Nutikell Huami Amazfit Falcon Black (W2029OV1N)

Täpsustused:
Aku eluiga: 336 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kauba ID: 7899340
62776
Lisa korvi
2372 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

12. aprillist

000

Postkontor

15. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

15. aprillist

219

DPD pakiautomaat

15. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

15. aprillist

259

Kuller

15. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

15. aprillist

219

DPD pakiautomaat

15. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

15. aprillist

259

Kuller

15. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Huami Amazfit Falcon Black (W2029OV1N)

Amazfit Falcon Smartwatch (Supersonic Black)

Ületage oma piirangud Amazfit multifunktsionaalse GPS-kellaga. Tehisintellekti abiga annab see teile intelligentset treeningtuge igas olukorras. Kell kasutab kahesageduslikku GPS-i ja 6 satelliitnavigatsioonisüsteemi. Kell on valmistatud titaanist ja sellel on safiirkristallklaas, mis tagab keskmisest suurema vastupidavuse, samas kui paindlik, pehme ja kerge silikoonist rihm tagab parema naha hingavuse ja pikaajalise mugavuse.

Amazfit/W2029OV1N/1

Sõjaline disain

Falconi nutikella korpus on valmistatud vastupidavast lennundusklassi titaanist. Mida see tähendab? Kell on ülikerge, kuid samas vastupidav ka kõige raskemates tingimustes. Ekraani moodustav safiirklaas kõvadusega 9 Mosh pakub tõhusat kaitset kriimustuste eest. Ükskõik, millistes tingimustes sa ka ei viibiks, Falcon on valmis igaks väljakutseks.

Amazfit/W2029OV1N/12

Intuitiivne kasutamine

Falcon on varustatud 4 juhtnupuga, mis muudavad kella funktsioonide käsitsemise lihtsaks. See on eriti kasulik näiteks treeningu ajal või vihma käes, kui märjad käed muudavad puuteekraani kasutamise keeruliseks. Titaanisulamist valmistatud nupud ei ole mitte ainult kulumiskindlad, vaid annavad kellale ka särava, eristuva aktsendi, mis eristab seda massist.

Amazfit/W2029OV1N/6

Isikupärastatud kella nägu

Valige suure hulga numbrimärkide hulgast. Valige sportlike, klassikaliste ja elegantsete teemade vahel, kohandades oma kella välimuse vastavalt oma unikaalsele stiilile. Saate määrata ka animeeritud numbrikella, andes oma nutikellale futuristliku välimuse. "Falcon" pakub Always-on Display režiimi, mis võimaldab teil vaadata aega ilma, et peaksite ekraani sirvima.

Amazfit/W2029OV1N/5

Sobib ideaalselt veespordiks

Kas sa ujud? Surfate? Või sukeldute? Amazfit Falconi on põhjalikult testitud, et saavutada 20 ATM veekindlus, mis tähendab, et võid selle sukeldada kuni 200 meetri sügavusele vette, ilma et peaksid kartma selle kahjustumist. Mida see tähendab? Saate selle kaasa võtta oma veetreeningutele, et saada veel parem ülevaade oma füüsilisest seisundist, näiteks ujumise ajal.

Amazfit/W2029OV1N/7

Täiustatud treeningu abivahend

Amazfit Falcon pakub treeningute ajal intelligentset abi. Kasutades teaduslikku analüüsi, aitab Zepp Coachi algoritm teil kohandada treeningut vastavalt teie treeningu tasemele. Süsteem hindab teie treeningu intensiivsuse ja väsimuse taseme põhjal teie treeningu taset ning soovitab seejärel suurendada või vähendada treeningu intensiivsust vastavalt teie treeningu tasemele. Falcon on teie personaalne treener, mis annab teile kiiresti veelgi paremaid tulemusi.

Amazfit/W2029OV1N/11

Navigatsioonisüsteem

Falconi nutikell kasutab kahesageduslikku GPS-süsteemi ja 6 satelliitnavigatsioonisüsteemi (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS, OTA 1), mis muudab selle veelgi tõhusamaks teie asukoha määramisel, kus iganes te ka ei viibiksite. Saate importida marsruudi faili Zepp Appist ja minna otse sihtkohta, kontrollida marsruuti kellal, jälgida marsruuti reaalajas ja leida kiireim tee tagasi lähtepunkti. Falconi abil ei eksi te enam kunagi ära.

Amazfit/W2029OV1N/8

Veelgi rohkem võimalusi

Amazfit Falcon pakub veelgi rohkem võimalusi treeningute tegemisel. Bluetoothi abil saad ühendada oma nutikella professionaalsete treeningseadmetega, näiteks pulsirihma või jõumõõtjaga. Varieeri oma treeninguid ja paranda oma füüsilist vormi täiustatud andmete abil.

Amazfit/W2029OV1N/2

Teie isiklik treener

Nüüd saad hõlpsasti jälgida oma tulemusi iga treeningu ajal. Falconi kella pakub üle 150 spordiala, millest 8 tunneb ta automaatselt ära. Nutikell jälgib teie südame löögisagedust ja intervalle, läbitud distantsi, põletatud kaloreid, kiirust ja aega reaalajas, nii et saate oma andmeid reaalajas vaadata kellalt või häälteadete kaudu (võimalik Bluetooth-kõrvaklappide kaudu). Ja Falcon on varustatud baromeetrilise kõrgusemõõtjaga, mis võimaldab teil kontrollida oma kõrgust ja õhurõhku, nii et saate veelgi üksikasjalikumaid andmeid oma soorituse kohta. Kontrollige oma treeningute aruandeid Zepp Appis, mida genereerib Peak Beats'i algoritm, et saaksite oma vormi iga päev parandada.

Amazfit/W2029OV1N/10

Teie vajadustele vastav treeningkava

Zepp Appis saate luua 11 spordiala jaoks individuaalseid treeningplaane. Iga kava on jagatud etappideks - soojendus, treening, lõdvestus ja puhkus -, nii et saate oma tegevust vastavalt planeerida. Saate mallile määrata meeldetuletusi selliste asjade nagu kiirus või distants, nii et saate seada eesmärke ja parandada oma rekordeid teel oma unistuste fitnessi poole. Falcon pakub ka triatlonirežiimi, mis hõlmab ujumist, jalgrattasõitu ja jooksmist, rajarežiimi jooksjatele või golfirežiimi, kus saate täiustada oma svingi.

Amazfit/W2029OV1N/3

Täiustatud jõutreening

Falcon aitab teil jälgida ka oma lihastreeningu edusamme, kui töötate oma keha vormimise kallal. Jõutreeningurežiim tunneb automaatselt ära, millist harjutust te teete, ja tuvastab selle jaoks õige lihasgrupi, mis lihtsustab üksikute kehaosade treenimist. Falcon loeb kordusi, südame löögisagedust ja komplekteerib puhkeaegu, muutes treeningud veelgi sihipärasemaks ja tõhusamaks.

Amazfit/W2029OV1N/4

Kuulake oma lemmiklugusid

Amazfit Falconil on sisseehitatud mälu, mis suudab salvestada kuni 270-470 lugu. Lihtsalt ühendage kell Bluetoothiga kõrvaklappidega ja kuulake intensiivse treeningu ajal energilisi laule. Muusikamängijat saate hõlpsasti juhtida oma kellast - lihtsalt puudutage ekraani.

Amazfit/W2029OV1N/9

Kaitske oma tervist

Nutikell aitab teil oma keha eest hoolitseda. See jälgib teie südame löögisagedust, vere hapnikusisaldust ja hingamist ning tänu spetsiaalsetele algoritmidele muudab andmed selgeteks aruanneteks, mis võimaldavad teil kohe märgata kõik ebaregulaarsused. Kui andmed näitavad, et oled stressis, soovitab Falcon hingamisharjutuse, mis aitab sul lõõgastuda. Kuid see pole veel kõik! Nutikell jälgib teie une kvaliteeti, salvestades iga faasi kestuse ja hingamise kvaliteedi ning aruannete abil on lihtne parandada oma puhkeharjumusi, et tunneksite end iga päev veelgi paremini.

Amazfit/W2029OV1N/13

Tõhus jõudlus

Seade on äärmiselt energiasäästlik. Pärast laadimist võib see töötada kuni 2 nädalat, muutes selle ideaalseks kaaslaseks reisidel ja igapäevategevustes. Falcon pakub sujuvat ja intuitiivset toimimist, mistõttu on seda meeldiv kasutada. Varustatud erinevate vidinatega, nagu GoPro, kalkulaator, rasedusassistent, hammaste puhastamine, vee taimeri ja palju muud, on see ideaalne valik kõigile, kes soovivad oma jõudlust parandada.

Amazfit/W2029OV1N/14

Saadaval aadressil

  • Nutikell (koos standardse rihmaga)
  • Magnetiline laadimiskaabel
  • Juhised
TootjaAmazfit
MudelFalcon
VärvTitanium (Supersonic Black)
Mõõtmed49,45x47,2x12,95 mm
Kaal64 g (ilma rihmata); 83 g (koos rihmaga)
Korpuse materjalTitaan
Veekindluse tase20 ATM

Ekraan

MaterjalAMOLED
Suurus1.28"
Resolutsioon416x416
PPI326
PuuteekraanSafiirkristallklaas + sõrmejälgedevastane kate

Aku

Aku kestvus500 mAh (nominaalne)
LaadimismeetodLaadija 5-poolse pistikuga
Teoreetiline laadimisaegUmbes 2 tundi
Tavapärane kasutusviisKuni 18 päeva
Aku säästurežiimKuni 28 päeva
Intensiivne kasutaminekuni 7 päeva
Täpne GPS-režiimKuni 21 tundi
Tasakaalustatud GPS-režiimKuni 38 tundi
Ökonoomne GPS-režiimKuni 50 tundi

Andurid

TervisBioTrackerTM 3.0 PPG biomeetriline sensor (mõõdab pulssi ja vere hapnikusisaldust), 6PD + 1LED
Liikumine6-teljeline liikumiskiirenduse andur, güroskoopiline andur, geomagnetiline andur, õhurõhuandur, ümbritseva valguse andur.
Ühendatavus"Bluetooth 5.0 BLE
PositsioneerimineGPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS, NAVIC

Rihm

MaterjalElastne silikoonist rihm
Laius16 mm
Minimaalne ja maksimaalne randme laius166-233 mm
LukkKlassikaline poldilukk

Muud

Mikrofon-
Valjuhääldi-
MootorAnduri vibratsioonimootor

Sportrežiimid

TegevustüübidAeroobika, Sulgpall, Pesapall, Bobisõit, Boccia, Poks, Curling, Biathlon, Murdmaasuusatamine, Suusatamine, Suusatamine jooksurajal, Jooks, Jalgsimatkad, Frisbee, Frisbee, Futsal, Võimlemine, Golf, Golf, Jäähoki, Frisbee, Hula-hoop, Hobused, Ratsutamine, Kiikumine, Rula, Rula, Rula, Rulatamine Rattasõit, Kickboxing, Karate, Kiteboarding, Maastikurattasõit, Siserattasõit, Siserattasõit, Korvpall, Lumelauasõit, Maastikurattasõit, Jooga, Judo, Karate, Powerkiting, Jooga, Bowling, Kriket, Vibulaskmine, Rulluisutamine, Ruutuisutamine, Mootorrattad, Muay Thai, Mäesuusatamine, Sukeldumine, Orbitrek, Parkour, Pelota, Pilates, Veesuusatamine, Jalgpall, Rannavõrkpall, Käsipall, Veepall, Futsal, Ujumine, Kanuusõit, SUP, Jahindus, Jahipidamine, Pukseerimine, Leiutisurf, Racquetball, Rugby, Darts, Treppironimine, Rannavõrkpall, Rannavõrkpall, Shuffleboard, Shuffleboard, Jõusaal, Köiehüpped, Mootorsaan, Lumelennuk, Lumeskoter, Vesiskuuter, Draakonipaat, Pehme jalgpall, Spinning, Pehme jalgpall, Squash, Stepper, Surfing, Male, Vehklemine, Võitluskunstid, Taekwondo, Tai Chi, Tantsimine, Tennis, Lauatennis, Kerntreening, HIIT intervalltreening, Elliptiline trenažöör, Kuusikõnd, Kalapüük, Darts, Kalapüük, Suusatamine, Sõudmine, Sõudetreening, Sõudetreening, Kuusikõnd, Triatlon, Unihoki, Purjetamine, Zumba, Maadlus, Triatlon.

Amazfit on kaasaskantavate nutiseadmete kaubamärk, mis hõlmab nutikellasid, nutivõrusid ja muid seadmeid. Amazfit on osa ettevõttest "Huami Technology", mis asutati 2013. aastal.
Amazfiti lubadus on hõlmata tehnoloogiat igapäevaelus ja parandada elustiili. Seda silmas pidades arendab ja toodab Amazfit sisseehitatud pulsijälgimisega nutikaid käevõrusid (sports tracker), mida saab kasutada ka üldise unekvaliteedi parandamiseks. Amazfiti nutikäevõrudel on ka võrratu värviline ekraan ja pikk aku tööaeg.
Nutikellade kujundamisel võtab Amazfit arvesse tänapäevast elurütmi ja kaasaegse elu väljakutseid ning nende tootevalikust leiab igaüks omale sobiva..
Amazfit disainib ja toodab mitut erinevat nutikella seeriat: Amazfit Bip, mida peetakse sageli parima hinna ja kvaliteedi suhtega nutiseadmeks, eriti stiilne Amazfit GTR ja aktiivset elustiili armastavatele tarbijatele Amazfit T-Rex.
 

Huami Amazfit Falcon Black (W2029OV1N)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Enamikul tänapäevastel nutikelladel on sisseehitatud GPS. Mis täpselt on GPS nutikellas? Sisseehitatud GPS-iga nutikellad saavad teie asukoha määramiseks ja jälgimiseks kasutada globaalset positsioneerimissüsteemi. See sarnaneb teie nutitelefoni GPS-iga, kuid asukohaandmed ja tulemused võivad olenevalt kella satelliidisüsteemist erineda. Eelkõige kasutab globaalne positsioneerimissüsteem satelliite, mis tiirlevad umbes 12 000 miili kõrgusel Maa pinnast. Iga satelliit tiirleb kaks korda päevas etteantud teekonnal ümber Maa ja saadab mikrolainesignaale teie nutikella GPS-vastuvõtjatesse. Teie nutikell kogub signaaliandmeid ja kasutab teie asukoha määramiseks triangulatsiooni. GPS-vastuvõtja peab tuvastama vähemalt kolm satelliiti laius- ja pikkuskraadi määramiseks ning neli satelliiti kõrguse mõõtmiseks. Samuti arvutab see välja, millal signaal satelliidilt saadeti ja millal seade selle vastu võttis. See meetod võimaldab teil määrata, kui kaugel on satelliit teie asukohast.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Huami Amazfit Falcon Black (W2029OV1N)

Kauba ID: 7899340
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,06 x 0,05 m, 0,2 kg
Tüüp: Nutikellad meestele
Kaubamärk: Amazfit
Ekraani suurus (tollid): 1.28
Värv: Must
Ekraani tüüp: AMOLED
Ekraani resolutsioon: 416 x 416
Rihma materjal: Silikoon
Veekindluse tase: 20 ATM
Bluetooth: Jah
NFC: Ei
Wi-Fi: Ei
Ühilduvus: Android, iOS
Aku maht: 500 mAh
Pulsomeeter(HR): Jah
Kaal: 83 g
Aku eluiga: 336 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amazfit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Huami Amazfit Falcon Black (W2029OV1N)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki