Aluspüksid naistele

(5)
Filtreeri

Hansaposti valikust leiad erineva tegumoega aluspükse - klassikalised, kõrge vöökohaga, stringid, tangad, bokserid ja õmblusteta püksikud. Kasuta kõrval olevaid filtreid ja vali endale sobivaim paar. Aluspükse valides pööra tähelepanu materjalile, sest kvaliteetne materjal tähendab mugavust. Hansaposti e-poes on esindatud kvaliteetsed ja pehmed materjalid. Kindlasti peaksid leidma ka ideaalselt istuva suuruse, siis saad aluspesu kandes tunda end maksimaalselt hästi.

-72%
0 €
  2196
HAH
7995
Lisa korvi
ÜLEHOMME KÄTTE

Marc & André aluspüksid

Kaubamärk: Marc & André
Riiete suurus: S
Koostis: Pole täpsustatud
0 €
  1580
Lisa korvi
ÜLEHOMME KÄTTE

Marc & André naiste püksid, must 891230056

Kaubamärk: Marc & André
Riiete suurus: L
Koostis: Pole täpsustatud
0 €
  2449
Lisa korvi

Aluspüksid rasedatele Medela 6833, must, 2 paari

Kaubamärk: Medela
Riiete suurus: XL
Koostis: Puuvill
0 €
  699
Lisa korvi
KIIRE TARNE

26/204 Aluspüksid rased. lüh./S

Kaubamärk: Canpol
Riiete suurus: S
Koostis: Pole täpsustatud

Mugava aluspesu valimine

Kaunis pesu muudab naise enesekindlaks, kuid kauni pesu valimine on üsna keeruline ülesanne. Kuna erinevaid lõikeid ja mudeleid on palju ning värve ja mustreid veelgi rohkem, siis oleme sulle abiks ja lõime filtreerimise võimaluse. Filtriga saad ära märkida endale sobivaima materjali, värvi eelistuse, hinnavahemiku ning miks mitte ka enda lemmiku kaubamärgi.

  • Kõrgema vöökohaga pükse eelistades saad rõhutada oma taljet ja tunda end mugavalt. Tugev materjal aitab seda veelgi esile tuua.
  • Stringe kandes muutud aga veelgi enesekindlamaks, julgete lõigetega saad üllatada ka oma kaaslast. Kaunite pitsmustrite ja silmapaistvate värvidega valikud ei jäta kedagi külmaks.
  • Pannes jalga tangad, saad rõhutada oma ilusaid kurve ja tunda end veelgi naiselikumalt. Need külgedelt kitsamad aluspüksid on paljude naiste lemmikuks. 

Jälgi kindlasti püksikute materjale. Meil on palju pehmeid ja mugavaid materjale nagu puuvill, elastaan, spandeks, viskoos, polüamiid. Kindlasti ei saa unustada paljude armastatud siidi. Siidist aluspüksid on jalas kerged ja hingavad. 

Leia enda jaoks meeldiv muster - olgu selleks siis täpid, ruudud, triibud, loomamustrid, lilled või midagi sootuks muud. Ka värvivalik on lai ja kirkaid toone leidub igaühele.