FILORGA TIME FILLER NIGHT Öine kreem kortsude vastu 50 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Normaalne nahk, Rasvane nahk, Tundlikule nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav, Rahustav
Kauba ID: 11322
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
5880

SJH hind

7490
1 17600 /l
Lisa korvi
778 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

1. maist

000

Omniva pakiautomaat

3. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

2. maist

259

Postkontor

3. maist

199

DPD pakiautomaat

3. maist

249

Kuller

3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

3. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

2. maist

259

Postkontor

3. maist

199

DPD pakiautomaat

3. maist

249

Kuller

3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: FILORGA TIME FILLER NIGHT Öine kreem kortsude vastu 50 ml

Kasutamine: Kandke kreem õhtul puhastatud nahale ja kaelale.

Koostis:AQUA (WATER, EAU), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, DICAPRYLYL CARBONATE, ISODODECANE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SQUALANE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CETEARYL ISONONANOATE, IMPERATA CYLINDRICA ROOT EXTRACT, DIMETHICONE, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, SUCROSE PALMITATE, DIMETHICONE/BIS-ISOBUTYL PPG-20 CROSSPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, 1,2-HEXANEDIOL, PROPANEDIOL, STEARALKONIUM HECTORITE, GLYCERYL LINOLEATE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHERYL ACETATE, CHLORPHENESIN, PROPYLENE CARBONATE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, XANTHAN GUM, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SODIUM CHLORIDE, BIOSACCHARIDE GUM-1, SILICA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CITRIC ACID, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, CARBOMER, LEVULINIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM CITRATE, DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE, SODIUM HYDROXIDE, CRITHMUM MARITIMUM EXTRACT, GLUCOSE, POTASSIUM SORBATE, P-ANISIC ACID, POTASSIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL, CALCIUM CHLORIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, MAGNESIUM SULFATE, GLUTAMINE, SODIUM PHOSPHATE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, ASCORBIC ACID, SODIUM ACETATE, LYSINE HCL, ARGININE HCL, ALANINE, HISTIDINE HCL, VALINE, LEUCINE, THREONINE, ISOLEUCINE, TRYPTOPHAN, PHENYLALANINE, TYROSINE, GLYCINE, POLYSORBATE 80, SERINE, CYSTINE, CYANOCOBALAMIN, GLUTATHIONE, ASPARAGINE, ASPARTIC ACID, ORNITHINE HCL, GLUTAMIC ACID, NICOTINAMIDE ADENINE DINUCLEOTIDE, BIOTIN, PROLINE, METHIONINE, TAURINE, HYDROXYPROLINE, GLUCOSAMINE HCL, COENZYME A, SODIUM GLUCURONATE, THIAMINE DIPHOSPHATE, RETINYL ACETATE, INOSITOL, NIACIN, NIACINAMIDE, PYRIDOXINE HCL, CALCIUM PANTOTHENATE, RIBOFLAVIN, SODIUM TOCOPHERYL PHOSPHATE, THIAMINE HCL, FOLIC ACID

Öine näokreem.

Kosmeetikatoode küpse naha intensiivhoolduseks öösel. Näokreem mõjutab koheselt viit tüüpi kortse: näo-, sügavaid, pindmisi, dehüdratsiooni- ja unekortse. Lisaks on efektiivne hommikune näoturse, mis on vanusega sagedasem.

Mõju:

Lõõgastab ekspressioonijooni – koostises olevad heksapeptiidid mõjuvad lõõgastavalt. Näo kortsud muutuvad aja jooksul vähem märgatavaks.

Täidab sügavate kortsude vaod – hüaluroonhape ja kahte tüüpi matritsiin stimuleerivad kollageeni tootmist, parandavad naha struktuuri ja aitavad täita sügavaid kortse.

Silendab pinda – koostises olev merefenkoli ekstrakt ja glükonolaktoon on kooriva toimega, mis muudab naha pinna siledamaks, vähendades pindmiste kortsude teket.

Naha kosutamine – Imperata juure ekstraktil on omadus vett tõmmata, mis aitab säilitada naha niiskustasakaalu, täidlane ja aitab täita dehüdratsioonijooni. Taimeõlid täiendavalt toidavad ja tugevdavad naha barjääri.

Kaitseb unekortsude tekke eest – parkaineterikas taimeekstrakt stimuleerib elastiini tootmist. Taastanud elastsuse, muutub nahk unekortsude tekkele vastupidavamaks.

Vähendab hommikust turset – tänu koostises olevatele flavonoididele näeb nahk hommikul värske ja puhanuna välja ning nägu ei paisu.

.

  • Sobib allergikutele: Ei
  • Sobib diabeetikutele: Ei
  • Orgaaniline: ei
  • Loomulik: ei
  • Vanuserühm: Täiskasvanutele
  • Vanus: alates 30 eluaastast
  • Nahaprobleemid: kortsud

Kõik sai alguse prantsuse arstist dr .Michel Tordjmanist, kelle jaoks rakubioloogia oli suur kirg ja kutsumus. Pärast aastaid kestnud nahafüsioloogia uurimistööd leiutas dr. Tordjman ainulaadse süstitava polürevitaliseerimise koostise, mis mõjutab naha põhiomadusi. Filorga asutati 1978. aastal ühest väikesest laborist, kus alustati igapäevaseks kasutamiseks ainulaadse toimega kosmeetika väljatöötamist.
Filorgast on tänaseks saanud esteetilise meditsiini ekspert, kes arendab ja toodab süstepreparaate, mida kasutavad maailma parimad nahaspetsialistid.
Filorga on juhtiv kaubamärk kortsude ja muude naha vananemise märkide vastu võitlemisel. Tootja arendab kosmeetikatooteid tavatarbijale ning erinevaid meditsiiniseadmeid mesoteraapiaks ja muudeks esteetilise meditsiini protseduurideks, mida teostavad spetsialistid. Kõik tooted on valmistatud laborites, mis vastavad kõrgeimatele standarditele, tuginedes sealjuures uusimale tehnoloogiale ja teaduslikele avastustele. Enamik tooteid sisaldab kõrge kontsentratsiooniga hüaluroonhapet ja kollageenpeptiide, mis suurendavad naha tugevust, taastavad näokontuuri ja kõrvaldavad kortsud. Filorga näokosmeetikat võib kirjeldada kui alternatiivi botoxi süstidele.
"Medi-Cosmetique" sarja tooted, mida alates 2007. aastast pakutakse laiale tarbijaskonnale, on endiselt kõige populaarsemad. Kortsudevastane Meso mask on siiani üks enimmüüdud Filorga tooteid. Samuti "Hydra-Filler", "Nutri-Filler" ja "Time-Filler"  öö- ja päevakreemid, mida oma tõhusa koostise tõttu kasutavad siiani paljud naised üle maailma.

FILORGA TIME FILLER NIGHT Öine kreem kortsude vastu 50 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: FILORGA TIME FILLER NIGHT Öine kreem kortsude vastu 50 ml

Kauba ID: 11322
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,21 x 0,1 x 0,16 m, 0,4 kg
Kasutamine: Öö
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Filorga
Liin: Filorga Time-Filler
Maht: 50 ml
Naha tüüp: Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Normaalne nahk, Rasvane nahk, Tundlikule nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav, Rahustav
Vaade: Filorga, pinguldav näokreemid, Filorga, rahustav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Filorga tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
10908
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (23)

FILORGA TIME FILLER NIGHT Öine kreem kortsude vastu 50 ml
5

(23 ostja hinnangud)

5 tähte
(22)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Natalija S.
03.02.2024

Pehme, kerge konsistentsiga kreem, väga kasulik

Elen V.
05.01.2024

Kõik on korras. Tänan teid väga.

Vizbulīte J.
02.12.2023

Kõik on rahuldav, kuid arvustustes romaani kirjutamise nõue ei rahulda. Edaspidi ma selliseid arvustusi ei anna.

Niina D.
20.11.2023

Kiire, mugav. Ma pole seda veel kasutanud, ma ei tea, kas see on hea või mitte.

Jeļena M.
17.11.2023

Väga hea kreem küpsele nahale. Olen seda pikka aega kasutanud ja ostsin selle ainult 220.lv eest

Vasilina Y.
10.07.2023

Aitäh! Super kreem. Ma soovitan.

Laima M.
03.07.2023

Super hea kreem, niisutab väga hästi, nahk on särav

Vasilina Y.
14.06.2023

Aitäh! Super! Ma soovitan!

Katrin L.
13.05.2023

Hea toode ja kiire tarne

Natalja A.
21.03.2023

……………………………………….

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki