Naiste käekott Guess 8 2238040

Täpsustused:
Materjal: Tekstiil
Suurus: Väike
Kauba ID: 6664322
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
5995
Lisa korvi
793 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. maist

000

Omniva pakiautomaat

10. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Postkontor

10. maist

199

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

10. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Postkontor

10. maist

199

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Naiste käekott Guess 8 2238040

Guess 8 2238040 käekott on stiilne aksessuaar, mis on disainitud naistele, kes hindavad moe ja funktsionaalsuse kombinatsiooni. Kompaktne suurus ja õlakott sobib ideaalselt naistele, kes reisivad ja hindavad moetrende. Särav tekstiilmaterjal lisab mängulist elegantsi igale riietusele, mistõttu on see käekott mitmekülgne valik erinevatel puhkudel.

  • Tuntud kaubamärk: Guessi käekott tagab kvaliteedi ja moodsa disaini.
  • Mugav õlakott: Mõeldud nii, et seda oleks mugav kanda, sobib see ideaalselt neile, kes soovivad, et nende käekott oleks nii stiilne kui ka praktiline.
  • Vastupidav tekstiil: Käekott on valmistatud vastupidavast tekstiilist, mis tagab vastupidavuse ja lihtsa hoolduse.
  • Särav mitmevärviline palett: Mitmesugused värvid teevad sellest käekotist silmatorkava täienduse igasse garderoobi, mis sobib ideaalselt värvide elavdamiseks.
  • Ideaalne suurus hädavajalike asjade jaoks: Selle käekoti kompaktne suurus muudab selle ideaalseks valikuks igapäevaste hädavajalike asjade kandmiseks, ilma et see oleks mahukas.

Guess

Guess on üks tuntumaid rõivaste ja aksessuaaride kaubamärke maailmas. 1981. aastal Los Angeleses asutatud kaubamärk on kuulsaks saanud ikooniliste Guessi teksade poolest, millel on hõlpsasti äratuntav kolmnurkne kaubamärgi logo. Brändi asutajad, vennad Marciano'd on igaveseks muutnud suhtumise teksapükstesse, andes rõivale seksika, aktiivse elustiili rõiva kuvandi, tänu millele on need endiselt üks enimmüüdud tooteid maailmas.
Täna pakub Guessi moemaja lisaks teksadele ka laia valikut naiste-, meeste- ja isegi lasteriideid. Rõivasarjad on jagatud kolme rühma: GUESS - teksariided ja vabaajarõivad, Guess by Marciano - moodsad, luksusele orienteeritud rõivad ja aksessuaarid; ja lastetooted. Alates 1980. aastatest on Guess pakkunud klientidele ka kergete, kuid luksusliku aroomiga naiste ja meeste parfüüme.
 

Naiste käekott Guess 8 2238040 Guess

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Õlakotid

Ei ole saladus, et tänapäeva elustiil koos kiire tempo ja pideva ühest kohast teise reisimisega sunnib teid valima kõige mugavamaid aksessuaare. Stiilne õlakott on kaasaegse naise jaoks ideaalne igapäevane kaaslane. See aksessuaar pakub suurt mugavust - lihtsalt viska kõik kotti, heida see üle õla ja mine. Õlakotid on tänu oma praktilistele omadustele muutunud kogu maailmas väga populaarseks - mõlemad käed jäävad vabaks ja hädavajalikud asjad on alati käeulatuses. Meie valikust leiad palju käekotte tuntud kvaliteedimärkidelt - alates traditsioonilistest mustadest käekottidest kuni veidi ebatavalisemate värvide ja kombinatsioonideni. Ehtne nahk ja kunstnahk, kangas, gobelään, puuvill, naturaalne nahkt - need on vaid mõned näited materjalidest, mille hulgast saate valida oma uue lemmik aksessuaari. Valik on lai, alates väikseimast minimalistlikust õhtukotist kuni ruumika õlakotini, mis mahutab kogu elu. Meie pakutavad käekotid ei ole mitte ainult stiilsed, vaid ka väga praktilised aksessuaarid, millel on sageli reguleeritavad õlarihmad, mitmesugused taskud, tõmblukud ja praktilised taskud.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Naiste käekott Guess 8 2238040

Kauba ID: 6664322
Kategooria: Käekotid naistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,37 x 0,23 x 0,25 m, 0,28 kg
Tüüp: Õlakotid
Vaade: Guess, Õlakotid käekotid naistele
Värv: Erinevad värvid
Käepideme pikkus: - cm
Kaubamärk: Guess
Materjal: Tekstiil
Suurus: Väike
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Guess tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (4)

Naiste käekott Guess 8 2238040
4.8

(4 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Żanna H.
17.05.2023

Kvaliteet ja hind super

Ljudmilla R.
03.04.2023

Suurepärane kott, soovitan kõigile.

Gunta K.
14.03.2023

Kõik on okei. Aitäh!

Nellija R.
07.12.2022

kott kvaliteetne, ainult sees pole taskut

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki