Keraamiline grill KamadoClub PRO 2, 59 cm, must

Täpsustused:
Kauba ID: 278502
92100

HAH hind

1 09300
-15%
Lisa korvi
3480 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 25. aprillist

000

Kuller

Reedel, 26. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Reedel, 26. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Keraamiline grill KamadoClub PRO 2, 59 cm, must

KAMADOCLUB KEPSNINĖS

KamadoClub PRO 2 – sensatsioon Leedu kamado grilliturul! Patenteeritud "soft close" süsteemiga uusima põlvkonna grill, mis koosneb hingedest, mis kannavad üle 90% kaane kaalust ja vastupidavast lukust, mis avab grilli vaid ühe sõrmevajutusega. Aeglustussüsteemiga ei kuku kaas enam kunagi alla ja lööb korpuse vastu täie jõuga, see laskub aeglaselt alla ja sulgub vaikselt vaid ühe sõrmepuudutusega. Käepide ja külgriiulid on uuendatud vastupidavaks, hooldusvabaks, kvaliteetseks BBQ-kiirgusega kuumakindlaks HDPE-plastikust, mis pärast aastatepikkust rasket kasutamist näeb endiselt vaevata välja nagu uus.

Kamado Club PRO 2 - uue disainiga grill, mis rahuldab ka kõige valivama gurmaani ootused. Täiuslik kaane aeglustamise süsteem, suurendatud ülemine kaas on suurendanud küpsetusmahtu, muutes suurte lihatükkide, isegi mitme kana korraga küpsetamise veelgi mugavamaks või kui kohale tuleb seltskond parimaid sõpru, siis palju liha. /kala/köögiviljad lisaga grilli tõstmine. Eriti tugev klaaskiust vahetükk, mis on vastupidav keskkonnamõjudele, kuumusele ja rasvale, suurendab küpsetamise naudingut. Uus esmaklassiline grilltermomeeter lisab täiuslikele roogadele täpsust. Täiustatud, 5 sektsiooni HDPE küljeriiulid ja esikäepide!

Kamado Club PRO 2 on eksklusiivne savist grill, millel on originaalne DiamondCut välisdisain, must värv ja mis kõige tähtsam, tasuta tarvikud. Ostes Kamado Club PRO 2, saate kohe täieliku BBQ-ime, terrassikuninganna, mis laiendab teie gastronoomilisi võimeid Kuule ja tagasi. Su köögitehnika nutab, igatseb sind, hakkad ahjus kokandusõpikuid laduma ja mikrolaineahi jääb minevikust vaid kurvaks mälestuseks. Kamado Club PRO 2 pole lihtsalt luksuslik grill, mille peale peate kulutama rohkem raha, nagu mõni noor sõber, kes ei saa uutest kingadest küllalt.

Termomeeter

 

Uuendatud esmaklassiline originaal Kamado Club termomeeter näitab grilli sisetemperatuuri äärmiselt täpselt ja selgelt. Näete alati, millisel temperatuuril liha, kana, kala, köögivilju või muid roogasid küpsetatakse või suitsutatakse.

Kahesuunaline ülemine klapp

 

Kvaliteetne kahesuunaline ülemine siiber võimaldab tõhusalt reguleerida temperatuuri ja õhuvoolu. Täielikult avatud funktsioon maksimeerib õhuvoolu tsirkulatsiooni, nii et see kuumeneb eriti tugevalt, süsi küpsetamiseks kõrgel temperatuuril malmist grill või pitsade küpsetamiseks Kamado Club PRO 2 pealmine klapp on valmistatud korrosioonikindlatest materjalidest, nii et see näeb alati täiuslik välja, isegi kui seda kasutatakse äärmiselt karmides tingimustes - vihmas ja lumes.

Tulekapp

Tulekapp on Kamado Club PRO 2 väga oluline komponent. Kvaliteetne keraamiline tulekamber talub ülikõrget kuumust, nii et saad valmistada erinevaid roogasid hetketemperatuuri kartmata! Ahju aktiivne kasutamine (eriti ärilistel eesmärkidel) tekitab suure tõenäosuse, et tulekolde puruneb. Ja see pole saladus, kuid meie Kamado Club PRO 2 tulekamber on valmistatud uusima tehnoloogia järgi, seega võib julgelt öelda, et see on grilli kvaliteetne osa. Kvaliteeti peegeldab meie 2-aastane garantii füüsilistele isikutele ja garantiikohustuste täitmine. Juriidilistele isikutele, kes hakkavad grilli ärilistel eesmärkidel kasutama, saame pakkuda tulekoldele isegi 1-aastast garantiid!

HDPE Kamado Club PRO 2 riiulid

 

Erinevate BBQ roogade valmistamisel tuleb kuhugi hoiustada nõud, anumad, vedelikud, noad ja muu vajalik. Sageli on selleks vaja tabelit. Kamado Club PRO 2 grillil on mugavad HDPE abilauad, millele mahuvad lihtsalt ära kõige vajalikumad tarvikud ning vajadusel on eriti mugav ühes kohas süüa teha ja süüa teha. Kamado Club meeskonnal on Teile pakkuda erinevaid orgaaniliste õlide ja mesilasvahaga immutatud grilllaudu, mis sobivad otseseks kokkupuuteks toiduga ja mida samas iseloomustab eriti kõrge vastupidavus atmosfäärimõjudele. Kas olete toiduvalmistamise lõpetanud? Lihtsalt keerake mõlemad lauaplaadid alla. Mugav!

*HDPE plastikust abilauad/käepide ei ole vastupidavad kuumadele roogadele, grillitarvikutele. Ärge asetage neile kuumi esemeid. HDPE plastikust abilauad/käepide on vastupidavad ainult grilli poolt kiirgavale kuumusele.

Klaaskiust tihend

 

Kamado Club hoolib oma klientidest ja nende grillidest, seetõttu soovivad nad pakkuda ainult kõrgeima kvaliteediga tooteid. Üks neist on Kamado Club PRO 2 mudeli klaaskiust vahetükk. Tegemist on vahetükiga, mida iseloomustavad ülikõrged kvaliteedistandardid. Kuumuskindel, mittesüttiv ja kuumakindel vahetükk kuni 540 C. Tihendi komponent sisaldab terast, seega on see tihend mehaaniliste vigastuste suhtes vastupidav ja minimeerib õhulekke ning teie grill on palju õhutihedam.

KamadoClub PRO 2 keraamilise grilli omadused:

  • Läbimõõt: 59 cm
  • Grilli läbimõõt: 48 cm
  • Automaatne hingesüsteem "pehme sulgemine"
  • Värv must
  • Grilli kaal: 125 kg
  • Pakendi mõõdud: KxLxS: 92 x 76 x 75 cm

KamadoClub PRO 2 keraamilisele grillile sobivad tarvikud:

  • Lame küpsetuskivi KamadoClub PRO, 38 cm
  • Pool malmist grill KamadoClub PRO, 46,5 cm
  • Kana röstimise alus KamadoClub PRO
  • Kuumuskindlad kindad KamadoClub, 2 tk
  • Digitaalne juhtmevaba toidutermomeeter InkBird IBT-2X
  • Digitaalne toidutermomeeter ThermoPro TP-06S
  • Digitaalne toidutermomeeter ThermoPro TP-20
  • Roostevabast terasest grilltangid KamadoClub
  • Süstal marinaadiks KamadoClub
  • Külmsuitsu generaator KamadoClub
  • Kanahoidik KamadoClub röstimiseks
  • Lepalaastud suitsetamiseks KamadoClub
  • Pöögilaastud suitsetamiseks KamadoClub
  • Keeratud puitvillasüütajad TULETÕIDUKID
  • Ökoloogilised tulesüütajad FIRELIGHTERS
  • Silinder suitsetamiseks KamadoClub
  • Treitud kasesüsi KamadoClub, 10 kg
  • Viski tünnikuubikud suitsetamiseks KamadoClub, 15 tk
  • Grilli puhastushari KamadoClub
  • Roostevabast terasest pealisgrill KamadoClub PRO

Üldine tooteinfo: Keraamiline grill KamadoClub PRO 2, 59 cm, must

Kauba ID: 278502
Kategooria: Grillid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,75 x 0,72 x 0,9 m, 120 kg
Kaubamärk: KamadoClub
Tüüp: Kamado grillid
Vaade: KamadoClub, kamado grillid
Laius: 59 cm
Pikkus: 59 cm
Grilli kuju: Ümmargune
Rattad transpordiks: Jah
Kork: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik KamadoClub tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Keraamiline grill KamadoClub PRO 2, 59 cm, must
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Stasys V.
16.02.2022

Suurepärane ost!

Audrius S.
28.03.2021

Sain varem lubatust. Olen kõigega väga rahul

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki