Tualettvesi Hermes Voyage d'Hermes EDT meestele/naistele, 100 ml;

Täpsustused:
Maht: 100 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kauba ID: 5897767

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Tualettvesi Hermes Voyage d'Hermes EDT meestele/naistele, 100 ml;

Kasutamine: Et lõhn kauem peal püsiks, pihustage seda randmetele või kaelale. Laske kuivada, ärge hõõruge, kuna aroom võib muutuda.

Moemaja Hermès, kuulus luksuslike käekottide ja reisikottide tootja, looming - Hermès Voyage d’Hermè meeste ja naiste parfüüm - on mõeldud kõigile tasuta reisijatele.

Värske muskuse ja puidu lõhnaga Voyage d'Hermès meeste ja naiste parfüümi aroom ei vii teid eksootilistesse riikidesse, see julgustab reisima läbi mõtete. Alguses levib tsitruse ja vürtsika kardemoni aroom. Sellega kaasneb rohelise tee, jasmiini ja lillede lõhn. „Kelionę“ krooniks õrn puidu ja muskuse hingus.

  • Tipunoodid: sidrun, vürtsid, kardemon.
  • Südamenoodid: tee, lilled, hedione (jasmiini lõhn), rohelus.
  • Põhinoodid: muskus, hele puit.

Hermes on Prantsuse luksuskaupade tootja. Juhtivate konsultatsioonifirmade avaldatud erinevate reitinguskaalade järgi on see kõrgeima väärtusega ülemaailmne luksusbränd. Rikkaliku pärandi, peene meisterlikkuse, detailide, kõrge kvaliteedi ja professionaalsuse kombinatsioon kogu loome- ja tootmisprotsessis on andnud Hermesele kõrge positsiooni kõrge konkurentsiga luksusmaailmas. Praegu on Hermese kaubamärgi tootevalikus nahktooteid, aksessuaare, parfüüme ja valmisrõivaid.

Thierry Hermes asutas 1837. aastal Pariisis pereettevõtte. Algselt oli tema eesmärk teenida Euroopa aadleid, pakkudes nahast ratsutamisvarustust. Järk-järgult laienes ettevõtte tootevalik iga põlvkonnaga. Hermese kaubamärgiga reisikotid on olnud teel globaalse edu poole ja neid on alati kujutatud moeikoonidena. 2014. aasta seisuga oli kogu maailmas 311 Hermese kauplust, millest 207 kuulusid otse Hermesele.

Hermesil on äärmiselt ilus ja rikkalik edulugu. Piiratud turustamine, ainuõigus ja kontrollitud turundus on võimaldanud ettevõttel kahekordistada oma aastase kasvu. See peegeldab Hermese kaubamärgi turvalisust maailma elanikkonna väga rikastes osades. Fakt, et kaubamärki peetakse kõigi luksuslike moemajade seas kõige innovaatilisemaks, näitab ettevõtte pühendumust pidevalt toota ja tarnida ülikomplekseid tooteid, mis on ainulaadsed, väljendavad tugevat meelt ja millel on käsitöös erakordne eelis. Ettevõtte tulevik on kindel, kuid selleks, et säilitada oma positsioon kallite luksuskaupade turusegmendis, tuleb areneda ja diferentseeruda, kasutades selleks oma perekonna kaubamärgi jõudu: pärandi, autentsuse ja prestiiži ikooni.

Tualettvesi Hermes Voyage d'Hermes EDT meestele/naistele, 100 ml;

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Üldine tooteinfo: Tualettvesi Hermes Voyage d'Hermes EDT meestele/naistele, 100 ml;

Kauba ID: 5897767
Kategooria: Parfüümid naistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,12 x 0,2 m, 0,25 kg
Tüüp: Idamaised - puidused
Vaade: Hermès, idamaised - puidused parfüümid naistele
Ettenähtud: Meeste ja naiste jaoks
Maht: 100 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kaubamärk: Hermès
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hermes tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (1)

Tualettvesi Hermes Voyage d'Hermes EDT meestele/naistele, 100 ml;
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Tatyana K.
11.11.2023

Aitäh, suurepärane lõhn.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki