Telefonihoidja Baseus SUBR-01

Täpsustused:
Tüüp: Mini telefonihoidik
Kauba ID: 956577

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Baseus SUBR-01

Baseus telefonihoidja Bear Ring holder for phones, must

Baseus on elektroonikaseadmete kaubamärk, mis loodi 2011. aastal, et tuua turule uusim tehnoloogia. Baseus toodab ülikõrge profiiliga tooteid kodu-, kontori- ja isiklikuks kasutamiseks. Kõigi nende disainifilosoofia põhineb praktilisusel ja tipptasemel -kunsti esteetika.
Uuenduslik ettevõte Baseus rajab oma edu halastamatule kvaliteediotsingule ja suurepärastele tehnilistele partneritele, kes mitte ainult ei taga kvaliteetsete osade tarnimist, vaid jagavad ka kogemusi. See võimaldas ettevõttel pälvida rahvusvahelist tunnustust ning võita palju auhindu innovatsiooni ja sõbraliku disaini eest. Baseuse USB -laadijad on turul seda tüüpi üks populaarsemaid ja parima hinnangu saanud laadijaid ning juhtmeta Baseuse telefonilaadijad on tänapäeva inimese jaoks olulisteks tarvikuteks tunnistatud. Lähtudes ideest, et tänapäeva elu on lahutamatu pidevast liikumisest, pöörab Baseus erilist tähelepanu juhtmevabade seadmete tootmisele: telefoni- või arvutilaadijad, kõrvaklapid ja muud seadmed, ilma milleta me oma päeva ette ei kujuta.
Baseus pakub ka üsna laias valikus kodus valmistatud seadmeid, sealhulgas niisutajaid ja puhastajaid, tolmuimejaid, erinevaid valgusteid ja kuulsaid Baseuse kõlareid. 

Baseus SUBR-01

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Baseus

Üle 10 aasta aktiivselt tegutsenud Baseuse kaubamärk, mille omanik on Shenzhen Besing Technology Co. Limited, pakub klientidele igapäevaselt mugavuse ja teaduslike uuenduste kombinatsiooni. Toote lõpptulemuse täielikku vastavuse tagamine ja iga tehnoloogia- ning esteetikasõbra ootuste täitmine on teinud Baseuse juba algusaegadest hinnatud turuliidri.
Alguses keskendus Baseus ainult mobiiltelefonide tarvikute tootmisele, kuid peale äriedu on tootmist laiendanud ka teistele valdkondadele ning tänaseks on valikus arvutitarvikud ja ühenduskaablid, välised akud, autotarvikud, juhtmevabad kõrvaklapid ja muud tooted. .
Innovatsioon, disain ja kõrgeim kvaliteet on omadused, mis on kaasaegse tehnika kasutaja jaoks kahtlemata ühed olulisemad. Baseus integreerib need suurepäraselt oma toodetesse, muutes sellest täna tuntud ettevõtte, kellel on palju kliente üle kogu maailma. Klientide poolehoidu aitab pälvida ka asjaolu, et iga Baseuse toodet testitakse ja kontrollitakse põhjalikult enne müüki tulekut, et klientideni jõuaks vaid kvaliteetsed ja ohutud tooted.
 

Baseus SUBR-01 Baseus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Baseus SUBR-01

Kauba ID: 956577
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,12 x 0,07 x 0,02 m, 0,46 kg
Telefoni mõõtmed: Pole täpsustatud mm
Kaubamärk: Baseus
Tüüp: Mini telefonihoidik
Vaade: Baseus, mini telefonihoidik telefonihoidjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus SUBR-01
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki