Kummikud meestele

(8)
Filtreeri

Ühed korralikud kummikud võiksid meie kliimas küll igal mehel olemas olla. Kui töötad välitingimustes, armastad looduses viibida või sul on väikesed lapsed või lapselapsed, kellega tahaks iga ilmaga õues käia, on kummisaapad tihti asendamatud. Meeste kummikud on Hansaposti e-poes saadaval laias suurusvalikus ja erineva disainiga. Leiad siit nii seenemetsa kui kõrge säärega kalamehesaapad vesisemate ettevõtmiste jaoks. Sooja voodriga kummikud hoiavad jalad mõnusalt soojas ja sobivad ka talvel lörtsi sees sumpamiseks. Madala säärega kummikud on mugav niisama üle õue minekuks jalga torgata. Osta praktilised kummisaapad Hansaposti e-poest!

  1999
Lisa korvi

Puukingad Lemigo Bio Comfort, roheline

Kaubamärk: Lemigo
Jalatsite suurus: 40, 43, 44
Pealismaterjal: EVA
-43%
  2849
HAH
4999
Lisa korvi

Meeste kummikud Dunlop, roheline

Kaubamärk: Dunlop
Jalatsite suurus: 41
Pealismaterjal: Kumm
  4199
Lisa korvi
KIIRE TARNE

Kummikud meestele Lemigo Grenlander 862

Kaubamärk: Lemigo
Jalatsite suurus: 40
Pealismaterjal: EVA
  4449
Lisa korvi

Kummik Wellington kraega, 47

Kaubamärk: Täpsustamata
Jalatsite suurus: 47
Pealismaterjal: EVA
  1999
Lisa korvi
5/5

Puukingad Lemigo Bio Comfort, roheline

Kaubamärk: Lemigo
Jalatsite suurus: 38, 39, 40, 42
Pealismaterjal: EVA
  4749
Lisa korvi
3/5
KIIRE TARNE

EVA kummikud Worker GBS5S, erinevad suurused

Kaubamärk: Lemigo
Jalatsite suurus: 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Pealismaterjal: EVA
  2665
Lisa korvi
5/5

Meeste kummikud Lemigo Grenlander 862

Kaubamärk: Lemigo
Jalatsite suurus: 41, 42, 43, 45, 46, 47, 48, 50
Pealismaterjal: EVA
  3949
Lisa korvi
4.7/5

Meeste kummikud Predator

Kaubamärk: Demar
Jalatsite suurus: 42, 43, 44, 45, 46
Pealismaterjal: EVA

Millised meeste kummikud valida?

Eesti ilm on tihtipeale selline nagu ta on, aga märjad ja külmetavad jalad ei meeldi ju kellelegi, sellepärast võiksidki igaühe garderoobis olemas olla ühed kummikud. Võib-olla isegi mitmed. Eriti olulised on kummisaapad siis, kui töötad õues, elad maal, armastad aiatööd teha või seenel või kalal käia. Ka väiksemate laste vanemad või vanavanemad leiavad ennast tihti õuest sellise ilmaga, kui kummikud hädasti ära kuluvad. 

Kummisaapad, mis näevad head välja ka tänaval

Meeste kummikud on saadaval erineva disainiga ja nii kõrge kui madala säärega. Kui ei taha, ei pea kummikuid kandes sugugi välja nägema nagu matkaja või kalamees. Ega kummikud ole ainult looduses käimiseks, ka vihmase ilmaga tööle või poodi minnes peaksid kuivad jalad olema inimõigus. 

Turvakummikud välitöödeks

Mõned kummisaapad on eriti sobilikud mõneks konkreetseks tegevuseks. Kui märja või porise ilmaga õues töötad, pane tööriietele lisaks jalga ka tugevdatud ninadega turvakummikud, siis pole varvaste pärast muret, kui mõni raske asi kogemata jala peale juhtub kukkuma.

Kalamehekummikud vesisteks oludeks

Pika säärega kalamehe kummisaapad sobivad teadagi kalal käimiseks. Meilt saad ka kõik teised kalastusriided mugavalt ühest kohast tellida. Sooja voodriga talvised kummisaapad hoiavad ka märjas lumes või lörtsis sumbates jalad soojas. Lühikese säärega kummikud ei ole nii tüütud jalga sikutada, need on mõnusad maakodus, kus tihti tarvis üle õue käia. 

Kõik kummikud telli mugavalt Hansapostist

Meeste kummisaapad on Hansaposti e-poes saadaval erinevates suurustes, leiad siit kindlasti endale sobivad. Kasuta kõrvalolevaid filtreid, et leida endale sobivate omadustega tooted kiirelt ja mugavalt üles.

Vales suuruses kummikud saad mugavalt vahetada

Kui sa ei tea, kui suured kummisaapad osta, mõõda ära oma jalalaba pikkus varbaotsast kannani ja võrdle seda tootja poolt antud suuruste tabeliga. Kui siiski juhtub, et kohale saabunud kummikud on liiga suured või väiksed, pole hullu midagi, e-poest ostetud kaubale kehtib 14-päevane tagastus- ja vahetusõigus. 

Telli meeste kummisaapad eriti hea hinnaga

Meie e-poes on suur valik soodsaid ja erineva disainiga meeste kummisaapaid. Samuti on meil palju häid pakkumisi ning allahindluste ja kampaaniate ajal võivad kummikud olla veelgi parema hinnaga. Valitud kauba saad mõne hiireklõpsuga tellida endale sobivasse kohta kogu Eesti piires. Pakiautomaati jõuavad kaubad kõige kiiremini kohale! Leia endale kummikud Hansaposti e-poest ja naudi igasugust ilma!