Keskmise fikseerimisega juuksegeel meestele CHI Man In Fine Form, 177 ml

Täpsustused:
Tüüp: Siluvad
Kosmeetika tüüp: Juuksegeel
Kauba ID: 1047242

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Keskmise fikseerimisega juuksegeel meestele CHI Man In Fine Form, 177 ml

Kasutamine: Kandke niisketele juustele ja vormige soovitud soeng.

Koostis:Aqua/Water/Eau, Sorbitol, VP/VA Copolymer, PEG-40 Hydrogentated Castor Oil, Polysorbate 20, Larix Europaea Wood Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Withania Somnifera Root Extract, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Retinyl (Vitamin A) Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine, Sodium Metabisulphite, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, PEG-12 Dimethicone, Aminomethyl Propanol, Hexylene Glycol, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Propanediol, Panthenol, Glycerin, BHT, Zinc Chloride, Fragrance (Parfum), Citral, Limonene, Blue 1 (CI 42090).

Keskmine fikseerimine /kõrge läige


See juuksegeel tagab mõõduka fikseerimise, et luua eksklusiivne stiil ja soeng, andes neile maksimaalse sära ja hoides ära kõõma peanahal. Spetsiaalselt loodud aloe vera ja ProVitamin B5-ga meestele, et rahustada ja kaitsta kuivuse ja ärrituse eest.

Omadused ja eelised:

  • Loodud „Oud“ lõhnaga
  • Ei mingit kõõma
  • Sisaldab redenili, E-vitamiini, aloe verat, nõgest
  • Loomasõbralik kosmeetika

„CHI®“ see on kaubamärk, mis kuulub USA-s asuva Houstonis asuva ettevõtte „Farouk Systems, Inc.“ gruppi. Nende juuksehooldusvahendid, stiilid ja lõikused on üllatanud tervet maailma. Nende tootevalik hõlmab selliseid kaubamärke nagu „SunGlitz®“ või „BioSilk®“.

See ettevõte asutati 1986. aastal. Seejärel sai tuntuks Farouk Shami juuksurina, kelle missiooniks on pakkuda soovitud professionaalseid iluteenuseid Ameerika turule. Tema tegevus põhineb alati põhimõttel - „Haridus, keskkond ja etikett“.

Rääkides „CHI®“ kaubamärgist, siis seda kasutatakse peamiselt juuste modelleerimise, tugevdavate ja toitvate vahendite loomiseks. Kui Teie juuksed on väsinud, soovitame vaadata „CHI®“ toodete riiuleid.

Keskmise fikseerimisega juuksegeel meestele CHI Man In Fine Form, 177 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Keskmise fikseerimisega juuksegeel meestele CHI Man In Fine Form, 177 ml

Kauba ID: 1047242
Kategooria: Juuste viimistlusvahendid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,15 m, 0,2 kg
Tüüp: Siluvad
Ettenähtud: Meestele
Liin: CHI MAN
Maht: 177 ml
Kosmeetika tüüp: Juuksegeel
Vaade: CHI, juuksegeel juuste viimistlusvahendid
Kaubamärk: CHI
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik CHI tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Keskmise fikseerimisega juuksegeel meestele CHI Man In Fine Form, 177 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki