teenindusega. Tänaseni on see ainus  tunnustatud sertifikaat kasutatud elektroonika jaoks kogu maailmas. Nii et võite  olla kindel, et ostate head toodet! 

Renewd® protsess on täielikult kooskõlas tootja omaga, mis muudab tooted  veelgi vastupidavamaks. Kasutades originaalvaruosi, täidame Apple'i rangeid  säästvuse nõudeid ja tagame, et ükski toode ei tule turule liiga suure  keskkonnamõjuga. iPhone saab teise elu ja koos hoiame ära, et see ei satuks liiga  kiiresti e-jäätmete hulka. 

Kui valite Renewd® toote, siis valite ka suurepärase teenuse. Juhul, kui sinu  iPhone'iga peaks midagi viltu minema? Siis on teil õigus 2-aastasele garantiile ja  tasuta pealevõtmis- ja tagastusteenusele. Me võtame iPhone'i sinu kodust kätte  ja tagastame selle pärast remonti. Renewd®: odavam ja rohelisem! 

Pange tähele: Need on kasutatud tooted ja neil võivad olla minimaalsed  kasutusjäljed. 

Renewd® lühidalt: 

• Odavam ja rohelisem 

• Alati 100% originaalosad 

• Turu kõige rangem kontroll 

• Täielik vastavus tootjale 

• Tasuta kogumise ja tagastamise teenus

Need uued ja kvaliteetsed telefonimudelid on väga vastupidavad niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame, et nende mudelite kasutamisel võivad seadmed loomuliku kulumise tõttu kaotada vastupidavuse nii niiskuse ja pritsmete kui ka põrutuste suhtes.

Samuti märgime, et niiskuskindlus määrati värskes ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi telefonide uued mudelid olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas ei ole puhas ja/või voolav.

Soovitame teil ise mitte katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Pange tähele, et nende mudelite telefonid on loodud niiskuskindlaks, kuid see ei tähenda sugugi, et need seadmed oleksid 100% veekindlad. Juhime tähelepanu, et vedeliku põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu need mudelid garantii alla.

Ilmselt vaid vähesed suudavad igapäevaelu ilma nutitelefonideta ette kujutada. Tänapäeva seadmed võivad nüüd asendada kaamerad, võimaldades teil kiiresti veebi sirvida, lugeda e-raamatuid, kuulata muusikat, vaadata filme, videokonverentse ja kasutada rakendusi. 1994. aastal lõi protsessorite ja arvutite tootja IBM salaja tänapäeva nutitelefoni eelkäija, isiklikuks suhtlejaks Simoniks. Kuigi see täitis kõiki telefoni põhifunktsioone, müüdi vaid 50 000 eksemplari ja müük lõpetati aasta jooksul pärast selle ilmumist. Tehnoloogiline revolutsioon toimus 2007. aastal, kui Apple tõi turule esimese iPhone'i – revolutsioonilise seadme, mis pakkus mitmeid enneolematuid intelligentseid funktsioone. Peamine erinevus nutitelefonide ja tavaliste mobiiltelefonide vahel on operatsioonisüsteem, mis võimaldab telefonile lisada laias valikus lisarakendusi. Andmete töötlemise ja erinevate sidevõrkudega ühenduse loomise võimalus teeb seda tüüpi mobiilsed seadmed võrreldavaks ka arvutitega. Turul saadaolevate nutitelefonide valik on väga lai, kuna neid on erinevat värvi, kujundust, eraldusvõimet ja suurust. 20. sajandi lõpus välja töötatud nutiseadmed arenevad kiiresti, muutes paljud igapäevased tegevused lihtsamaks ja nauditavamaks.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Renewd® iPhone 11 64GB Red

Kauba ID: 63242
Kategooria: Telefonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,18 x 0,105 x 0,045 m, 0,305 kg
Telefoni tüüp: Nutitelefon
Tootja kood: RND-P14664
Kaubamärk: Renewd®
Värv: Punane
WiFi: Jah
Bluetooth: Jah
Bluetooth Versioon: 5.0
Ekraani tüüp: Retina HD
Resolutsioon: 1792 x 828
Välk: 4 x LED
Videosalvestus: 4K - 24 fps, 30 fps, or 60 fps
Protsessori tüüp: Apple A13 Bionic
Operatiivmälu (RAM): 4096 MB
Sisemälu: 64 GB
Mälukaart: Ei
Aku tüüp: Liitiumioon
Mudel: 3110 mAh
Operatsioonisüsteem: iOS
Versioon: 13
Lisafunktsioonid: 3G, 4G, Juhtmevaba laadimine, Kiirlaadimine, NFC, Niiskuskindel, Sõrmejäljelugeja
Liidesed: Lightning
FM-raadio: Ei
MP3-mängija: Jah
Mudel: iPhone 11
Vaade: Renewd®, iphone 11 telefonid
Toote seisukord: Uuendatud
Kõrgus: 150.9 mm
Laius: 75.7 mm
Sügavus: 8.3 mm
Kaal: 194 g
Pakendis sisaldub* (*pakendi sisu võib muutuda): Telefon, juhe, juhised
Diagonaal (tollid): 6.1
Tagakaamera: 12 Mpx
Esikaamera: 12 Mpx
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Renewd tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (1)

Renewd® iPhone 11 64GB Red
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Augustas J.
22.03.2022

Kõik on super, tootel endal puudusi polnud

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki