Silmaümbruskreem Bioderma Atoderm Intensive Eye, 100 ml

Täpsustused:
Ettenähtud: Naistele
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Tüüp: Kreemid
Kauba ID: 2093482

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Silmaümbruskreem Bioderma Atoderm Intensive Eye, 100 ml

Koostis:Aqua/Water/Eau, Glycerin, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minérale, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Dipropylene Glycol, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sucrose Stearate, 1,2 Hexanediol, Glycyrrhetinic Acid, Sodium Citrate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Mannitol, Sodium Lauroyl Lactylate, Xylitol, Citric Acid, Pentylene Glycol, Rhamnose, Tocopherol, Phytosphingosine, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Ceramide AP, Cholesterol, Carbomer, Xanthan Gum, Fructooligosaccharides, Caprylic/Capric Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract, Ceramide EOP. [BI 478].

Kasutamine:  Kandke silmaümbruse puhtale nahale kaks korda päevas. Hommikul võite kreemi kasutada hooldava vahendina ning õhtul saate oma silmameigi puhastada kreemi ja vatipadjaga.

Niisutav silmakreem, mis aitab leevendada silmaümbruse kuiva piirkonda ja eemaldada meigi.

Noorendab kahjustatud, tundlikku silmapiirkonda, eemaldab õrnalt meigi ja mustuse.

Sobib imikutele, lastele ja täiskasvanutele.

Alates loomisest 1970. aastatel on Bioderma omandanud ainulaadse kogemuse bioloogilise dermatoloogia alal. See algupärane teaduslik lähenemine sõltub peamiselt naha moodustumisest ja selle bioloogilistest mehhanismidest, mis Biodermat otseselt inspireerib. Kõik Bioderma uuringud on seotud terve naha ja selle rakkudega. Nahk räägib oma keelt ja Bioderma püüab väsimatult sellest aru saada. Kõik sõltub mitmesugustest elumuutustest ja keskkonnaküsimustest. Selle tagajärjel võivad haigused, ravi, vananemine ja muud tegurid mõjutada naha tasakaalu ja põhjustada häireid naha normaalses töös. Bioderma lähenemisviis hõlmab naha loomulikku taaselustamist, aidates sel vastu seista ja taastada normaalse naha funktsioonid.

Bioderma tooted põhinevad mis tahes nahatüübi iseloomulikel omadustel. Selle kaubamärgi tooted jäljendavad looduslikke bioloogilisi mehhanisme, kasutades looduslikke koostisosi ja nende funktsiooni. Bioderma valib oma koostiste jaoks puhtaimad toimeained ja looduslikult esinevad molekulid naha maksimaalse taluvuse tagamiseks. Erinevad Bioderma tooted säilitavad, aktiveerivad või taastavad loomulikke nahaprotsesse. Bioderma on alati püüdnud ühendada suurepärase jõudluse ja parema talutavuse iga nahatüübi ja iga nahalise seisundi jaoks. Maksimaalse dermatoloogilise ohutuse tagamiseks sisaldavad Bioderma tooted väga vähe koostisosi ja optimaalselt doseeritud toimeaineid. Enne terviseametite soovituste esitamist kõrvaldab Bioderma kõik dermatoloogiliselt küsitavad ained. See kompromisskäsitlus selgitab, miks Bioderma tooted suurendavad naha taluvust ja vähendavad selle tundlikkust. Kõik tooted on välja töötatud patenteeritud loodusliku kompleksi DAF (Dermatological Advanced Formulation) abil.

Silmaümbruskreem Bioderma Atoderm Intensive Eye, 100 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Silmaümbruskreem Bioderma Atoderm Intensive Eye, 100 ml

Kauba ID: 2093482
Kategooria: Silmakreemid ja seerumid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,045 x 0,16 m, 0,13 kg
Ettenähtud: Naistele
Maht: 100 ml
Kaubamärk: Bioderma
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Tüüp: Kreemid
Vaade: Bioderma, kreemid silmakreemid ja seerumid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bioderma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (1)

Silmaümbruskreem Bioderma Atoderm Intensive Eye, 100 ml
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Alona K.
12.02.2023

Väga kvaliteetne kreem, teeb kõike! Tänan teid väga !!!**

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki