Keraamiline grill KamadoClub PRO II, 59 cm, roheline

Täpsustused:
Kauba ID: 357687
82900

HAH hind

1 34300
-38%
Lisa korvi
3133 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

30. aprillist

000

Kuller

2. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

2. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Keraamiline grill KamadoClub PRO II, 59 cm, roheline

KAMADOCLUB KEPSNINĖS

KamadoClub PRO II – sensatsioon Eesti kamado grilli turul! Uusima põlvkonna patenteeritud "soft close" süsteemiga grill, mis koosneb hingedest, mis hoiavad üle 90% kaane kaalust, ja vastupidavast lukust, mis avab grilli vaid ühe klõpsuga. Aeglase laskumissüsteemiga ei kuku kaas enam kunagi ümber ja lööb korpust täie jõuga, see langeb aeglaselt ja sulgub vaikselt vaid ühe puudutusega. Käepide ja küljeriiulid on uuendatud vastupidavaks, hooldusvabaks, kvaliteetseks, grill on kuumakindlast HDPE plastikust, mis isegi pärast mitmeaastast intensiivset kasutamist näeb ilma igasuguse pingutuseta välja nagu uus.

Kamado Club PRO II – uue disainiga grill vastab ka kõige nõudlikumate gurmaanide ootustele. Täiuslik kaane aeglane langetussüsteem, suurendatud ülemise kaane laiendatud küpsetusala, veelgi mugavam küpsetada suuri lihatükke, isegi mitu kana korraga või kui sõprade seltskond kokku tuleb, siis saate grillida palju liha / kala / köögivilju koos täiendava resti kõrgendusega. Eriti tugev, keskkonna-, kuumuse- ja rasvakindel klaaskiust tihend suurendab küpsetamise naudingut. Uus premium klassi grillitermomeeter lisab täiuslikele roogadele täpsust. Uuendatud 5-sektsioonilised HDPE külgriiulid ja eesmine käepide!

Kamado Club PRO II – on eksklusiivne savist grill, originaalse DiamondCut välise disainiga, punast värvi ja mis peamine – tasuta tarvikutega. Ostes Kamado Club PRO II saate kohe tunda BBQ imet, mis on õue kuninganna ning mis laiendab teie gastronoomilisi võimeid kuule ja tagasi. Teie köögiseadmed hakkavad nutma, ahi igatseb kokaraamatuid ja mikrolaineahjust saab vaid mälestus minevikust. Kamado Club PRO II pole mitte ainult luksuslik grill, mis vajab veidi rohkem raha, see on nagu noor tüdruksõber, kellel ei ole kunagi küllalt uutest kingadest. Kamado Club PRO II grilli ostmisel saate tasuta lisavarustust rohkem kui 200 euro eest - kaheastmeline küpsetusahi koos kahe sentimeetrise kuumuse kaitsega, vihmakate, potihoidja, tangid kuuma grillivõre tõstmiseks ja tuharoop.

Uue põlvkonna kamin piiramatu garantiiga

Tulekapp on 2023. aasta uudsus ja KamadoClub PRO 2 PREMIUM grilli oluline komponent. Kvaliteetne kombineeritud 8-osaline keraamiline kamin, mille lõhenemiskindlus on suurenenud 80%. Uusim tehnoloogia käib käsikäes KamadoClubiga ja meie meeskonnal on hea meel tutvustada seda uudist koos piiramatu garantiiga. Kõigile KamadoClub PREMIUM grillkambritele kehtib piiramatu garantii kogu grilli eluea jooksul. Küttekolle koosneb peamist toetavast roostevabast terasest konstruktsioonist, paksuseinalisest keraamilisest rõngast koos integreeritud tuhakogumissüsteemiga ja 6 tulekolde osast, mis on kokku pandud ühtseks tervikuks. Mugav ja vastupidav.

Termomeeter

 Kamado Club PRO premium termomeeter

Uuendatud, premium kvaliteediga, originaal Kamado Club termomeeter näitab väga täpselt ja selgelt temperatuuri grilli sees. Saate alati näha, millisel temperatuuril suitsetatakse või küpsetatakse liha, kana, kala, köögivilju või muid toiduaineid.

Kahesuunaline ülemine ventiil

 Kamado Club PRO kahesuunaline klapp

Kvaliteetne, kahesuunaline ventiil võimaldab teil tõhusalt kontrollida temperatuuri ja õhuvoolu. Täielikult avatud funktsioon maksimeerib õhuvoolu ringlust, nii et see kuumeneb eriti tugevalt, süsi kõrgel temperatuuril malmist restil või pitsade küpsetamiseks Kamado Club PRO ülemine amortisaator on valmistatud korrosioonikindlatest materjalidest, nii et see näeb alati veatu välja ka äärmiselt karmides tingimustes - vihma ja lume korral.

Kolle

Kolle - oluline Kamado Club PRO komponent. Kõrgekvaliteediline keraamiline küpsetusahi talub äärmiselt kõrget kuumust, saate valmistada erinevaid toite, ilma et peaksite muretsema praeguse temperatuuri pärast! Spetsiaalse aktiivsusega kasutamisel (eriti kommertseesmärkidel) on tulekolde purunemiseks suur võimalus. Ja see pole saladus, et meie Kamado Club PRO küttekolle on valmistatud vastavalt uusimatele tehnoloogiatele, nii et me võime kindlalt öelda, et see on kvaliteetne. Kvaliteeti peegeldab meie 2-aastane garantii füüsilise isiku ja garantiitingimuste täitmine. Kolle suudab pakkuda isegi juriidilistele isikutele, kes on majanduslikult kasulikud, 1 aastast garantiid.

HDPE Kamado Club PRO riiulid

 

Erinevate BBQ toitude valmistamiseks vajate kohta, kuhu asetada nõud, anumad, vedelikud, noad ja muud vajalikud esemed. Sageli on vaja lauda. Kamado Club PRO II grillil on mugavad HDPE külglauad, kuhu mahuvad hõlpsasti kõige vajalikumad tarvikud ning vajadusel eriti mugav ühes kohas küpsetada ja süüa. Kamado Club meeskond võib pakkuda teile mitmesuguseid orgaaniliste õlide ja mesilasvaha abil immutatud grillilaudu, mis sobivad otseseks kokkupuuteks toiduga ja samal ajal ülimalt vastupidavad atmosfääri mõjudele. Olete valmistamise lõpetanud? Lihtsalt klappide lauaplaadid kokku. Mugav!

* HDPE plastikust abilauad/käepide ei ole vastupidavad kuumadele nõudele, grillitarvikutele. Ärge asetage neile kuumi esemeid. HDPE plastikust abilauad/käepide on vastupidavad ainult grilli poolt kiirgavale kuumusele.

Klaaskiust tihend

 

Kamado Club hoolitseb oma klientide ja nende grillide eest, mistõttu soovib ta pakkuda ainult kõige kvaliteetsemaid tooteid. Üks neist on klaaskiust tihend Kamado Club PRO mudelis. See on tihend, millel on äärmiselt kõrged kvaliteedistandardid. Kuumuskindel, mittesüttiv ja vastupidav temperatuuridele kuni 540 C. Tihendikomponent on valmistatud terasest, nii et see tihend on vastupidav mehaanilistele kahjustustele ja minimeerib õhulekkeid ning teie grill muutub palju tihedamaks.

Kahetsooniline küpsetus süsteem

 KAMADOCLUB PRO Kahetsooniline toiduvalmistamissüsteem KAMADOCLUB PRO Kahetsooniline toiduvalmistamissüsteem

Kõrge kvaliteediga KAMADOCLUB PRO kahetsooniline küpsetus süsteem. Multifunktsionaalne küpsetus süsteem võimaldab teil erinevatel kõrgustel erinevate temperatuuridega samaaegselt toitu valmistada! See küpsetus süsteem asendab tavapärast grillimisvõimalust. Tänu erinevatele grillrestidele, on teil võimalik luua erinevaid toiduvalmistamispindu: otsene kuumus ja kaudne kuumus. Kaheosaline küpsetamine grillil ja mitmetasandiline alus pakub erinevaid toiduvalmistamise võimalusi ja hõlbustab toiduvalmistamise protsessi. Selle süsteemiga ei vaja te enam soojuse deflektorit.

Grilli kate

 KAMADOCLUB PRO grilli kate KAMADOCLUB PRO grilli kate

KAMADOCLUB PRO kvaliteetne grilli kate. Kattega saate grilli kaitsta väliste keskkonnategurite eest.

Grilltangid

KAMADOCLUB PRO Grilltangid

Mugavad ja kerged KAMADOCLUB roostevabast terasest grilltangid. Tänu grilltangidele saate valminud toidu grillilt ohutult eemaldada.

Tuharoop

KAMADOCLUB PRO tuharoop KAMADOCLUB PRO tuharoop

Universaalne KAMADOCLUB PRO tuharoop vähendab grilli hooldust. Grilli tuha eemaldamiseks kasutatav roop.

Potihoidja

Potihoidja KAMADOCLUB

26 cm läbimõõduga potihoidja!

Keraamilise grilli KamadoClub PRO II omadused:

  • Läbimõõt: 59 cm
  • Grillimise osa läbimõõt: 48 cm
  • Multifunktsionaalne kahetsooniline küpsetussüsteem: Jah
  • Automaatne hingesüsteem "soft close"
  • Kaas: Jah
  • Külgmised HDPE riiulid: Jah
  • Keraamiline soojusdeflektor: Jah
  • Grilltangid: Jah
  • Tuharoop: Jah
  • Potihoidja: Jah
  • Grilli jalad: Jah
  • Värv: Roheline
  • Grilli kaal: 125 kg
  • Pakendi mõõdud: KxLxS: 92 x 76 x 75 cm

Keraamilise grilli KamadoClub PRO II ühilduvad tarvikud:

Üldine tooteinfo: Keraamiline grill KamadoClub PRO II, 59 cm, roheline

Kauba ID: 357687
Kategooria: Grillid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,75 x 0,72 x 0,9 m, 120 kg
Kaubamärk: KamadoClub
Tüüp: Kamado grillid
Vaade: KamadoClub, kamado grillid
Laius: 59 cm
Pikkus: 59 cm
Grilli kuju: Ümmargune
Rattad transpordiks: Jah
Kork: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik KamadoClub tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Keraamiline grill KamadoClub PRO II, 59 cm, roheline
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki