Lauvärvid IsaDora Quartet, Nr. 09 Pearls Allure, 3.5 g

Täpsustused:
Värv: Pruun
Veekindlus: Ei
Kauba ID: 1140552
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1979
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

30. aprillist

000

Omniva pakiautomaat

2. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

30. aprillist

259

Postkontor

2. maist

199

DPD pakiautomaat

2. maist

249

Kuller

2. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

2. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

30. aprillist

259

Postkontor

2. maist

199

DPD pakiautomaat

2. maist

249

Kuller

2. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lauvärvid IsaDora Quartet, Nr. 09 Pearls Allure, 3.5 g

Kasutamine: Kandke soovitud toonid silmalaugudele kaasasoleva aplikaatoriga, millel on käsnast ots või lauvärvipintsliga ning hajutage, et vältida teravaid ääri.

Koostis:MICA,TALC,SQUALANE,DIISOSTEARYL MALATE,BORON NITRIDE,HDI TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE,CROSSPOLYMER,ZEA MAYS STARCH,DIMETHICONE,CAPRYLYL GLYCOL,ETHYLHEXYLGLYCERIN,ZINC STEARATE,DIMETHICONOL,SILICA
MAY CONTAIN
CI77891
CI77491
CI77492
CI77499

Üksteist täiendavate, siidiste lauvärvide palett.
Kõik vajalik mahub peopessa!

ISADORA lauvärvipalett on uuendatud! Ta naudib seda veelgi, sest see on peegliga. Valida saab nii rikkaliku mati- kui läikiva tooni vahel. Lauvärve on lihtne peale kanda ja hajutada. Iga kompaktne komplekt sisaldab täiendavaid toone, mis sobivad mitmesuguste meigistiilide jaoks, kandke peale aplikaatoriga, millel on käsnast ots.

• Siidiselt sile konsistents.
• Rikkalikud värvid ja kreemjas pehmus.
• Neli üksteist täiendavat tooni, et luua erinevaid meigistiile.
• Peegel ja kahepoolne aplikaator käsnaotsaga.
 

"IsaDora" meigitooteid hindavad tarbijad eriti nende kõrge kvaliteedi ja taskukohaste hindade pärast. Seda kaubamärki tutvustas 1983. aastal Rootsi eraettevõte "Invima" ja sellest sai kiiresti üks populaarsemaid ja kiiremini kasvavaid kaubamärke rahvusvaheliselt.


Ilma lõhnaaineteta: kvaliteetsete toorainete kasutamine ei nõua lõhnaainete kasutamist.
Kõik "IsaDora" meigitooted on valmistatud ilma nendeta, mistõttu on need sobivad ka kõige tundlikumale nahale. Allergiliste reaktsioonide vältimiseks tuleb kõik "IsaDora" tooted - kliiniliselt testida.


"IsaDora" pakub laias valikus meigitooteid, 100% mineraalkosmeetikat ja eritooteid. "IsaDora" kontseptsiooni aluseks on kõrge kvaliteet, tooteohutus ja juhtivad värvi valikud soodsate hindadega.


"IsaDora" tootevalik on jagatud järgmistesse rühmadesse: nägu, silmad, huuled ja küüned. Dekoratiivkosmeetika värvide valik rahuldab ka kõige nõudlikumat stiili ja moe asjatundjat.

Lauvärvid IsaDora Quartet, Nr. 09 Pearls Allure, 3.5 g

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Lauvärvid

Ilutööstus areneb pidevalt ja kui sa ei suuda paljude erinevate silmavärvitüüpidega sammu pidada, siis siin on kõik, mida pead teadma iga silmavärvitüübi kohta:

Kõige levinum on kuiv silmavärv. Ja kui sa oled silmameigiga alles alustanud, on need kõige sobivamad silmavärvid sinu jaoks. Nagu nimigi ütleb, on pressitud lauvärvid saadaval kõikides värvides, mis on pressitud väikestesse vormidesse, mida saab osta eraldi või silmavärvipaletis. Kuigi enamik pulbrilisi silmavärve on matid, leidub enamikus värvipalettides ka säravaid ja sädelevaid silmavärve.

Kreemjad lauvärvid – kui otsid julgeid, erksaid värve ja intensiivselt pigmenteeritud värve, on kreemjad lauvärvid sinu jaoks. Ainus miinus on see, et kreemjad lauvärvid kipuvad kergesti kortsuma, seega ärge kandke neid niiske ilmaga või kui teil on väga rasvased silmalaud.

Lahtised säravad silmavärvid – need on peeneks jahvatatud lauvärvid, mis on kõrge pigmentatsiooniga ja on parimad lauvärvid, kui soovite luua dramaatilise ja värvilise silmameigi välimuse.

Vedelad silmavärvid - huuleläike-taolised vedelad silmavärvid on väikestes läbipaistvates tuubides, millel on aplikaatoriga pulk. Vedela silmavärvi kandmine silmalaugudele on sama, mis huulemeigi puhul vedelate huulepulkade kandmine huultele.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Lauvärvid IsaDora Quartet, Nr. 09 Pearls Allure, 3.5 g

Kauba ID: 1140552
Kategooria: Lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,03 m, 0,3 kg
Tüüp: Lauvärvid
Vaade: IsaDora, lauvärvid lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
Maht: 3.5 g
Ettenähtud: Naistele
Värv: Pruun
Veekindlus: Ei
Kaubamärk: IsaDora
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik IsaDora tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Lauvärvid IsaDora Quartet, Nr. 09 Pearls Allure, 3.5 g
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ema P.
02.10.2021

Tänan kauba eest, mille sain kohe pärast tellimist!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki