Kontinentaalvoodi Nele 180x200cm

Täpsustused:
Mööbli kollektsioon: Nele
Mõõdud: 180x200 cm
Tüüp: Kaheinimesevoodid, Kontinentaalvoodid
Voodipõhjad: Täpsustamata
Madrats: Jah
Voodikast: Jah
Kauba ID: 2753383

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kontinentaalvoodi Nele 180x200cm


Voodi koosneb kahest pesukastist, kahest vedrumadratsist Bonell vedrudega, kattemadratsist ja peatsist
Karkass on valmistatud mööbliplaadist ja puidust
Kaetud kunstnahaga Soft 017
Bonell vedrudega madrats on keskmise jäikusega
Kattemadratsi paksus on u.2,5 cm, täiteks poroloon
Voodipeatsi tagune on kaetud tavalise musta kangaga
Jalad plastikust

Neile, kes unistavad luksuslikust atmosfäärist, kuid ei soovi selle eest palju maksta, sobib kunstnahast valmistatud mööbel. See materjal on valmistatud tekstiilist, mis kaetakse polüuretaani, polüamiidi ja looduslikust nahast kaunistustega või muude sarnaste katetega.

Selle materjali valmistamisel, ei kannata loomad ja vähenevad tootmiskulud , samas mööbel ise sarnaneb väga ehtsast nahast valmistatud toodetega. Tänu unikaalsele tootmistehnoloogiale võib kunstnahast valmistatud mööbel olla väga erinevates värvides ja stiilis, mistõttu ei ole seda raske sobitada nii traditsioonilistesse kui ka kaasaegsetesse ruumidesse.

Kuigi selle mööbli vastupidavus ei ole võrreldav looduslike toodetega, kestab see siiski üsna kaua. Kõva kangast on pea võimatu kahjustada seega, kui hoolitseda kanga eest õigesti, on võimalik vältida rebenemisi ja teisi suuremaid kahjustusi. Lisaks sellele on kunstnahk vastupidav keskkonnatingimustele ja tuhmub harvem , sest päikese ultraviolettkiirgus ei mõju sellele kahjulikult. Materjal on ka veekindel. Seda saab puhastada tavalise niiske lapiga, seetõttu on hooldus väga lihtne. Võite olla kindel, et Kontinentaalvoodi Nele 180x200cm ei vaja palju hooldust.

On oluline teada, et kunstnahast mööbel ei lase läbi õhku, seega kuuma ilmaga võib selle peal istumine olla veidi ebamugav. Vaatamata puudustele on suureks eeliseks materjali mitmeid kordi madalam hind -, kui olete vaimustuses stiilist, kus domineerivad nahktooted, siis on see materjal üks parimaid alternatiive.

Kontinentaalvoodi Nele 180x200cm

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Klassikaline interjöör ei ole siiamaani kaotanud oma võlu. See on ajatu stiil, mida kasutatakse tublisti ka mööbli valmistamisel. Sellised tooted sobivad eriti hästi neile, kes soovivad luua kodus elegantset atmosfääri, ei väldi huvitavaid lahendusi ja otsivad originaalseid kujunduselemente.

Klassikaline mööbel erineb tumedate ja rikkalike värvide poolest, mis sobituvad märksa heledamate toonidega, luues nii meeldiva ja kütkestava atmosfääri. Mustreid praktiliselt ei ole näha (või ainult väga peeneid nüansse). Peamist rõhku pööratakse vormile . Sageli kasutatakse maiseid ja looduslikke värve, mis täidavad ruumi hubasusega, seega peitub elegantse mööbli all märksa soojem disain.

Minimalism tuleks ära unustada klassikalise stiili mööblit kaunistatakse luksuslike detailidega, võib leida palju kaardus vorme ja teisi täiustatud lahendusi. Selle mööbli loomisel kaalutakse hoolikalt kõiki nüansse , mistõttu lähemalt vaadates, võib märgata luksuslikke detaile ja originaalseid pisiasju. See on üks põhjustest, miks klassikalist stiili mööbel muutub interjööri tähelepanuväärseimaks detailiks. Kui soovite, võib Kontinentaalvoodi Nele 180x200cm täpselt samamoodi sujuvalt sulanduda teie kodu atmosfääriga.

Kuigi see mööbel on küllaltki graatsiline, säilitab see õigeid geomeetrilisi vorme, seega leiate mööblile suurema vaevata oma kodus sobiva koha. Materjalide seas domineerib puit, kuid võib leida ka nahast, klaasist või metallist tooteid. Klassikalise mööbli olulisemaks tingimuseks on kõrge kvaliteet , mistõttu kestab see aastaid. See sobib ideaalselt kokku ajatu interjööriga.

Kontinentaalvoodi Nele 180x200cm

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontinentaalvoodid on praegu üks populaarsemaid vooditüüpe. Need on vastupidavad, elegantsed ja keerukad voodimudelid, mis lisavad alati elegantsi igale magamistoa interjöörile. Need koosnevad kolmest üksteist täiendavast madratsikihist: voodi põhi, vedrumadrats ja madratsi pealmine kiht. Kolme madratsi kombinatsioon tagab maksimaalse mugavuse ja hoiab keha õiges asendis. Kontinentaalvoodite oluline omadus on ka see, et neis ei kasutata teistele vooditüüpidele omast karkassi ja liistpõhja. Voodid koosnevad ainult kolmest madratsist, seega on need palju kõrgemad kui muud tüüpi voodid. See on eriti kasulik siis, kui teil on selja- või jalaprobleeme ja kui soovite neid tulevikus vältida. Uue kontinentaalvoodi ostmisel on oluline pöörata tähelepanu mõnele olulisele aspektile, mis tagavad parima valiku: voodi suurus, kolme madratsi individuaalsed omadused ja kolme madratsi kombinatsiooni üldine kvaliteet. Kontinentaalvoodi valik on väga lai ja kohandatud erinevatele vajadustele, mis tähendab, et voodid on väga mitmekesise disainiga. Lisaks saate valida panipaigaga voodi, mis mahutab voodipesu, muid hooajariideid jm. See on väga kompaktne ja harmooniline valik.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Kontinentaalvoodi Nele 180x200cm

Kauba ID: 2753383
Kategooria: Voodid
Tootepakendite arv: 3 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2,02 x 0,47 x 0,92 m, 63 kg
Paki suurus ja kaal (2): 2,02 x 0,47 x 0,92 m, 63 kg
Paki suurus ja kaal (3): 1,86 x 0,15 x 1,13 m, 28 kg
Värv: Valge
Materjal: Kunstnahk
Stiil: Klassikaline
Kaubamärk: Täpsustamata
Pikkus: 218 cm
Laius: 182 cm
Tootjamaa: EU
Mööbli kollektsioon: Nele
Mõõdud: 180x200 cm
Tüüp: Kaheinimesevoodid, Kontinentaalvoodid
Vaade: Täpsustamata, kaheinimesevoodid, Täpsustamata, kontinentaalvoodid
Voodipõhjad: Täpsustamata
Madrats: Jah
Voodikast: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kontinentaalvoodi Nele 180x200cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki