Desinfitseerimisseadmed ja läbipaistvad kaitseseinad

(4)
Filtreeri

Pärast koroonapandeemia puhkemist on enda ja kaasinimeste tervise kaitsmine muutunud eriti aktuaalseks. Kaubandus- ja teenindusettevõtete jaoks on selleks saadaval läbipaistvad kaitseseinad, kaitseekraanid, desinfitseerimisjaamad ja desinfitseerimisseadmed. Kaitsesein või kaitseekraan ja desinfitseerimisseade kaitsevad nii teenindajat kui klienti mitte ainult koroona, vaid ka gripi ja paljude muude nakkuste eest. Valikus on nii automaatsed kui mehaanilised desojaamad. Desovahendid ja desinfitseerimisseadmed on saadaval ka kodus kasutamiseks. Nutikas keemiavaba desinfitseerija on ultraviolettlamp — UV-kiirgus tapab kõik kahjulikud mikroorganismid. UV-steriliseerija puhastab näiteks võtmed, mobiiltelefoni ja muud pisiesemed. UV-lamp on otstarbekas desinfitseerimisseade tualettruumi. Kasutamisel tuleb järgida ohutusnõudeid. Telli kaitseseinad, kaitseekraanid ja desinfitseerijad mugavalt Hansaposti e-poest.

0 €
  1849
Lisa korvi
KIIRE TARNE

Desinfitseerimispihusti EKG DS 1010

Tüüp: Desinfektsioonivahendid
0 €
  819
Lisa korvi

Multifunktsionaalne steriliseerija Media-Tech MT6517

Tüüp: Desinfektsioonivahendid
0 €
  3789
Lisa korvi

Sterilisaator Manta EPB1501

Tüüp: Desinfektsioonivahendid
0 €
  849
Lisa korvi

Automaatne desinfitseerija Media-Tech MT5521

Tüüp: Desinfektsioonivahendid

Koroonapandeemia ajal, aga üldse viiruste hooajal, on oluline kaitsta enda ja oma kaasinimeste tervist. Tööandjatel tuleb tagada töötajate ja klientide ohutus. Selleks on saadaval mitmeid tõhusaid abivahendeid, näiteks läbipaistvad kaitseseinad ja kaitseekraanid, desinfitseerimisjaamad ja desinfitseerimisseadmed. Saadaval on ka kodukasutajale mõeldud desinfitseerimisseadmed ja sterilisaatorid.

Teenindaja ja kliendi vahele paigaldatud läbipaistev kaitsesein või kaitseekraan vähendab inimestevahelist kontakti. Vahesein kaitseb näiteks rääkimisel või köhimisel levivate piisakeste eest, mis võivad haigustekitajaid levitada. Kaitseseinad on olulised nii teenindajate kui klientide ohutuse tagamiseks.

Avalikesse kohtadesse, kauplustesse ja teenindusettevõtetesse paigaldatud desinfitseerimisjaamad ja desinfitseerimisseadmed võimaldavad kiiret käte desinfitseerimist vastava ainega. Valikus on nii automaatsed kui mehaanilised desojaamad. Ruumide jaoks, kus on eriti ranged hügieeninõuded, on saadaval desinfektsioonimatid. Desinfektsioonimatt on mõeldud jalgade desinfitseerimiseks enne ruumi sisenemist.

Ruumide ja esemete desinfitseerimiseks sobivad ultraviolettlambid ehk kvartslambid. UV-kiirgus tapab efektiivselt kõik kahjulikud mikroorganismid. Kuna desinfitseerimiseks kasutatav UV-kiirgus kahjustab ka inimese ja loomade silmi ja nahka, tohib UV-valgust kasutav antibakteriaalne steriliseerimislamp töötada siis, kui ruumis ei viibi inimesi ega loomi. Kindlasti tuleb lugeda läbi kasutusjuhendid ja kasutada desinfitseerimisseadet sellele vastavalt. Pisemate esemete steriliseerimiseks on saadaval steriliseerimiskastid, kuhu võib panna võtmed, mobiiltelefoni, peenraha või muud sagedasti katsutavad esemed, mille pinnal on tavaliselt ohtralt mikroorganisme, millest osad võivad olla tervisele ohtlikud. Spetsiaalsed steriliseerimisseadmed on olemas tualetipoti jaoks.

Meie e-poes on palju häid pakkumisi ning allahindluste ja kampaaniate ajal võivad kaitseseinad ja desinfektsiooniseadmed olla veelgi soodsama hinnaga. Valitud kauba saad mõne hiireklõpsuga tellida endale sobivasse kohta kogu Eesti piires. Väiksemad kaubad saad tellida pakiautomaati, kuhu need jõuavad kõige kiiremini kohale. Telli kaitseseinad ja desinfitseerimisseadmed mugavalt Hansaposti e-poest, kaitse ennast ja oma kliente!