Värskendav šampoon Organic Shop Organic, 280 ml

Täpsustused:
Šampooni toime: Juukseid tugevdavad, Sära andvad, Siluvad
Kauba ID: 1462497

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Värskendav šampoon Organic Shop Organic, 280 ml

Šampoon, mis sisaldab väga tõhusat orgaanilist avokaado ja mee kombinatsiooni toob tagasi juustele terve välimuse ja elujõu. Ökoloogiline mesi on kui vedel kuld, mis koos vitamiinidega taastab juuste struktuuri ja teeb juuksed säravaks. Orgaaniline avokaado tugevdab ja pehmendab juukseid, soodustab tugevamate ja tervislikemate juuste kasvu.

Kasutamine: kandke väike kogus märgadele juustele, loputage.

Sertifikaat: Cosmos Soil Association 

Koostis:Aqua, naatriumkocosulfaat, Decüülglükosiid, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Glütserüüloleaat, Naatriumkloriid, Polüglütserüül-10 Oleaat, Phyllanthus Emblica Puuviljaseemne *, Argania Spinosa Kernel Oil *, Citrus Aurantium Amara Flower Water *, Ficus Carica Puuviljaekstrakt *, glütseriin, guarhüdroksüpropüültrimoniumkloriid, bensüülalkohol, naatriumbensoaat, kaalium-sorbaat, sidrunhape

Tundke keha ja hinge uskumatut mugavust ja sensuaalset harmooniat ORGANIC SHOP loomuliku kosmeetikasarjaga. Kuula oma keha saadetud signaale. Mida ta tegelikult vajab? Võlu? Rahu? Kas see on sädelev värskus ja elujõulisus?

Selle sarja arendamisel on tootjad kasutanud oma mitmeaastast kogemust ja pööranud erilist tähelepanu iga toote arendamisele, tagades õrna, kuid tõhusa nahahoolduse. Need on kvaliteetsed tooted ja selle tootja tagab iga toote ohutuse ja tõhususe.

Traditsiooniliste koostisosade kombinatsioonide ja retseptide abil on ORGANIC SHOP toonud kaasaegsuse ja modernsuse looduslike ilu retseptide juurde. See on valitud nii, et saaksime leida vahendi, mis annab meile võimalikult palju naturaalsust.

ORGANIC SHOP toodete koostis on ohutu ja loomulik. Selles kosmeetikavahendite tootevalikus on kehahooldustooted, nagu koorijad, puhastusvahendid, näomaskid, seerumid, šampoonid ja juuksepalsamid. Igal ORGANIC SHOP tootel on üks peamine koostisosa, mis on tavaliselt toote peamiseks aluseks.

Selle looja poolt inspireeritud looduse osas tasub märkida, et kõik ORGANIC SHOP tooted on: ilma parabeenideta; ilma SLS-ita; ilma mineraalõlideta; ilma polüetüleenita.

Värskendav šampoon Organic Shop Organic, 280 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Värskendav šampoon Organic Shop Organic, 280 ml

Kauba ID: 1462497
Kategooria: Šampoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,3 m, 1,1 kg
Ettenähtud: Naistele
Juuksetüüp: Kahjustatud juustele, Kuivadele juustele
Šampooni tüüp: Vedelšampoon
Omadused: Sulfaadivaba
Liin: Organic Shop Avocado & Honey
Maht: 280 ml
Kaubamärk: Organic Shop
Šampooni toime: Juukseid tugevdavad, Sära andvad, Siluvad
Vaade: Organic Shop, juukseid tugevdavad šampoonid, Organic Shop, sära andvad šampoonid, Organic Shop, siluvad šampoonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Organic Shop tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (2)

Värskendav šampoon Organic Shop Organic, 280 ml
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Gintė S.
01.02.2023

Ideaalne lainelistele juustele!

Agris T.
06.09.2022

Kahjulikest ainetest piisavalt puhas šampoon, mis ka peseb hästi.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki