Kokkukleebitav mudel Revell, roheline

Täpsustused:
Kauba ID: 9585206

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kokkukleebitav mudel Revell, roheline

T-34 oli teise maailmasõja ja sõjajärgse aja nõukogude keskmise suurusega tank.
Esimesed prototüübid toodeti aastatel 1937-1940 ja seeriatootmine NSV Liidus toimus aastatel 1940-1957. Seda tüüpi toodeti selle eluajal umbes 84 000 sõidukit, mis teeb T-34-st ühe kõige rohkem toodetud tanki ajaloos! Sõidu tagaosas üks V-2-34 mootor võimsusega 500 hj. Tanki pikkus - T34 / 76 versioonis - oli 6,68 m ja laius - 3 meetrit. Relvastus koosneb 76,2 mm F-34 kahurist ja kahest 7,62 mm DT kuulipildujast. T-34/85 versiooni põhirelvastus oli 85 mm relv ZIS-S-53.
T-34 on kahtlemata üks kuulsamaid tanke Teise maailmasõja ja sõjaväe ajaloos üldiselt, kujutades endast Nõukogude Liidu võidu erilist sümbolit Kolmanda Reichi üle. Sõiduk töötati välja Punaarmee vajaduste jaoks, nn BT-seeria jälitussõidukite (BT-5 ja BT-7), aga ka T-26 tanki järeltulijana. Töö auto kallal algas 1937. aastal Harkovi aurumasinatehase spetsiaalses konstrueerimisbüroos. Esialgu juhtis seda tööd Eng. Adolf Dik (kes tegi ka uue auto esimesed visandid), kuid pärast tema arreteerimist nõukogude julgeolekuasutuste poolt võttis juhtimise üle Mihhail Koszkin. Sõiduk oli algselt tähistatud kui A-20. Kuid peagi ehitati teine prototüüp (A-32), millel oli 76,2 mm kahur ja palju paksem esipaneel. Just viimane prototüüp võeti lõpuks tootmisse. Võib eeldada, et TT-34 oli teenistusse asumisel mitmes mõttes väga edukas tank. Sellel oli - nagu 1940. aastal - väga tugev relvastus, hästi profileeritud soomus, mis põhines kaldus soomusplaatidel, ning väga suur liikumis- ja maastikutundmisvõime. Puuduste hulka kuuluvad väga kehv autoergonoomika või kehv optika, mida kasutati esimestes tootmispartiides. Nendele puudustele vaatamata olid Saksa väed väga üllatunud, kui T-34 idarindele ilmus. 

Üldine tooteinfo: Kokkukleebitav mudel Revell, roheline

Kauba ID: 9585206
Kategooria: Liimitavad mudelid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,1 x 0,1 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Revell
Soovitatav vanus alates: 14 a.
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Pole täpsustatud
Tüüp: Liimitud konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Revell tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kokkukleebitav mudel Revell, roheline
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki