Aiapump Gardena 3000/4 Basic

Täpsustused:
Võimsus: 600 W
Kauba ID: 101792
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
14500
Lisa korvi
709 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

1. maist

000

Omniva pakiautomaat

3. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

3. maist

199

DPD pakiautomaat

3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

3. maist

259

Kuller

3. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

3. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

3. maist

199

DPD pakiautomaat

3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

3. maist

259

Kuller

3. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Aiapump Gardena 3000/4 Basic

GARDENA aiapumba komplekt sisaldab kõike, mida vajate elektripumba kiireks ühendamiseks ja käivitamiseks. Täielik komplekt sisaldab klassikalist aiapumpa 3000/4, 3,5 meetri pikkust GARDENA imiseadet ja originaalset GARDENA 20 meetri pikkust aiavooliku komplekti koos pihustusotsiku ja ühendustega.
Kompaktne ja vastupidav GARDENA aiapump 3000/4 on optimaalne mudel ja on mõeldud kasutamiseks teie aias erinevatel pumpamistöödel. Saate oma taimi kasta, suurendada veesurvet ja pumbata põhjavett, kraanivett, vihmavett või isegi klooritud basseinivett. Aiapump 3000/4 aitab teil oma aiatöid lihtsalt ja tõhusalt teha. Seda kerget, vastupidavat ja kompaktset elektripumpa on lihtne kasutada, tagades suure imemisvõimsuse ja kõrge rõhu. Tänu täiendavale täiteavale ja tühjenduskruvile on seda lihtne täita ja tühjendada. See funktsioon võimaldab teil järelejäänud vee tühjendada, kaitstes pumpa võimalike külmakahjustuste eest. Tänu ergonoomilisele käepidemele ja kergele disainile pole teil probleeme pumba aias kandmisega. Lisaks seisab pump maapinnale asetatuna stabiilselt, integreeritud toitelüliti võimaldab toodet mugavalt kasutada.
Kasutate aiapumpa ohutult, sest termokaitselüliti peatab mootori ülekoormuse. GARDENA pumbad ei sobi soolase vee, agressiivsete või tuleohtlike ainete ega toidu pumpamiseks.
Aiapump 3000/4 on suurepärane abimees rasketel aiatöödel. 40-aastase pumpade projekteerimise ja tootmise kogemusega GARDENA on turuliider, mida võite usaldada. Kompaktne ja vastupidav GARDENA aiapumbakomplekt 3000/4 on optimaalne mudel erinevateks pumpamistöödeks teie aias. Saate kasta taimi, tõsta veesurvet, üle kanda või pumbata põhjavett, kraanivett, vihmavett või isegi klooritud basseinivett töörõhuga kuni 3,5 baari. Seda kerget, vastupidavat ja kompaktset pumpa on lihtne kasutada, tagades suure imemisvõimsuse ja kõrge rõhu. Tänu täiendavale täiteavale ja tühjenduskruvile on seda lihtne täita ja tühjendada. See funktsioon võimaldab teil järelejäänud vee tühjendada, kaitstes pumpa võimalike külmakahjustuste eest. Tänu ergonoomilisele käepidemele ja kergele disainile pole teil probleeme pumba aias kandmisega. Lisaks püsib pump maapinnale asetatuna stabiilselt ja messingist keermed sobivad suurepäraselt fikseeritud paigalduseks. Spetsiaalne integreeritud toitelüliti võimaldab teil toodet mugavalt kasutada. GARDENA seeria tarvikuid saab hõlpsasti ühendada kahe komplekti kuuluva G1 topeltpistikuga. Aiapumpa on ohutu kasutada, kuna termokaitselüliti peatab mootori ülekoormuse. GARDENA pumbad ei sobi soolase vee, agressiivsete või tuleohtlike ainete ega toidu pumpamiseks. Aiapump 3000/4 on suurepärane abimees rasketel aiatöödel Universaalne aiapumba komplekt aiavooliku, pihusti, ühenduste ja imiseadmega Ideaalne starterpumbakomplekt kastmiseks. Mõeldud kasutamiseks põhjavee, kraanivee, vihmavee ja klooritud basseiniveega Suur imemisvõimsus kuni 7 m ja rõhu tõus kuni 3,5 baari Soojuslüliti hoiab ära mootori ülekuumenemise. Täite ja tühjendusavad

Üldine tooteinfo: Aiapump Gardena 3000/4 Basic

Kauba ID: 101792
Kategooria: Aiapumbad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,35 x 0,35 m, 6 kg
Maksimaalne tootlikkus: 3000 l/h
Maksimaalne rõhk: 3.5
Imemiskõrgus: 7 m
Võimsus: 600 W
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Aiapump Gardena 3000/4 Basic
5

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Rima Ž.
14.12.2023

Aiapumpa ei saa vahetada põua ajal, kui on vaja kasta suuremaid alasid. Väga hea toote kvaliteet. Gardena on Gardena.

Giedrius M.
08.12.2023

See pump on minu selle aasta üks kasulikumaid oste suveaeda, kuna kohaliku veevarustuse veesurve ei olnud sageli piisav aia otseseks kastmiseks, mistõttu tuli kasutada käsitsi kastekannu...

Tiia T.
03.11.2023

Pump on end igati kuiva suve jooksul õigustanud, tugev surve. Kõik vajaminev on komplektis kaasas.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki