Kinkekomplekt "Merevaik"

Täpsustused:
Šampooni toime: Igapäevaseks kasutamiseks, Siluvad, Toitvad
Kauba ID: 6391377
4229
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. aprillist

000

Postkontor

9. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

9. aprillist

219

DPD pakiautomaat

9. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Kuller

9. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

9. aprillist

219

DPD pakiautomaat

9. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Kuller

9. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kinkekomplekt "Merevaik"

Kasutamine: Kandke šampoon niisketele juustele, masseerige ja loputage veega. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Kombineerige Argaania seeria maski ja õliga. Kandke väike kogus maski niisketele juustele. Oodake 2-3 minutit. Loputage hoolikalt leige veega. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Kombineerige teiste „Argan“ seeria toodetega. Juukseõli kasutamine: Meetod 1. Äärmiselt kuivadele ja kahjustatud juustele. Enne pesemist kanna ARGAN OIL juukseõli ja lase mõjuda 20-30 minutit. Peske pead sama sarja ARGAN šampooniga. Kombineerige ARGAN juuksemaskiga. Meetod 2. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Kandke väike kogus AGRAN OIL õli märgadele või kuivadele juustele. Jaotage ühtlaselt ja jätke mõjuma.

Koostis:Šampooni koostis: Aqua [Water], Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Equisetum Arvense Extract, Cocamide Dea, Parfum [Fragrance], PEG-40 hydrogenated castor oil Citric Acid, Propylene Glycol, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Ci 14700 [Red 4], Ci 17200 [Red 33], Ci 19140 [Yellow 5]. Maski koostis: aqua (water), cetearyl alcohol, cetyl alcohol, glycine soja (soybean) oil, behentrimonium chloride, glycerin, argania spinosa kernel oil, butyrospermum parkii (shea butter), equisetum arvense extract, panthenol, tocopheryl acetate, dimethicone, guar hydroxypropyltrimonium chloride, parfum, lactic acid, propylene glycol, disodium edta, aminomethyl propanol, bha, magnesium nitrate, mathylchloroisothiazolinone, citric acid, ci 14700 red 4, ci 17200 red 33, ci 19140 yellow 5. Juukseõli koostis: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Parfum [Fragrance], Bht. "

Komplekti kuulub:

Juuksešampoon argaaniaõliga 250ml,

Argaaniaõli, meditsiiniliste korteekstraktide ja asendamatute Omega-3 rasvhapetega rikastatud juuksešampoon ARGAN taastab juuste struktuuri, säilitab peanaha hüdrolipiidset tasakaalu ja niisutab sügavuti. Juuksešampoon argaaniaga ARGAN annab juustele sära ja elastsuse, suurendab nende mahtu. Hõlbustab juuste lahtiharutamist ja stiliseerimist.

Juuksemask argaaniaõliga 250ml,

Taastav juuksemask ARGAN, mis on rikastatud argaaniaõli ja meditsiiniliste korteekstraktidega, toidab ja taastab kahjustatud juukseid ja nende otsi. Taastav juuksemask ARGAN suurendab juuste mahtu ja annab neile sära. Juuksed muutuvad pehmeks, kergeks, ei lähe sassi ega lõhene, on kergesti kammitavad ja terve säraga.

Argaaniaõli juustele 100ml,

Juukseõli AGRAN OIL niisutab juukseid juurtest otsteni. Tungides kergesti juuste pooridesse ja juurtesse, soodustab AGRAN OIL juuste kasvu ning taastab ja säilitab nende sära. Juuksed muutuvad kergesti kammitavaks, pehmeks ja omandavad siidise sära. AGRAN OIL ei koorma ega muuda juukseid rasvaseks, on kerge konsistentsiga. AGRAN OIL sobib igat tüüpi juustele, kuid on eriti kasulik kuivadele ja kahjustatud juustele. 

Kinkekarp.

Üldine tooteinfo: Kinkekomplekt "Merevaik"

Kauba ID: 6391377
Kategooria: Šampoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,08 x 0,21 m, 0,43 kg
Ettenähtud: Naistele
Juuksetüüp: Kahjustatud juustele, Õhukestele juustele, Värvitud juustele
Šampooni tüüp: Vedelšampoon
Omadused: Komplektid
Maht: -
Kaubamärk: Cosmofarma
Šampooni toime: Igapäevaseks kasutamiseks, Siluvad, Toitvad
Vaade: Cosmofarma, igapäevaseks kasutamiseks šampoonid, Cosmofarma, siluvad šampoonid, Cosmofarma, toitvad šampoonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cosmofarma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Kinkekomplekt "Merevaik"
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki