Nutikell Nutikell Huawei Watch GT 3 Pro 43mm, valge keraamiline korpus ja rihm - 55028824

Täpsustused:
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kauba ID: 5218657
35719

SJH hind

44900
-20%
Lisa korvi
1350 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 4. aprillist

000

Postkontor

5. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

5. aprillist

219

DPD pakiautomaat

5. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

5. aprillist

259

Kuller

5. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

5. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

5. aprillist

219

DPD pakiautomaat

5. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

5. aprillist

259

Kuller

5. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Nutikell Huawei Watch GT 3 Pro 43mm, valge keraamiline korpus ja rihm - 55028824

6 funktsiooni, millest rõõmu tunda

• Vastupidav aku
• Bluetooth-helistamine
• Stiilne disain
• 100+ treeningrežiimi
• Vere hapnikutaseme jälgimine terve päeva vältel
• Ühildub iOS-i ja Adroidiga

Alati kandjaga sobiv stiil, alati sisse lülitatud
Sobitage kella välimus kokku oma stiiliga. Valige numbrilaua teemaks avakosmos, sport, minimalistlik disain või mõni muu tuhandetest võimalustest ning määrake see oma tuju tõstmiseks püsikuvale. Mängige erinevate rihmadega sobitamise mängu – nahasõbralikud Vitoni rihmad, stiilsed vasikanahast rihmad ning elegantsed Milano rihmad, mis aitavad teil särada igal sündmusel.

Põnev pööre
Lihtsalt liigutage pöörlevat äärist, et ekraanil olevaid rakendusi sisse ja välja suumida ning kiiresti oma sihtfunktsioonile juurde pääseda. Kõrge värskendussagedus tagab sujuva ning katkestusteta kogemuse ning helitugevust ja äratusaega saab hõlpsalt seadistada ka märgade kätega.

Täpne pulsiandur
Äsja täiendatud pulsianduri moodul sisaldab kaheksat ümara paigutusega fotodioodi ja kahte valgusallikate komplekti koos kumera klaasist läätsega, mis tagab mugava kandmise, vähendades samal ajal välisvalgusest tingitud häireid; tehisintellekti algoritmi on täiendatud, et see oskaks mürarikkaid signaale tõhusamini filtreerida; see võimaldab täpset pulsisageduse jälgimist ka keeruka treeningu käigus ning parandab terviseandmete (nt vere hapnikusisalduse) täpsust.

Kahe sagedusala ja viie süsteemiga GNSS
GPS-, Beidou-, GLONASS-, Galileo- ja QZSS-satelliitsüsteemide toega kell pakub tugevamat häirekindlust, mis parandab tõhusalt välitingimustes positsioneerimissignaalide tugevust ja stabiilsust. Treeninguid saab nüüd täpsemalt jälgida ning iga higipiisk jõuab arvestusse. HUAWEI WATCH GT 3-e L1 ja L5 kahesageduslikud signaalid võimaldavad paremat häirekindlust ning täpsemat positsioneerimist.

Vastupidav aku, juhtmeta laadimine
HUAWEI WATCH GT 3 toetab juhtmeta laadimist, seega saate oma kella pöördlaadida oma telefonist, kui peaksite laadija maha unustama5, ning saate aku kestusega seotud ärevuse igaveseks minevikku jätta. Täielikult laetud aku kestab HUAWEI WATCH GT 3, 46 mm puhul kuni 14 päeva ja HUAWEI WATCH GT 3 42 mm puhul kuni 7 päeva, seega on teil võimalus jälgida oma kõiki treeninguid ning pole tarvis vahele jätta ühtegi tervisekontrolli.

Teie isiklik AI jooksutreener
HUAWEI WATCH GT 3 oskab teie ajalooliste jooksuandmete põhjal hinnata teie sportlikku võimekust ning pakkuda teile teaduslikku ja professionaalset treeningplaani6 igapäevaseks jooksmiseks või võistlusteks valmistumiseks (olenemata sellest, kas olete algaja või edasijõudnud jooksja) ning pakkuda teile juhiseid. Treeningtsükli jooksul saab treeningprogrammi automaatselt ning regulaarselt plaani tegeliku täitmise ja andmete tagasiside põhjal kohandada, mis aitab teil parandada treeningute efektiivsust ja saavutada jooksueesmärke lihtsamini.

Vere hapnikutaseme jälgimine terve päeva vältel
Vere hapnikuküllastus (SpO2) on üks olulisi märke, mis näitab keha hapnikuvarustust. HUAWEI WATCH GT 3 tagab automaatselt 24-tunnise vere hapnikutaseme jälgimise olenemata sellest, kas töötate, treenite või magate, ning kaitseb teie tervist ööpäevaringselt.

Huawei

Mainige Huawei ja enamik inimesi seob kaubamärgi kohe uusimate, kvaliteetsete tehnoloogiatoodetega. Tegelikult on Huawei ettevõtte loomisest 1987. aastal pika tee läbinud. Oma lühikese 30-aastase ajaloo jooksul on Huaweist saanud kogu maailmas tuntud kaubamärk.
Huawei tooteid ja lahendusi kasutatakse enam kui 170 riigis ning neid kasutab enam kui kolmandik maailma elanikkonnast. Huawei on suuruselt kolmas ruuterite, kommutaatorite ja muude telekommunikatsiooniseadmete tootja.
Huawei visioon on rikastada elu suhtluse kaudu. Üha rohkem inimesi üle kogu maailma ühendavad kiiremaid ja tõhusamad seadmeid, kusjuures kiiruse, mugavuse ning turvalise ja isikupärastatud kasutuskogemuse suhtes on aina kõrgemad nõudmised. Ettevõttel on oma nõuded ja see kasutab tehnoloogiat logistika, toimingute ja erinevate kasutajaandmete haldamiseks.
Kuni 2012. aastani tarniti ja müüdi üle 90 protsendi ettevõtte tarbekaupadest Huawei kaubamärgi all.
Huawei kasutab jätkuvalt oma kasvu eeliseid, saades rahvusvaheliseks liidriks erinevates tööstusharu standardites.
 

Nutikell Huawei Watch GT 3 Pro 43mm, valge keraamiline korpus ja rihm - 55028824 Huawei

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Enamikul tänapäevastel nutikelladel on sisseehitatud GPS. Mis täpselt on GPS nutikellas? Sisseehitatud GPS-iga nutikellad saavad teie asukoha määramiseks ja jälgimiseks kasutada globaalset positsioneerimissüsteemi. See sarnaneb teie nutitelefoni GPS-iga, kuid asukohaandmed ja tulemused võivad olenevalt kella satelliidisüsteemist erineda. Eelkõige kasutab globaalne positsioneerimissüsteem satelliite, mis tiirlevad umbes 12 000 miili kõrgusel Maa pinnast. Iga satelliit tiirleb kaks korda päevas etteantud teekonnal ümber Maa ja saadab mikrolainesignaale teie nutikella GPS-vastuvõtjatesse. Teie nutikell kogub signaaliandmeid ja kasutab teie asukoha määramiseks triangulatsiooni. GPS-vastuvõtja peab tuvastama vähemalt kolm satelliiti laius- ja pikkuskraadi määramiseks ning neli satelliiti kõrguse mõõtmiseks. Samuti arvutab see välja, millal signaal satelliidilt saadeti ja millal seade selle vastu võttis. See meetod võimaldab teil määrata, kui kaugel on satelliit teie asukohast.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Nutikell Huawei Watch GT 3 Pro 43mm, valge keraamiline korpus ja rihm - 55028824

Kauba ID: 5218657
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,12 x 0,11 m, 0,2 kg
Tüüp: Nutikellad naistele
Kaubamärk: Huawei
Ekraani suurus (tollid): 1.43
Värv: Valge
Ekraani tüüp: AMOLED
Ekraani resolutsioon: 466 x 466
Rihma materjal: Metall
Veekindluse tase: 5 ATM
Bluetooth: Jah
NFC: Jah
Wi-Fi: Jah
Ühilduvus: Android
Lisafunktsioonid: Ilm, Kaugjuhitava kaamera juhtimine, Kehalise aktiivsuse jälgimine, Muusika Kaugjuhtimine, Naiste tervise jälgimine, Pedomeeter, Põletatud kalorite arvutamine, SMS- ja kõneteated, Spordirežiimid, Stressi jälgimine, Südame löögisageduse sensor, Temperatuuriandur, Une jälgimine
Pulsomeeter(HR): Jah
SPO2 (vere hapnikusisaldus): Jah
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Huawei tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (5)

Nutikell Huawei Watch GT 3 Pro 43mm, valge keraamiline korpus ja rihm - 55028824
5

(5 ostja hinnangud)

5 tähte
(5)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Saulius M.
07.11.2023

Kõik on suurepärane – ilus, funktsionaalne ja kriimustuskindel.

BIRUTE P.
17.08.2023

Sain seda, mida tegelikult tahtsin. Olen ostetud kaubaga rahul. See vastas kõigile minu ootustele.

Kęstutis M.
29.04.2023

Kõik on kiire ja ilma probleemideta

Maija D.
04.01.2023

Tõesti meeldib. Soovita

Michail J.
17.12.2022

Kõige ilusam kell. Naine on õnnelik.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki