Poster - Amber Breeze

Täpsustused:
Tüüp: Plakatid
Laius: 20 cm, 30 cm, 40 cm
Kõrgus: 30 cm, 45 cm, 60 cm
Kauba ID: 2917978

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Poster - Amber Breeze

Meie postrid on suurepärane lahendus neile, kes soovivad odavalt muuta oma ruumide välimust. Vajate vaid ühte postrit või komplekti, et anda ruumile uus välimus.

Postri "Poster - Amber Breeze" on kujundanud disainerite meeskond, kes hoolitseb selle eest, et meie lahendused oleksid alati õigeaegsed. See on saadaval mitmes formaadis ja raamiga, nii et saate valida oma vajadustele vastava postri.

Postrid

Kvaliteetsed materjalid Poster "Poster - Amber Breeze" on trükitud HD-tehnoloogiaga 170 g/m² paberile, millel paistavad värvid suurepäraselt välja. Poster on UV-kindel, tänu millele ei tuhmu värvid päikesevalguse käes isegi pika aja jooksul. Nii poster kui ka raam on valmistatud ohututest ja lõhnatutest materjalidest, nii et need sobivad ideaalselt ükskõik millisesse ruumi, sealhulgas teie või teie lapse magamistuppa.

Saadavalolevad raamid:

  1. Raamitud poster
  2. Raamitud poster ja paspartuu
Postrid

Raamitud poster – rafineeritud minimalism
Poster on pandud minimalistlikusse heledasse raami, mis toob selle seinal esile. Poster on kaitstud akrüülklaasiga ja tagaküljel on riputuskonks.

Raamitud poster ja paspartuu – elegants
Helepruun paspartuu rõhutab postri värve ning tekitab täiendava kontrasti graafika, raami ja seina vahel. Lisaks jätab see mulje kolmemõõtmelisest raamist ning kaitseb postrit teise kihiga. Poster on kaitstud akrüülklaasiga ja tagaküljel on riputuskonks.

Saadavalolevad raami värvid:

  1. Must
  2. Valge
  3. Kuldne

Raami suurus: laius 9 mm, paksus 18 mm.

Postrid

Lihtne riputada
Raamitud postrit saab riputada konksuga või kui te ei soovi või ei saa seina auke puurida, saate kasutada kahepoolset teipi. Lisaks võite selle asetada põrandale või mööblile või seina vastu! Teie tuba näeb välja, nagu selle oleks disaininud sisekujundaja!

Lõputud võimalused oma komplektide kokku panemiseks
Mõne postri abil saate hõlpsalt kokku panna oma isikliku galerii! Kombineerige julgelt erinevaid värve, kujundusi, stiile ja formaate! Postrite ühiseks jooneks võib olla nende motiiv, teema või värviskeem. Samuti saate komplekti kokku panna oma äranägemise järgi; teie otsustate!

Postrid kõigile
Meie valikus on retropostrid, lille- ja loomamotiividega postrid, motivatsioonipostrid, kaardid, filmi- ja mängupostrid, kalendrid, lastepostrid ja palju muud.

Meil on postreid iga ruumi jaoks – elutuba, laste või teismeliste tuba, magamistuba jne. Postrid kööki või vannituppa? Miks mitte?! Pidage ainult meeles, et ärge pange neid kohta, kus nad puutuvad veega otse kokku.

Postrid on hea võimalus ka teenindusruumide ja kontorite kaunistamiseks – need meeldivad nii teie töötajatele kui ka klientidele. Sõltumata sellest, kas tegemist on terve komplekti või ühe postriga, võivad meie lahendused olla suurepäraseks täienduseks kontorites, teenindus- ja toitlustusruumides, ooteruumides, klubides, hotellides jne. Igas modernses kohas on seinal poster.

Poster on lihtne viis, kuidas oma interjööri lisada uusimaid trende.

Plakatid

Soovite oma kodu renoveerida ja muuta seda hubasemaks ja esteetilisemaks? Mõnikord ei ole selleks vaja suuri investeeringuid, kalleid oste või kodu renoveerimist. Ruumi seinte kaunistamiseks võib piisata ka kõige lihtsamatest plakatitest. Meie sortimendist leiate üle 2000 erineva plakati, mida saate valida vastavalt soovitud mõõtudele. Pakume teile valida plakateid, millel on kujutatud lilli, loodust, inimesi, linnu, loomi, linde ja palju muud. Saate valida ka vintage- ja retrostiilis plakatite vahel, et anda oma kodule ainulaadne stiil. Plakatid on müügil nii raamidega kui ka ilma raamita. Valikus on ka plakateid, mida müüakse komplektidena. Need võivad sisaldada kuni 30 erinevat või identset plakatit, mis on trükitud HD-resolutsiooniga. Samuti võib plakat olla ka suurepärane kingitus pereliikmele, sõbrale või kolleegile.

Üldine tooteinfo: Poster - Amber Breeze

Kauba ID: 2917978
Kategooria: Seinapildid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,36 x 0,06 x 0,26 m, 0,36 kg
Teema: Abstraktsioon
Raam: Jah
Komplektis: 1 osa
Kaubamärk: Artgeist
Tüüp: Plakatid
Laius: 20 cm, 30 cm, 40 cm
Kõrgus: 30 cm, 45 cm, 60 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Artgeist tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Poster - Amber Breeze
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki