Lauvärv IsaDora Single Power 2,2 g, 07 Glossy Diamonds

Täpsustused:
Värv: Kuld
Veekindlus: Ei
Kauba ID: 1140092
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
1409

1 tk on jäänud

Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 30. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 28. märtsist

259

Postkontor

Esmaspäeval, 1. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 1. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

Smartpost pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

259

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 2. aprillist

249

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lauvärv IsaDora Single Power 2,2 g, 07 Glossy Diamonds

Kasutamine: ilme väljendusrikkaks muutmiseks kandke see laule või tõmmake välimisest nurgast. Kas soovite elavat tooni pärast esimest tõmmet, mis kestab 8 tundi? Kandke kuiva pintsliga. Kandke märja pintsliga, kui soovite intensiivsemat tooni ja efekti, mis kestaks veelgi kauem.

Koostis:"Talc, Mica, Polymethyl Methacrylate, Silica, Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Diisostearyl Malate, Hexyl Laurate, Caprylyl Glycol, Zinc Stearate, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Lauroyl Lysine, Tin Oxide, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Lauryl PEG-8 Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Magnesium Myristate, Synthetic Fluorphlogopite, Tocopherol, Polymethylsilsesquioxane, Calcium Sodium Borosilicate, Polysorbate 20, CI77491/Iron Oxides, CI77499/Iron Oxides, CI77492/Iron Oxides, CI77007/Ultramarines, CI77000/Aluminum Powder, CI77400/Copper Powder, CI77891/Titanium Dioxide, CI77742/Manganese Violet, CI19140/Yellow 5 Lake.


Väga siledad, erksad lauvärvid.



Need ühevärvilised lauvärvid tagavad kauapüsiva ja maksimaalse ereda värvi ühe käiguga. Kerge kreemjas, sametine tekstuur loob nahale luksusliku siledustunde. Valige oma lemmik toon - matt, pärlmutter või metallik - ja köitke kõiki silmade erksusega.



Matt - looge oma lemmik rikkalik intensiivsus koos erakordse pehmusega. Ideaalne neutraalsete värvide või suitsuse silmameigi loomiseks. Kerge katvus ja meeldiv tunne.



Pärlmutter - sulandub hõlpsalt nahaga ja annab fantastilise pärlmutter tooni, mida on lihtne kasutada ja vajadusel esile tõsta, ei kulu.



Metallik - ühe puudutusega metalli efektiga toonid annavad teie silmadele läikivad ja valgust peegeldavad toonid.



  • Nahka pehmendavad ained - mõnus tunne kogu päeva vältel.

  • Luksusliku vilgu kiht – äärmiselt sile, paks tekstuur.

  • Pulbertehnoloogia - rohkem siledust ja intensiivsemat värvi.

    KLIINILISTES UURINGUTES TESTITUD, ILMA LÕHNAAINETETA, SOBIB VEGANITELE



    Sobib kõikidele nahatüüpidele, ka tundlikule. Katvus: täielik.


  • "IsaDora" meigitooteid hindavad tarbijad eriti nende kõrge kvaliteedi ja taskukohaste hindade pärast. Seda kaubamärki tutvustas 1983. aastal Rootsi eraettevõte "Invima" ja sellest sai kiiresti üks populaarsemaid ja kiiremini kasvavaid kaubamärke rahvusvaheliselt.


    Ilma lõhnaaineteta: kvaliteetsete toorainete kasutamine ei nõua lõhnaainete kasutamist.
    Kõik "IsaDora" meigitooted on valmistatud ilma nendeta, mistõttu on need sobivad ka kõige tundlikumale nahale. Allergiliste reaktsioonide vältimiseks tuleb kõik "IsaDora" tooted - kliiniliselt testida.


    "IsaDora" pakub laias valikus meigitooteid, 100% mineraalkosmeetikat ja eritooteid. "IsaDora" kontseptsiooni aluseks on kõrge kvaliteet, tooteohutus ja juhtivad värvi valikud soodsate hindadega.


    "IsaDora" tootevalik on jagatud järgmistesse rühmadesse: nägu, silmad, huuled ja küüned. Dekoratiivkosmeetika värvide valik rahuldab ka kõige nõudlikumat stiili ja moe asjatundjat.

    Lauvärv IsaDora Single Power 2,2 g, 07 Glossy Diamonds

    Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

    Lauvärvid

    Ilutööstus areneb pidevalt ja kui sa ei suuda paljude erinevate silmavärvitüüpidega sammu pidada, siis siin on kõik, mida pead teadma iga silmavärvitüübi kohta:

    Kõige levinum on kuiv silmavärv. Ja kui sa oled silmameigiga alles alustanud, on need kõige sobivamad silmavärvid sinu jaoks. Nagu nimigi ütleb, on pressitud lauvärvid saadaval kõikides värvides, mis on pressitud väikestesse vormidesse, mida saab osta eraldi või silmavärvipaletis. Kuigi enamik pulbrilisi silmavärve on matid, leidub enamikus värvipalettides ka säravaid ja sädelevaid silmavärve.

    Kreemjad lauvärvid – kui otsid julgeid, erksaid värve ja intensiivselt pigmenteeritud värve, on kreemjad lauvärvid sinu jaoks. Ainus miinus on see, et kreemjad lauvärvid kipuvad kergesti kortsuma, seega ärge kandke neid niiske ilmaga või kui teil on väga rasvased silmalaud.

    Lahtised säravad silmavärvid – need on peeneks jahvatatud lauvärvid, mis on kõrge pigmentatsiooniga ja on parimad lauvärvid, kui soovite luua dramaatilise ja värvilise silmameigi välimuse.

    Vedelad silmavärvid - huuleläike-taolised vedelad silmavärvid on väikestes läbipaistvates tuubides, millel on aplikaatoriga pulk. Vedela silmavärvi kandmine silmalaugudele on sama, mis huulemeigi puhul vedelate huulepulkade kandmine huultele.

    Loe lähemalt

    Üldine tooteinfo: Lauvärv IsaDora Single Power 2,2 g, 07 Glossy Diamonds

    Kauba ID: 1140092
    Kategooria: Lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
    Tootepakendite arv: 1 tk.
    Paki suurus ja kaal (1): 0,045 x 0,045 x 0,012 m, 0,1 kg
    Tüüp: Lauvärvid
    Vaade: IsaDora, lauvärvid lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
    Maht: 2,2 g
    Ettenähtud: Naistele
    Värv: Kuld
    Veekindlus: Ei
    Kaubamärk: IsaDora
    Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik IsaDora tooted

    Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

    Hinnangud ja arvustused (1)

    Lauvärv IsaDora Single Power 2,2 g, 07 Glossy Diamonds
    5

    (1 ostja hinnang)

    5 tähte
    (1)
    4 tähte
    (0)
    3 tähte
    (0)
    2 tähte
    (0)
    1 täht
    (0)

    100%

    seda toodet soovitavad ostjatest

    Jäta toote kohta arvustus

    Info ja reeglid

    Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

    Hinda toodet
    Maryna H.
    20.10.2022

    Täiuslikud varjud. Suurepäraselt rakendatud.

    Küsimused ja vastused (0)

    Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
    Esita küsimus
    Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
    Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki