Sonoff L2-M smart LED strip

Täpsustused:
Tüüp: LED-riba
Pikkus: 5 m
Pakendi kogus: Nenurodyta m²
Kauba ID: 5314772
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
3089
618 /m
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Sonoff L2-M smart LED strip

Sonoff L2 intelligentne LED-riba (5 m)


Nüüd saate oma kodu huvitavalt kaunistada ja luua ainulaadse atmosfääri igaks sündmuseks. Sonoff L2 intelligentne LED-lint pakub kuni 16 miljonit värvi ja 21 eelseadistatud stseeni. Selle kasutamine on vapustavalt lihtne – saate kasutada kaasas olevat kaugjuhtimispulti või rakendust. Seadet saab juhtida ka häälega. Lint toetab ka Bluetooth ühendust ja seda on ülilihtne paigaldada. Kuni 5m pikkuse ja veekindlusega IP65 saate hõlpsasti kaunistada oma valitud koha.

Valikus on miljoneid värve


Enam ei pea te end piirama – otsustate ise, kuidas soovite, et teie LED-riba säraks! Pärast L2 sidumist rakendusega saate valida enam kui 16 miljoni värvi hulgast. Palett või värviratas? Viimased või klassikalised toonid? Otsus on sinu! Samuti saate reguleerida valguse värvitemperatuuri ja heledust. Tahad rohkem? Tootja on valmistanud 21 erinevat režiimi, mis võimaldavad luua ainulaadse meeleolu romantilise õhtusöögi või peo ajal. Samuti saate ise luua kuni 8 isetegemise stseeni!

Teie elustiilile kohandatud valgus


Rakendus annab teile veelgi rohkem võimalusi. Selle abil saate näiteks koostada oma LED-ribadele töögraafikuid. Lülitage need automaatselt sisse sel ajal, kui tavaliselt töölt naasete, ja välja lülitama, kui kodust lahkute. Või saate oma poe või kohviku originaalselt kaunistada. Kuidas seda teha? Seadke L2 lahtiolekuaegadel teie valitud värviga põlema, et meelitada potentsiaalseid kliente!

Muusikaga sünkroonimise võimalus


Kas plaanite sünnipäevapidu? Kas korraldate majapidu? LED Strip L2 abil üllatate oma külalisi ja loote lihtsalt hämmastava atmosfääri! Valige lihtsalt üks saadaolevatest stseenidest või kasutage muusikaga sünkroonimise võimalust. Tänu sisseehitatud ülitundlikule mikrofonile saab seade kohandada valgusefekte vastavalt mängitavatele lugudele. Lülitage muusika visualiseerija režiim sisse, kutsuge oma sõbrad tantsima ja vaadake, kuidas tuled teiega tantsivad!

Piisab paarist sõnast
Enam ei pea te valgustuse kohandamiseks oma istmelt liikuma ega telefoni või kaugjuhtimispuldi järele sirutama. L2 ühildub Amazon Alexa ja Google Assistanti häälassistentidega. Nüüd saate näiteks vaid mõne sõnaga muuta valguse värvi, määrata värvitemperatuuri, reguleerida heledust või riba välja lülitada. Hoolitse selle eest, mida tahad, ja ära muretse millegi pärast – Sonoffiga saad valgustuse enda jaoks kohandada vaid ühe lausega.

Usaldusväärne Bluetooth ühendus
Kas teil on Internetiga probleeme? Teie ühendus ei tööta? Ärge muretsege millegi pärast! Sonoff L2 LED riba toetab Bluetooth-ühendust. See võimaldab teil seda mugavalt kasutada peaaegu igas olukorras. Seadmete sidumine on vapustavalt lihtne ja kiire – järgige vaid mõnda lihtsat sammu. Sonoffiga saate valmistuda igaks olukorraks ja mitte üllatuda ootamatute probleemide üle!

Seda on uskumatult lihtne paigaldada


Nüüd saate hõlpsasti oma kodus valitud koha kaunistada. L2 teip on isekleepuv ja äärmiselt paindlik – lihtsalt asetage see nii, nagu soovite ja kleepige valitud pinnale. Toode on ka IP65 veekindel, seega saad seda kasutada ka vannitoas või basseini ääres. See pole veel kõik! Kui L2 on liiga pikk, saate selle lihtsalt lõigata. Samuti saate seda pikendada täiendava 5050 RGB lindiga (ei ole kaasas). Sellises olukorras peate iga 5 m järel lisama toiteadapteri ja LED-signaali võimendi.

Kasti

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

LED riba

LED-ribad on kaasaegne lähenemine valgustusele, mis võimaldab valgustada soovitud ruume stiilselt, kvaliteetselt ja väiksema energiatarbimisega. LED-ribade universaalne rakendatavus võimaldab neid kasutada mitte ainult tavalistes maja või muude hoonete ruumides, vaid ka turvatunde loomiseks, valgustades näiteks treppe, et hõlbustada pimedal ajal tee leidmist. Lisaks täiendavad need kodu interjööri valgustades näiteks sahtleid või ustega kappe, LED-ribad aktiveeruvad alles nende avamisel. See mitte ainult ei anna kodule futuristlikku, kaasaegset välimust, vaid säästab ka elektritarbimist. Meie tootevalikus on lai valik erineva pikkusega LED-ribasid, mida juhitakse nutiseadmete (mobiiltelefonid, arvutid jne) abil. Sõltuvalt LED-riba mudelist on LED-ribaga kaasas spetsiaalne kaugjuhtimispult, mis võimaldab teil reguleerida valgustust ka suuremate vahemaade tagant ning valida meelepärased meeleolu peegeldavad värvid. Seega saate nende ribade abil luua hubase, romantilise atmosfääri või valida oma eksklusiivseks peoks või muuks sündmuseks erksad värvid.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sonoff L2-M smart LED strip

Kauba ID: 5314772
Kategooria: Valgusribad ja LED ribad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,167 x 0,167 x 0,07 m, 0,05 kg
Kogus: 1 tk
Kaubamärk: Sonoff
Tüüp: LED-riba
Pikkus: 5 m
Pakendi kogus: Nenurodyta m²
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sonoff tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sonoff L2-M smart LED strip
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki