Südame löögisageduse andur Pulsivöö Garmin HRM-Pro™ : 010-12955-00

Täpsustused:
Tüüp: Südame löögisageduse andur
Ühilduvus: Garmin
Kauba ID: 2115827

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Pulsivöö Garmin HRM-Pro™ : 010-12955-00

Pulsi lihtne ja täpne mõõtmine

See esmaklassiline pulsivöö edastab reaalajas pulsiandmeid ANT+® ühenduse ja BLUETOOTH® Low Energy tehnoloogia kaudu, pakkudes teile rohkem treenimisvõimalusi. Hangi järjekindlalt täpne pulss Garmini seadmes, veebipõhistes treeningrakendustes nagu Zwift või isegi jõusaalis olevate ühilduvate spordiseadmetega.

Rajajooksu düünamika
Lisaks pulsile, töötab ka HRM-Pro jooksudünaamika, mis aitab vormi parandada. See hõlmab selliseid näitajaid nagu vertikaalne võnkumine, maapinnaga kokkupuute aeg, sammu pikkus, vertikaalne suhe ja palju muud.

Salvesta ja edasta oma andmeid
Pulsivöö salvestab pulsiandmeid ka siis, kui teie kell on töövahemikust väljas, näiteks ujumise või muude tegevuste ajal ning saadab need andmed kellale, kui tegevus on lõpetatud. Samuti salvestatakse samme, kaloreid ja intensiivsusminuteid, seejärel sünkroonitakse need ka teie kellaga.

Mugavus
HRM-Pro'l on väike ja kerge pulsi jälgimise andur, mis pole laiem, kui pehme ja mugava rihma laius. Ja ärge muretsege pulsivöö tööaja kestvuse pärast. Kasutaja poolt vahetatav patarei kestab kuni üks aasta.

Garmin

Garmin on rahvusvaheline GPS-i ja kaasaskantavate nutiseadmete ettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Ettevõte asutati 1983. aastal ProNav nime all sõjaliseks kasutamiseks mõeldud navigatsioonisüsteemi arendamiseks.
Garmini tootevalikus on nutivõrud ja nutikellad/aktiivsusmonitorid,  mida hindavad kõrgelt isegi sporditreenerid. Ettevõte pakub laia valikut tooteid erinevatele valdkondadele, mille seas on kõige populaarsemad:
- nutivõrud Vivofit ja Vivosmart - aktiivsuse jälgimiseks;
- Forerunneri nutikellad, vastavad kõige paremini jooksuhuviliste vajadustele;
- ülitugevad Fenixi ja veespordi Quatix kellad.
Alates ettevõtte loomisest on Garmin tuntud kui kvaliteetse navigatsiooniseadme looja, tootes endiselt oma klassi parimaid ja kõrgelt auhinnatud GPS-seadmeid nii igapäevaseks kui ka professionaalseks kasutamiseks.

Pulsivöö Garmin HRM-Pro™ : 010-12955-00 Garmin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Pulsivöö Garmin HRM-Pro™ : 010-12955-00

Kauba ID: 2115827
Kategooria: Nutikellade aksessuaarid ja tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,12 x 0,11 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Garmin
Värv: Must
Pikkus: 142 cm
Laius: 30 mm
Kõrgus: 12 mm
Kaal: 59 g
Tüüp: Südame löögisageduse andur
Ühilduvus: Garmin
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Garmin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Pulsivöö Garmin HRM-Pro™ : 010-12955-00
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki