Lastemadrats Sensillo, 120x60 cm, roosa

Täpsustused:
Madratsi tüüp: Vahtpolüuretaan
Kõrgus: 6 cm
Eemaldatav pealiskate: Jah
Kauba ID: 371442
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
1969

1 tk on jäänud

Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 30. märtsist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 1. aprillist

199

Kuller

Esmaspäeval, 1. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lastemadrats Sensillo, 120x60 cm, roosa

See beebimadrats on suurepärane valik vanematele, kes otsivad mugavat ja vastupidavat lahendust taskukohase hinnaga. Paks vahukiht (6 cm) tagab mugava ja rahuliku une. Pehme ümbris on äärmiselt vastupidav ning määrdumise korral kergesti eemaldatav ja pestav.

  • Kahepoolne madrats 120 x 60 cm;
  • Madrats on täidetud keskmiselt pehme H1-H2 polüuretaanvahuga;
  • Sobib enamikele traditsioonilistele ja matkavooditele;
  • 6 cm paksune tagab mugava ja rahuliku une;
  • Pehme, hingav ja vastupidav madrats;
  • Eemaldatav ja pestav kate;
  • Madratsi komponendid vastavad OEKO-TEX 100 standardile;
  • Mõõdud: 120 x 60 x 6 cm;
  • Antiallergiline;
  • Värv: roosa.

Keskmise kõvadusega madratsid tagavad suurepärase pehmuse ja kõvaduse tasakaalu. Need madratsid pakuvad kehapunktidele piisavalt tuge, et hoida keha stabiilses asendis. Lisaks on keskmise kõvadusega madratsid kergelt pingul, need ei lase kehal vajuda, mistõttu on selgroog neutraalses asendis. Keskmise kõvadusega madratsid sobivad suurepäraselt inimestele, kellele meeldib külili magada või kogu aeg ümber pöörata. Keskmise kõvadusega madrats on parim madrats külili magamiseks, kuna annab piisavalt jäikust puusade ja õlgade koos tõstmiseks ja madratsisse süvistamiseks. Kui sulle meeldib öösel palju liigutada ja kipud öö läbi magamisasendeid vahetama, siis vajad jäikust ja siis leevenevad ka survepunktid. Keskmise kõvadusega madratsid sobivad kõvaduse ja pehmuse tasakaalu tõttu enamikule kehatüüpidele. Kuna enamik magamisasendeid ja kehatüüpe tunneb end mugavalt mõõdukalt kõval voodil, sobivad need enamasti paaridele. Keskmise kõvadusega madrats on populaarseim valik neile, kes ei taha magada eriti kõval pinnal või liiga pehmel madratsil.

Polüuretaan madratsid ja kattemadratsid sobivad eriti hästi neile, kes unistavad mugavast puhkusest taskukohase hinnaga. Nende toodete peamiseks koostisosaks on polüuretaan (poroloon;vahtkumm) &ndash. See on viimase 10–20 aasta jooksul nii palju arenenud ja paremaks muutunud, et seda peetakse hetkel kogu maailmas üheks populaarsemaks pehmendavaks materjaliks.

Polüuretaan on eriti kerge, seega ei ole mingit probleemi, kui teil tekib vajadus madratsit ümber keerata või teise kohta viia. Tänu polüuretaanvahu madratsite ja kattemadratsite lihtsale struktuurile sobivad need eriti lastele, aga ka täiskasvanud leiavad selles palju eeliseid. Need madratsid on saadaval erinevates suurustes ja kujudes, nii et leiate suurema vaevata teie voodile sobiva madratsi.

Seda tüüpi madratsit valides ei tunne te enam seljavalusid, kuna see jaotab ühtlaselt kehakaalu ja aitab hoida selgrooga õiges asendis. Selle materjali sees ei paljune tolmulestad, seega polüuretaanvaht madratsid sobivad eriti allergikutele. Toodetel ei ole spetsiifilist lõhna ning kui magamisruumi tuulutatakse, siis ei ima see endasse midagi.

Sellist tüüpi madratsid kõvenevad veidi kiiremini, seega ei ole need kõige kauakestvamad - nende kehtivusaeg on umbes 5 aastat. Selleks, et kehtivusaega pisut pikendada, ja et saaks alati nautida mugavat puhkust, on soovitatav regulaarselt vahetada madratsi asukohta.

Polüuretaanvaht madratsid ja kattemadratsid lasevad läbi nii kuuma kui ka külma õhku – . Kui te higistate rohkesti ja ei armasta kuumust, siis võite tunda mingil määral ebamugavustunnet. Kõigil teistel juhtudel tagab Lastemadrats Sensillo, 120x60 cm, erinevad värvid tervikliku ja kvaliteetse une!

Lastemadrats Sensillo, 120x60 cm, roosa

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Lastemadrats Sensillo, 120x60 cm, roosa

Kauba ID: 371442
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,2 x 0,6 x 0,06 m, 4 kg
Mõõdud: 60x120 cm
Kõvadus: Keskmine
Kaubamärk: Sensillo
Tootjamaa: Poola
Madratsi tüüp: Vahtpolüuretaan
Vaade: Sensillo, vahtpolüuretaan madratsid
Kõrgus: 6 cm
Eemaldatav pealiskate: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sensillo tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (3)

Lastemadrats Sensillo, 120x60 cm, roosa
4.7

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Rytis S.
01.03.2024

Sellel pole lõhna, veidi pehme.

Aleksandrs K.
16.11.2023

Normaalne madrats selle raha eest.

Inese M.
20.07.2022

Hea madrats. Aitäh!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki