Laste madrats Hilding Kolysanka, 70x140 cm

Täpsustused:
Madratsi tüüp: Kookos, Vahtpolüuretaan
Kõrgus: 11 cm
Eemaldatav pealiskate: Jah
Kauba ID: 1204877
12100
Lisa korvi
760 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. aprillist

000

Kuller

11. aprillist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

11. aprillist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Laste madrats Hilding Kolysanka, 70x140 cm

Hilding Kolysanka - kaasaegne vedrudeta, allergiavastane, antibakteriaalne kahepoolne madrats beebidele, üks pool on - kõvem ja teine - pehmem.

Madratsi tuum koosnebprofileeritud kõrge vastupidavusega, hingavast Flexifoam polüuretaanvahust. Madrats on anatoomiline, see kohaneb suurepäraselt beebi kehaga ning vahtpolüuretaanist poorid ja profiilikanalid tagavad ideaalse õhu läbilaskvuse ja väldivad higi kogunemist.. Ühel küljel on õhuke0,7 cm kookose kiht, mis annab madratsi sellele poolele jäikuse. See madrats vastab valitseva arvamuse ootustele - s.t et kuni paar kuud saab laps magada kõvemal madratsil ja vanemana - pehmemal madratsil. Veekindel madratsikate Lotus on loodud spetsiaalselt lastele - kangas on pehme, kaunistatud laste joonistustega. 

Madratsi kõrgus – 11 cm.

Eemaldatav madratsikate vastab rahvusvahelisele Öko-Tex 100 standardile (toodetud viisil, mis austab loodust ega kasuta inimestele kahjulikke aineid) ja on pestav kuni 40 C kraadise temperatuuriga.

Madratsi tootja kuulub Euroopa, Aasia ja Venemaa suurimate madratsitootjate hulka - Rootsi kontserni Hilding Anders AB, mis tegutseb alates 1939. aastast.

Madratsile kehtib 2-aastane garantii.

Hilding

Hilding on Rootsi madratsitootja, mis täidab kõik hea une jaoks vajalikud omadused. Madratsitootja kuulub Rootsi kontsernile Hilding Anders, Euroopa, Aasia ja Venemaa suurimale madratsite ja voodite tootjale, mis on tegutsenud juba üle 80 aasta. Kvaliteetseseid tooteid pakkuvat kaubamärki müüakse enam kui 60 riigis, ettevõttes töötab üle 10 000 inimese ja nende madratseid toodetakse Eestis. Ettevõte keskendub lõputule tootearendusele ja on uneinnovatsiooni liider. Hea une laboratooriumis korraldatakse analüüse, testitakse ja sertifitseeritakse tooteid, et saada parim kvaliteet. Madratsid kohanduvad tõhusalt kehaga, lõdvestavad selgroogu ja lihaseid, tänu millele muudab inimene magades keha asendit harvemini ja uni on sügavam. Lisaks taluvad toodetud madratsid niiskust, rõhku ja temperatuurikõikumisi, tagades ka hädavajaliku pikema kasutusea. Ettevõtte põhieesmärk on rahuldada kõik klientide vajadused, pakkudes neile erinevat tüüpi ja tehnoloogiaga tooteid. Nende valikust leiate laia valiku kõrgeima kvaliteediga luksuskaupadest kuni üksikute madratsiteni, mis vastavad individuaalsetele vajadustele.

Laste madrats Hilding Kolysanka, 70x140 cm Hilding

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Tänapäeval on saadaval lai valik madratseid, nii väga kõvasid kui ka väga pehmeid. Kõige mitmekülgsemad valikud on aga erineva kõvadusega ühe- või kahekohalised madratsid. Need sobivad eriti hästi paaridele, kui üks inimene soovib või vajab seljavalude, erinevate vigastuste või ülekaalu tõttu magada kõvemal alusel, teine ​​aga eelistab pehmemat poolt.
Kaasaegsetel erineva kõvadusega madratsitel võib olla isegi mitut tüüpi kõvadust, mida saab reguleerida lisakatte abil. Sellised multifunktsionaalsed madratsid on tavaliselt ühelt poolt kõvad ja teiselt poolt pehmed, nii et saate neid vastavalt vajadusele pöörata. Näiteks madrats ise võib olla mõlemalt poolt pehme või kõva, kuid sellele kinnitatud kate võimaldab luua kaks või enam täiendavat pehmuse või kõvaduse taset. Näiteks on mõnel kattel viskoelastse materjali kiht, mis võib anda madratsile lisapehmust.
Seda tüüpi madrats kohandub eriti hästi iga keha ja selle vajadustega, pakkudes suurepärast mugavust puhkamise ja une ajal. Lisaks on eemaldatavad katted väga praktilised, kergesti eemaldatavad ja pestavad, et saaksid hoida madratsi värske ning mustuse- ja bakterivabana.

Polüuretaan madratsid ja kattemadratsid sobivad eriti hästi neile, kes unistavad mugavast puhkusest taskukohase hinnaga. Nende toodete peamiseks koostisosaks on polüuretaan (poroloon;vahtkumm) &ndash. See on viimase 10–20 aasta jooksul nii palju arenenud ja paremaks muutunud, et seda peetakse hetkel kogu maailmas üheks populaarsemaks pehmendavaks materjaliks.

Polüuretaan on eriti kerge, seega ei ole mingit probleemi, kui teil tekib vajadus madratsit ümber keerata või teise kohta viia. Tänu polüuretaanvahu madratsite ja kattemadratsite lihtsale struktuurile sobivad need eriti lastele, aga ka täiskasvanud leiavad selles palju eeliseid. Need madratsid on saadaval erinevates suurustes ja kujudes, nii et leiate suurema vaevata teie voodile sobiva madratsi.

Seda tüüpi madratsit valides ei tunne te enam seljavalusid, kuna see jaotab ühtlaselt kehakaalu ja aitab hoida selgrooga õiges asendis. Selle materjali sees ei paljune tolmulestad, seega polüuretaanvaht madratsid sobivad eriti allergikutele. Toodetel ei ole spetsiifilist lõhna ning kui magamisruumi tuulutatakse, siis ei ima see endasse midagi.

Sellist tüüpi madratsid kõvenevad veidi kiiremini, seega ei ole need kõige kauakestvamad - nende kehtivusaeg on umbes 5 aastat. Selleks, et kehtivusaega pisut pikendada, ja et saaks alati nautida mugavat puhkust, on soovitatav regulaarselt vahetada madratsi asukohta.

Polüuretaanvaht madratsid ja kattemadratsid lasevad läbi nii kuuma kui ka külma õhku – . Kui te higistate rohkesti ja ei armasta kuumust, siis võite tunda mingil määral ebamugavustunnet. Kõigil teistel juhtudel tagab Laste madrats Hilding Kolysanka, 70x140 cm tervikliku ja kvaliteetse une!

Laste madrats Hilding Kolysanka, 70x140 cm

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Neile, kes hindavad keskkonnasõbralikkust, looduslikkust ja lõõgastavat puhkust, sobivad kookospähkli madratsid ja kattemadratsid. Need sisaldavad looduslikku kookoskiudu, mis tagab vastupidavuse ja pika kasutusaja. Mida suurem on kookoskiu kiht, seda kõvem on toode.

Selle materjali üks suurimaid eeliseid on eriti hea õhu läbilaskvus, mis on suurem kui enamik teistel seda tüüpi toodetel. Isegi siis, kui on väga kõrge niiskus, ei kaota madrats pikka aega oma kuju, säilib kõva ja elastsena. Puhkamine kookospähkli madratsil või kattemadratsil ei ole kunagi kuum, nii et on võimalik välja magada ka eriti kuumadel öödel – see on aga eriti tähtis neile, kes higistavad rohkesti.

See materjal on antibakteriaalsete omadustega, selles ei kogune tolm, nii et see sobib ideaalselt neile, kes on allergilised tolmu või muude mikroorganismide suhtes. Madratsi kõvadus tagab vajaliku toe ja mugavuse ning aitab kaasa luude õigele arenemisele – see on üks olulisi põhjuseid, miks kookospähkli madratsikatteid ja madratseid on soovitatav osta vastsündinutele ja lastele. Seda tüüpi madrats sobib ka eakamatele inimestele, kes vajavad kõvemat tuge magamisel.

Kookospähkli madratsid erinevad oma vastupidavuse poolest, need ei vaja ka täiendavat hooldust. Seega, kui soetate selle toote, võite rahulikult pikaks ajaks unustada mistahes mured. Lisaks on Laste madrats Hilding Kolysanka, 70x140 cm absoluutselt looduslikud tooted, mis ei kahjusta teie tervist ega keskkonda.

Laste madrats Hilding Kolysanka, 70x140 cm

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Laste madrats Hilding Kolysanka, 70x140 cm

Kauba ID: 1204877
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,41 x 0,72 x 0,12 m, 4,32 kg
Mõõdud: 70x140 cm
Kõvadus: Erineva kõvadusega
Kaubamärk: Hilding
Ühe inimese kaal kuni: 40 kg
Tootjamaa: EU
Madratsi tüüp: Kookos, Vahtpolüuretaan
Vaade: Hilding, kookos madratsid, Hilding, vahtpolüuretaan madratsid
Kõrgus: 11 cm
Eemaldatav pealiskate: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hilding tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Laste madrats Hilding Kolysanka, 70x140 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki