0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
5200
Lisa korvi
688 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

29. aprillist

000

Omniva pakiautomaat

30. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

29. aprillist

259

Postkontor

30. aprillist

199

DPD pakiautomaat

30. aprillist

249

Kuller

30. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

30. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

29. aprillist

259

Postkontor

30. aprillist

199

DPD pakiautomaat

30. aprillist

249

Kuller

30. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kinkekomplekt "Elegance"

Kasutamine: Kandke LAMINAKTIVA keratiinšampoon niisketele juustele ja masseerige peanahka ja juustele. Loputage hoolikalt sooja veega. Vajaduse korral korrake protseduuri. Seejärel kandke väike kogus LAMINAKTIVA juuksepalsamit. Masseerige õrnalt juustele. Jätke kaheks minutiks, seejärel loputage põhjalikult leige veega. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Kombineeritav LAMINAKTIVA palsami ja seerumiga. Enne kasutamist loksutada keratiiniga LAMINAKTIVA seerumit. Pihustage puhastele, kuivadele või niisketele juustele, kammige läbi, föönitage nagu tavaliselt. Sobib igapäevaseks kasutamiseks.

Koostis:Šampoon Aqua, Sodium coco-sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Sodium lauroyl glutamate, Lauryl glucoside, Hydrolyzed keratin, Glycolic acid, Aloe barbadensis leaf extract, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium chloride, Propylene glycol, Sodium dehydroacetate, Ethylhexylglycerin, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Benzyl benzoate, Linalool, Alpha-isomethyl ionone. Palsam: Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerin, Behentrimonium chloride, Hydrolyzed keratin, Helianthus annuus seed oil, Glycolic acid, Panthenol, Tocopheryl acetate, Dimethicone, Citric acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Aminomethyl propanol, BHA, Benzyl benzoate, Alpha-isomethyl ionone, Linalool. Seerum: Aqua, Glycerin, PEG-12 dimethicone, Hydrolyzed keratin, Panthenol, Cetrimonium chloride, Sodium PCA, Amodimethicone, Trideceth-12, Glycolic acid, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Parfum, VP/VS copolymer, Benzophenone-4, Disodium, EDTA, Ethylheylglycerin, Guar hydroypropyltrimonium chloride, Benzyl benzoate, Linalool. Alpha-isomethyl ionone, Limonene."

Kinkekomplekt "Elegance"

Komplekti kuulub:

Šampoon keratiiniga Laminaktiva 250ml,

LAMINAKTIVA keratiiniga šampoon on mõeldud mitte ainult juuste, vaid ka peanaha õrnalt pesemiseks. Keratiinproteiin on juuksekiu põhikomponent, mis väheneb välistegurite, stressi jms mõjul. Aktiivsete ja tehnoloogiliselt arenenud taimsete komponentidega rikastatud keratiiniga juuksešampoon LAMINAKTIVA parandab juuste tekstuuri, taastab kahjustatud juuksepinna, taastab sära, suurendab volüümi, niisutab sügavuti.

LAMINAKTIVA keratiini sisaldav juuksepalsam, 250 ml

Tehnoloogiliselt täiustatud koostisainetega rikastatud LAMINAKTIVA juuksepalsam keratiiniga parandab juuste tekstuuri, taastab kahjustatud juuste pinna, annab sära, niisutab sügavuti ja silub. Palsam kaitseb juukseid keskkonna kahjuliku mõju eest ning parandab ja hõlbustab edasist stiliseerimist. LAMINAKTIVA juuksepalsam keratiiniga aitab taastada juuste ilu ja elujõudu juurest kuni otsteni. 

Keratiini sisaldav juukseseerum Laminaktiva 100ml,

LAMINAKTIVA juuste seerum keratiiniga katab juuksed kergelt ja niisutab neid sügavuti. Pantenooli ja kristallidega rikastatud LAMINAKTIVA juukseseerum annab juustele erilise läike, muudab kammimise lihtsamaks ning lühendab soengu-, kuivatamis- või sirgestamisprotseduure lausa mitu korda. Keratiiniga juukseseerum LAMINAKTIVA ei muuda juukseid rasuseks ega raskeks. Ei vaja loputamist. Valmistatud materjalidest, mis ei sisalda agressiivseid keemilisi komponente (ei sisalda SLS/SLES). LAMINAKTIVA juukseseerum sobib ideaalselt juustele pärast sirgendusravi, samuti kahjustatud, õhukestele, lõhenenud ja läikivatele juustele. 

Kinkekarp.

Üldine tooteinfo: Kinkekomplekt "Elegance"

Kauba ID: 6391372
Kategooria: Šampoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,08 x 0,21 m, 0,43 kg
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Šampooni tüüp: Vedelšampoon
Komplekt: Jah
Maht: -
Kaubamärk: Cosmofarma
Juuksetüüp: Kahjustatud juustele, Kõikidele juuksetüüpidele, Õhukestele juustele, Värvitud juustele
Šampooni toime: Igapäevaseks kasutamiseks, Siluvad, Toitvad
Vaade: Cosmofarma, igapäevaseks kasutamiseks šampoonid, Cosmofarma, siluvad šampoonid, Cosmofarma, toitvad šampoonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cosmofarma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kinkekomplekt "Elegance"
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki