Rinnahoidjad

(9)
Filtreeri

Naiste pesukapi tähtsaim osa on kindlasti korralik rinnahoidja. Õiges suuruses ning hästi istuv pesu loob enesekindla tunde terveks sinu päevaks. Rõhuta sellega oma kaunist büsti ja too esile oma naiselikkus. Rinnahoidjate valik on lai, erinevad lõiked, toestused, värvid, stiilid ning mustrid. Lisaks leiavad treeninguid armastavad naised endale siit sobiva spordirinnahoidja, millega nautida trenni tegemist veelgi enam. Rinnahoidja valiku tegemisel on tähtsaimaks asjaks õige suurus, selle leidmiseks mõõda ära rinnaalune ümbermõõt ning seejärel rinna ümbermõõt kõige kõrgema punkti pealt. Rinnahoidja suurus koosneb kahest tähisest, number näitab ümbermõõtu ja täht korvi suurust.

  2049
Lisa korvi

Naiste rinnahoidja 15107599

Kaubamärk: Täpsustamata
Riiete suurus: 75A, 75B, 75C, 75D
Materjal: Pole täpsustatud
  849
Lisa korvi

Rindkere tõstev/toetav rihm

Kaubamärk: Täpsustamata
Riiete suurus: Universaalne
Materjal: Muud kiud
  799
Lisa korvi
KÄTTE HOMME

Rinda kujundav teip Amalfis, keha värvi

Kaubamärk: Täpsustamata
Riiete suurus: Universaalne
Materjal: Täpsustamata
  1049
Lisa korvi

Rinnateip

Kaubamärk: Springos
Riiete suurus: Universaalne
Materjal: Elastaan, Puuvill
  949
Lisa korvi

Rinnahoidja pikendused Carriwell, 4 tk

Kaubamärk: Carriwell
Riiete suurus: Universaalne
Materjal: Täpsustamata
924 / kuus   6990
Lisa korvi
KÄTTE HOMME

S9-0110-WF Rinnahoidja

Kaubamärk: Marc & André
Riiete suurus: 70D
Materjal: Pole täpsustatud
747 / kuus   7149
Lisa korvi

Rinnahoidja Juria.Must/punane

Kaubamärk: JURIA
Riiete suurus: 80C
Materjal: Elastaan, Polüamiid
-25%
  1495
HAH
1995
Lisa korvi

Naiste spordirinnahoidja, must

Kaubamärk: Täpsustamata
Riiete suurus: 105A, 105B, 105C, 110A, 110B, 110C
Materjal: Elastaan, Polüamiid
  2049
Lisa korvi

Rindkere kujundav kleeplint Lateks 5cm, 5m.

Kaubamärk: Boob
Riiete suurus: Universaalne
Materjal: Pole täpsustatud

Naiste pesu: milline rinnahoidja valida?

Iga naine teab, kui oluline on pesu ja selle mugavus. Rinnahoidja on miski, mis peab seljas istuma valatult. Pesu suurus peab vastama kehale ja rinnahoidja toestus peab olema just selline nagu parasjagu vaja. Kindlasti tutvu mõõdutabeliga, et leida täpne number, lisaks on rinnahoidjaid erinevate toestustega, et iga naine leiaks endale sobiva paari.

Push-up rinnahoidja

Push-up mudelid on sobivad igas suuruses rinnale, kuid eriti just väiksema korvi omanikele, kuna tõstavad dekolteed ning seeläbi muutuvad need visuaalselt suuremaks. Paljudel paaridel on ka eemaldatavad padjad, mida saad soovi korral ära võtta.

Tugikaarteta rinnahoidja ehk bralette

Bralette stiilis rinnahoidjad on enamasti polstrita, pehmed ja ilma tugikaarteta, sobivad hästi väiksema rinnaga naistele, need annavad piisava toestuse ning on seljas mugavad. Meil on suur valik pitsist õhukesi mudeleid, millega üllatada oma kallimat või kaunistada ennast. 

Klassikaline polsterdatud rinnahoidja

Polsterdatud mudelid on ideaalseks valikuks keskmise või suure rinnaga naistele, suurepärase toestusega ja vormivad kaunilt sinu büsti. Meilt leiad ideaalsed rinnahoidjad igapäevaseks kandmiseks.

Balconette rinnahoidja

Balconette-rinnahoidjad tõstavad rinda altpoolt ja nende abil saad rõhutada oma büsti loomulikku kuju. Need mudelid sobivad hästi ka täidlasemale rinnale.

Spordirinnahoidja

Spetsiaalselt sportimiseks mõeldud rinnahoidjad toestavad treeningul su rindu. Eriti oluline on spordirinnahoidjad kanda jooksmisel. Spordirinnahoidja valimisel lähtu lihtsast nipist: mida laiemad paelad, seda suurem toestus.

Kõik rinnahoidjad leiad Hansapostist

Hansapostist saad valiku teha veel selle järgi, kas soovid oma rinnahoidjaid paeltega või ilma. Sul on võimalus kombineerida ja vastavalt soovile siduda need ümber kaela, seljal risti või miks mitte ümber ülakeha. Variante on palju. Lisaks sellele on meil väga palju värvilahendusi. Klassikalise pesu austajatele pakume musti, valgeid ja punaseid rinnahoidjaid. Julgematele kuldsed, roosad ja erinevad kirjud toonid. 

Tutvu valikuga ja leia oma lemmikud juba täna!