Silmade ümbruse geel KILIG WOMAN VIT C 15 ml

Täpsustused:
Ettenähtud: Naistele
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Pinguldav, Sära andev
Tüüp: Geelid
Kauba ID: 419107

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Silmade ümbruse geel KILIG WOMAN VIT C 15 ml

Kasutamine: Kandke vajalik kogus toodet õrnalt puhtale silmanahale. Vältige kandmist silmade lähedal asuvatele aladele.

Koostis:Aqua, Glycerin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol, Lecithin, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Carrageenan (Chondrus Crispus), Sorbitol, Ethylhexylglycerin, 1,3-Propanediol, Tocopheryl Acetate, Dipotassium glycyrrhyzinate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA.

Mõeldud kilig hetkede erksamaks peegelduseks silmades. C- ja E-vitamiini allikas on teie kätes. See geel niisutab silmaalust nahka, annab hea nahatooni ja tugevuse C-vitamiiniga, mis aitab igapäevases võitluses kortsude vastu.
Naudi siledamat ja selgemat nahka oma silmade all.

Enda kohta ütleb see bränd, et see käivitub siis, kui mänguline impulss ületab selle, mis on tõsine. Pole oluline, kas paar minutit või terve päev, sest mäng võib muutuda möödasõitja jaoks nii ootamatuks välguks või hetkeks, kui te endale naeratate. Kõik see võimaldab sealt leida õnne. Kust teised ei näe. Need on hetked, mida nad nimetavad „Kilig“.

„Kilig“ loodud naha- ja juuksehooldustoodetes, on tootjad kombineerinud kaasaegse ja naturaalse, nii et kõik „Kilig“ tooted lisavad igasse päeva natuke rõõmu. Mängige ja nautige.

„Kilig“ - see on Leedus tegutseva ja tootva „BIOK laboratooriumi“ osa. 2018. aastal ilmus laboratooriumi portfelli „Kilig“, mis erinevate seeriate kaudu (Woman, Man, Derma) vastas kõigile linna kasutajate peamistele vajadustele. Senini on see välja vahetanud Leedu kaubamärgid „Rasa“, „Aras“ või dermatoloogilise sarja „BIOK Dermatology“.

Hea uudis kõigile, kes nautisid endiseid kaubamärke - parimad toodete valemid ei ole kuhugi kadunud ja on leitavad uues „Kilig“ kuues.

Silmade ümbruse geel KILIG WOMAN VIT C 15 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Silmade ümbruse geel KILIG WOMAN VIT C 15 ml

Kauba ID: 419107
Kategooria: Silmakreemid ja seerumid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,05 x 0,095 m, 0,03 kg
Ettenähtud: Naistele
Liin: KILIG WOMAN VIT C
Maht: 15 ml
Kaubamärk: Kilig
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Pinguldav, Sära andev
Tüüp: Geelid
Vaade: Kilig, geelid silmakreemid ja seerumid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kilig tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Silmade ümbruse geel KILIG WOMAN VIT C 15 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki