Tugevdav igapäevane näokreem Filorga Lift-Structure, 50 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Rasvane nahk
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Kauba ID: 151507

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Tugevdav igapäevane näokreem Filorga Lift-Structure, 50 ml

Kasutamine: Kandke hommikul iseseisva hooldusvahendina või pärast tõstekujundaja seerumit.

Koostis:AQUA (WATER, EAU), PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTYLDODECANOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERIN, GLYCERETH-26, GLYCOL PALMITATE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, PARFUM (FRAGRANCE), DIMETHYL ISOSORBIDE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, LEONTOPODIUM ALPINUM CALLUS CULTURE EXTRACT, SUCROSE PALMITATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERYL LINOLEATE, O-CYMEN-5-OL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SODIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 60, TRIHYDROXYSTEARIN, CITRIC ACID, PLANKTON EXTRACT, LECITHIN, SORBITAN ISOSTEARATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, SOLUBLE COLLAGEN, SODIUM HYALURONATE, GLUCOSE, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, SODIUM ASCORBATE, POTASSIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATE, CALCIUM CHLORIDE, PHYTIC ACID, MAGNESIUM SULFATE, GLUTAMINE, SODIUM PHOSPHATE, ASCORBIC ACID, SODIUM ACETATE, LYSINE HCL, ARGININE, ALANINE, HISTIDINE, VALINE, LEUCINE, THREONINE, ISOLEUCINE, TRYPTOPHAN, PHENYLALANINE, TYROSINE, GLYCINE, POLYSORBATE 80, GLUCOMANNAN, SERINE, DEOXYADENOSINE, CYSTINE, CYANOCOBALAMIN, DEOXYCYTIDINE, DEOXYGUANOSINE, DEOXYTHYMIDINE, GLUTATHIONE, ASPARAGINE, ASPARTIC ACID, ORNITHINE, GLUTAMIC ACID, NICOTINAMIDE ADENINE DINUCLEOTIDE, PROLINE, AMINOBUTYRIC ACID, METHIONINE, TAURINE, HYDROXYPROLINE, GLUCOSAMINE, COENZYME A, GLUCURONOLACTONE, SODIUM GLUCURONATE, THIAMINE DIPHOSPHATE, DISODIUM FLAVINE ADENINE DINUCLEOTIDE, SODIUM URIDINE TRIPHOSPHATE, RETINYL ACETATE, INOSITOL, METHYL DEOXYCYTIDINE, NIACIN, NIACINAMIDE, PYRIDOXAL 5-PHOSPHATE, PYRIDOXINE HCL, BIOTIN, CALCIUM PANTOTHENATE, FOLIC ACID, RIBOFLAVIN, TOCOPHERYL PHOSPHATE

Filorga lift struktuurkreemi valem põhineb aktiivsetel komponentidel, mida kasutatakse süstimisprotseduurides. Seetõttu võimaldab uuenduslik kreem koos teiste sarja toodetega pinguldada ja noorendada nahka ilmselt 7 päeva jooksul. Aktiivsed komponendid: NCTF kronomfer ja hüaluroonhape taastavad epidermise optimaalse hüdratatsioonitaseme, vähendavad kortsude raskust, taastavad naha maatriksi; Plasma lifting factori ® kompleks (kurkumi risoomi ekstrakt, kollageen, madala molekulmassiga hüaluroonhape) sisaldab raku kasvufaktoreid, on väljendunud lifting-efektiga, nahk muutub tihedamaks ja elastsemaks; Edelweissi ja vetikaekstraktid stimuleerivad kollageenikiudude tootmist, korrigeerivad näoovaali, peegeldavad vabade radikaalide rünnakuid ja annavad nahale sära seestpoolt.

Kõik sai alguse prantsuse arstist dr .Michel Tordjmanist, kelle jaoks rakubioloogia oli suur kirg ja kutsumus. Pärast aastaid kestnud nahafüsioloogia uurimistööd leiutas dr. Tordjman ainulaadse süstitava polürevitaliseerimise koostise, mis mõjutab naha põhiomadusi. Filorga asutati 1978. aastal ühest väikesest laborist, kus alustati igapäevaseks kasutamiseks ainulaadse toimega kosmeetika väljatöötamist.
Filorgast on tänaseks saanud esteetilise meditsiini ekspert, kes arendab ja toodab süstepreparaate, mida kasutavad maailma parimad nahaspetsialistid.
Filorga on juhtiv kaubamärk kortsude ja muude naha vananemise märkide vastu võitlemisel. Tootja arendab kosmeetikatooteid tavatarbijale ning erinevaid meditsiiniseadmeid mesoteraapiaks ja muudeks esteetilise meditsiini protseduurideks, mida teostavad spetsialistid. Kõik tooted on valmistatud laborites, mis vastavad kõrgeimatele standarditele, tuginedes sealjuures uusimale tehnoloogiale ja teaduslikele avastustele. Enamik tooteid sisaldab kõrge kontsentratsiooniga hüaluroonhapet ja kollageenpeptiide, mis suurendavad naha tugevust, taastavad näokontuuri ja kõrvaldavad kortsud. Filorga näokosmeetikat võib kirjeldada kui alternatiivi botoxi süstidele.
"Medi-Cosmetique" sarja tooted, mida alates 2007. aastast pakutakse laiale tarbijaskonnale, on endiselt kõige populaarsemad. Kortsudevastane Meso mask on siiani üks enimmüüdud Filorga tooteid. Samuti "Hydra-Filler", "Nutri-Filler" ja "Time-Filler"  öö- ja päevakreemid, mida oma tõhusa koostise tõttu kasutavad siiani paljud naised üle maailma.

Tugevdav igapäevane näokreem Filorga Lift-Structure, 50 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Päevane

Päevasel ajal on vaja korralikult kaitsta näonahka päikese, tuule, tolmu ja muude välistegurite eest. Igapäevane näokreem – igapäevase ilurutiini lahutamatu osa, mis on loodud naha niisutamiseks ja toitmiseks. Need kreemid on ülikerged, mitterasuvad, õhema konsistentsiga, imenduvad kergesti nahka ja säilitavad õige veetasakaalu. Õiget kreemi kasutades muutub näonahk pringiks, siledaks, ei veni ega tee haiget. Nende toodete hulgast leiate niisutavad, toitvad, pinguldavad, sära andvad kreemid ja toonitud näokreemid (BB-kreemid). Neid iluabivahendeid valides on äärmiselt oluline pöörata tähelepanu oma nahatüübile (kuiv, rasune, kombineeritud, küps), aastaajale ja ilutoote koostisele. Kreem peaks sisaldama võimalikult vähe ärritavaid ja tundmatuid aineid, mistõttu on väga oluline selle koostist korralikult uurida. Üha rohkem tähelepanu saavad vahendid, milles domineerib üks või teine ​​toimeaine. Tänapäeval ülipopulaarsed hüalurooni, kollageeni ja C-vitamiiniga tooted – annavad nahale värskuse ja elastsuse. Päevasel ajal on soovitatav kasutada päikesekaitsega tooteid. Vali endale sobivaim näokreem kohe välja!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Tugevdav igapäevane näokreem Filorga Lift-Structure, 50 ml

Kauba ID: 151507
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,095 x 0,09 x 0,095 m, 0,24 kg
Kasutamine: Päevane
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Filorga
Maht: 50 ml
Naha tüüp: Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Rasvane nahk
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Vaade: Filorga, pinguldav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Filorga tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (27)

Tugevdav igapäevane näokreem Filorga Lift-Structure, 50 ml
4.9

(27 ostja hinnangud)

5 tähte
(23)
4 tähte
(4)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Vasilina Y.
29.02.2024

Aitäh!!! Ma soovitan.

Aleksandrs R.
03.10.2023

väga hea näokreem

Gražina L.
26.09.2023

Mulle meeldib, et enamik kaupu on ettemaksu asemel sularahas.

Rasa Š.
11.09.2023

Suurepärane kreem, mulle meeldis

Marina L.
03.07.2023

Kvaliteet on hea, paraneb hästi, aga erilist efekti ma ei märganud.

Jelena G.
03.07.2023

Olen seda kreemi juba pikka aega kasutanud ja see tõesti toimib! Tavaliselt ostan Filorga kreeme apteegist, kuid kaup24 tegi sellelt kreemilt suure allahindluse ja seetõttu läks tellimus läbi! Kreemid tulid kiiresti suurepärases pakendis! Soovitan kõigil see imeline kreem tellida!

Vida L.
27.05.2023

Kreem imendub hästi nahka, kerge tekstuur

Lilija I.
27.05.2023

Võib-olla veidi harjumatult paksu konsistentsiga, aga muidu hea kreem

Dinara J.
11.04.2023

Väga tõhus kreem

Marina T.
06.03.2023

ei ole piisavalt kasutanud et hinnangut öelda!!!

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki