Kakaokapslid Nescafe Dolce Gusto Chococino, 16 tk

Täpsustused:
Tüüp: Kohvikapslid
Kohvi tüüp: Šokolaad ja kakao
Kapslite arv: 16 tk
Kauba ID: 21002
1199
075 /tk
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 3. aprillist

000

Kuller

Neljapäeval, 4. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Neljapäeval, 4. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kakaokapslid Nescafe Dolce Gusto Chococino, 16 tk

Avastage hellitav NESCAFÉ® Dolce Gusto® Chococino. See pole tavaline kuum šokolaad. Chococino on tugeva šokolaadimaitse ja vaniljenootidega, joogi ülimõnus paksus ja šokolaadivaht annavad veelgi hõrgutisi.

PUHAS KÕRGE KVALITEETNE ŠOKOKLAAT SULATUB VAHUTAVA PIIMAGA
Kvaliteetse šokolaadi ja täisrasvane piima kombinatsioon ning joogi ainulaadne kreemjas tekstuur tagavad, et iga tassitäis NESCAFÉ® Dolce Gusto® Chococinot võimaldab teil nautida puhast šokolaadimagustoitu.

LIHTNE VALMISTADA
Asetage piimakapsel ja seejärel šokolaadikapsel oma NESCAFÉ® Dolce Gusto® masinasse. Teie Chococino on kiiresti valmis.

LAI JOOKIDE VALIK
NESCAFÉ® Dolce Gusto® abil saate nautida enam kui 30 kvaliteetset kohvivalikut, olenemata sellest, kas teile meeldivad väikesed või suured portsjonid, must või valge kohv. Nautige oma valikut musta Ristretto, tugeva Espresso, aromaatse Lungo ja rikkaliku maitsega Grande, rikkaliku vahutava Cappuccino ja maheda Latte Macchiato või isegi kuuma šokolaadi, tee ja külmade jookide vahel.

Karbis on 16 kapslit (8 šokolaadikapslit ja 8 piimakapslit), mis on mõeldud NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselkohvimasinate jaoks ja mõeldud 8 tassi Chococino valmistamiseks.

Funktsioonid:

• Kahest kapslist valmistatud eriti mõnus šokolaadijook. Üks kapsel sisaldab puhast kvaliteetset šokolaadi ja teine ​​täispiima.

• Magus šokolaadimaitse koos vanilje nootide ja joogi kreemja tekstuuriga, mida täiustab külluslik vaht.

• 8 šokolaadikapslit ja 8 piimakapslit 8 (210 ml) NESCAFÉ® Dolce Gusto® Chococino tassi jaoks, mis on spetsiaalselt loodud NESCAFÉ ® Dolce Gusto® kapselkohvimasinate jaoks.

Koostis: Valge kapsel: täispiimapulber, suhkur (10%), emulgaator (letsitiinid (sojaletsitiin)). Pruun kapsel: šokolaadipulber (98%) (suhkur, kakao), emulgaator (letsitiinid (sojaletsitiin)), kaneel. Kuivatatud kakao kuivained vähemalt 32%.

Toiteväärtus 100 g kohta:

Energiaväärtus, kj: 1883

Energeetiline väärtus, kcal: 448

Rasvad: 16,1 millest küllastunud rasvhapped: 9,7

Süsivesikud: 58,6, millest suhkrud: 54,8

Kiudmaterjalid: 4.5

Valk: 14,6

Sool: 0,34

Kohvikapslid - neile, kellel on kiire elustiil ja kes soovivad kiiret ja maitsvat tulemust. Üks lihtsamaid ja kiiremaid viise kohvi valmistamiseks - panete valitud kohvikapsli spetsiaalsesse kapslimasinasse, vajutate nuppu ja mõne hetke pärast on teie tass täis aromaatset kohvi! Äärmiselt kiire, ülipuhas ja mugav  ning pärast jääb üle vaid kasutatud kapsel prügikasti visata. Masina igapäevane hooldus ei vaja palju tähelepanu, mis on optimaalne lahendus nendele, kes soovivad kohe ja praegu valmistada maitsvat, rikkalikku ja maitsvat kohvi ning kulutada oma kallis aeg muudeks tegevusteks. Kohvikapslid pole mitte ainult mugavad vaid ka kvaliteetsed - aromaatne ja kvaliteetne, tugev tass espressot või täiuslik latte ühe lihtsa nupulevajutusega.
Kohvikapslid on tänapäeval üks arenenumaid ja mugavamaid kohvi valmistamise viise. Baltikumi kõige populaarsemad on  NESCAFÉ Dolce Gusto kapslid. Need on loodud nii, et iga kohvilonks eristuks kvaliteedi ja stiiliga. NESCAFÉ Dolce Gusto kapslid - alates tugevast espressost ahvatleva kuuma šokolaadi ja kreemja vahuga Latte macchiatoni on tõeline õnnistus teie maitsemeeltele. "

Kakaokapslid Nescafe Dolce Gusto Chococino, 16 tk

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nescafe Dolce Gusto on Šveitsi toidu- ja joogifirmale Nestle kuuluv kapselkohvimasinate süsteem. Pakkudes umbes 40 erineva kohvikapsli ja 14 erineva masinakujunduse valikut, on Nescafe Dolce Gusto loodud unustamatuteks kohvihetkedeks.
Ka kõige kriitilisema meelega kohvisõpradele pettumust valmistamata pakub Nescafe Dolce Gusto kõigile midagi - alates tavalisest tassist kuuma musta kohvi kuni keeruka külma kohvikokteilini. Nescafe Dolce Gusto masin, mis valmistab kohvi vaid nupulevajutusega, toodi esmakordselt turule 2006. aastal. Seda inspireeris idee leida lahendus üha kiireneva elutempoga kaasaegsele tarbijale, kel on puhkuse nautimiseks äärmiselt piiratud aeg.
Kõik Nescafe Dolce Gusto kohvimasinad töötavad vastavate Dolce Gusto kohvikapslitega, mis on tänaseks jaemüügis hõlpsasti saadaval. Erinevatel mudelitel on erinev disain ja neil võib olla ka mitu funktsiooni.
 

Kakaokapslid Nescafe Dolce Gusto Chococino, 16 tk

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Kakaokapslid Nescafe Dolce Gusto Chococino, 16 tk

Kauba ID: 21002
Kategooria: Kohv ja kakao
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,205 m, 0,315 kg
Kaal: 256 g
Päritolumaa: Saksamaa
Kapselkohvimasina tüüp: Ei
Tüüp: Kohvikapslid
Vaade: Nescafe Dolce Gusto, kohvikapslid kohv ja kakao
Kohvi tüüp: Šokolaad ja kakao
Kapslite arv: 16 tk
Kaubamärk: Nescafe Dolce Gusto
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nescafe Dolce Gusto tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
3317
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (212)

Kakaokapslid Nescafe Dolce Gusto Chococino, 16 tk
4.8

(212 ostja hinnangud)

5 tähte
(192)
4 tähte
(13)
3 tähte
(2)
2 tähte
(2)
1 täht
(3)

97%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Darius B.
13.02.2024

Maitsev jook

Yulia S.
05.11.2023

Maitsev kuum šokolaad

Yulia S.
05.11.2023

Maitsev kuum šokolaad

Snezana I.
19.09.2023

teenindus kiire ja kaup korralik,soovitan

Liga U.
12.06.2023

Tõesti maitsev, soovitan

Viktoria M.
13.02.2023

Toode pole halb, kuid tundub pulbriline

Ivonna G.
07.02.2023

maitsev jook)

Gintė S.
02.02.2023

Olen toote kvaliteediga rahul!

Viktorija P.
06.01.2023

Maitsev, magus. Kuum šokolaad, meeldib kohviga segatuna.

Galina S.
04.01.2023

Maitsvad. kvalitatiivselt.

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki