Nutikell Denver SWK-110BU Blue

Täpsustused:
Veekindlus: Ei
GPS: Ei
Kauba ID: 7871560
3149
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. aprillist

000

Smartpost pakiautomaat

10. aprillist

259

Postkontor

11. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

11. aprillist

219

DPD pakiautomaat

11. aprillist

249

Kuller

11. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

10. aprillist

259

Postkontor

11. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

11. aprillist

219

DPD pakiautomaat

11. aprillist

249

Kuller

11. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Denver SWK-110BU Blue

 Funktsioonid

Laste nutikell
Kergesti loetav 1,4-tolline värviline ekraan
Jälgige oma tegevust ja und ning kuvage need tasuta rakenduses
Südame löögisageduse ja vererõhu andur
Multisport funktsioon
Sammulugeja funktsioon: sammude, vahemaa ja kalorite arvutamine
Ühendatav nutitelefoniga Bluetoothi kaudu
Helistaja ID kuva ja SMS-teavitused
Kell ja äratusfunktsioon
Täielikult ühilduv iOS ja Androidiga
Suurus: 3,80 (L) X 1,30 (D) X 22,00 (K)

Denver

Denver on elektroonikatootja, kes suudab pakkuda suurepäraseid tooteid igaks eluvaldkonnaks, alates mängudest ja vaba aja veetmisest kuni turvalisuse tagamiseni. Ettevõte asutati 1990. aastal ja seda juhitakse Taanis asuvast keskusest.
Alustades Aasiast pärit telerite impordiga, on ettevõttel nüüd võimalus pakkuda üht maailma suurimatest jaeelektroonikaseadmetest. Denver pakub üle 400 erineva elektroonikaseadme: koduseks mõeldud audiovisuaalseadmed, mobiiltelefonid ja tahvelarvutid ning praegu ülipopulaarseid tooteid, nagu elektroonilised liikumisseadmed, droonid ja nutikellad.
Denverit seostatakse mitte ainult kõigile kättesaadavate kvaliteetsete toodetega, vaid ka eksklusiivse disainiga, mis vastab ideaalselt kaasaegsetele suundumustele. Lisaks sellele, et need tooted leiavad kergesti oma koha teie kodus või kohanduvad teie stiiliga - iga Denveri seade on peensusteni läbi mõeldud ja loodud maksimaalse naudingu ja mugavuse tagamiseks. Läbimõeldud funktsioonid ja uuenduslikud lahendused üllatavad ja võimaldavad teil seadet nautida paljude aastate jooksul. 

Denver SWK-110BU Blue Denver

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Laste nutikellad

Kui teil on nutikell, võite avastada, et ka teie laps on sellest vaimustuses. Kuigi viieaastase lapse jaoks Apple Watchi soetamine võib olla natuke palju, on lastele mõeldud nutikellade puhul palju muid võimalusi. Paljud lastele mõeldud nutikellad pakuvad sarnaseid eeliseid nagu täiskasvanutele mõeldud kellad - aktiivsuse jälgimine, eesmärkide seadmine ja elujuhtimise funktsioonid, näiteks kalendrid. Mõned lähevad veelgi kaugemale ja sisaldavad GPS-i, helistamist ja mõnel on isegi kaamerad. Kuidas valida oma lapsele parim nutikell? Lapsevanemad võivad kaaluda vanemliku kontrolli tähtsust, näiteks unehäirete seadmist või juurdepääsu piiramist teatavatele funktsioonidele. Mõned nutikellad pakuvad mängukomponente, nagu väljakutsed, virtuaalsed auhinnad ja avatarid, mida lapsed tavaliselt eelistavad, kuid tasub kaaluda, kas need funktsioonid on teie lapse huvides.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Denver SWK-110BU Blue

Kauba ID: 7871560
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,2 m, 0,1 kg
Tüüp: Laste nutikellad
Kaubamärk: Denver
Ekraani suurus (tollid): 1.4
Värv: Sinine
Ekraani tüüp: Puutetundlik ekraan
Ekraani resolutsioon: Pole täpsustatud
Rihma materjal: Plastik
Bluetooth: Jah
NFC: Ei
Wi-Fi: Ei
Ühilduvus: Android, iOS
Aku maht: 200 mAh
Lisafunktsioonid: Äratus, Pedomeeter, SMS- ja kõneteated, Spordirežiimid
Pulsomeeter(HR): Jah
Veekindlus: Ei
GPS: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Denver tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Denver SWK-110BU Blue
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki