Зарядное устройство Trotec PBCS 10A

Спецификации:
Тип: Зарядные устройства для аккумуляторов
ID товара: 7414330
0 € доставка в посылочные автоматы
8000
В корзину
836 / мес.
Ваш город

БЕСПЛАТНО заберите в Таллинне в пункте выдачи товаров (Ул. Mustamäe 46, Таллин)

7 мая

000

Заберите в Omniva посылочном автомате

8 мая

0 € доставка с кодом TARNE424
219

Заберите в почтовом отделении Эстонии

8 мая

199

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

8 мая

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

8 мая

259

Доставим на дом

8 мая

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в Omniva посылочном автомате

8 мая

0 € доставка с кодом TARNE424
219

Заберите в почтовом отделении Эстонии

8 мая

199

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

8 мая

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

8 мая

259

Доставим на дом

8 мая

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.


Описание товара: Зарядное устройство Trotec PBCS 10A

 

Universaalne akulaadija Trotec PBCS 10A koos LCD-ekraaniga autode, maasturite, traktorite, mootorpaatide või isegi matkaautode 12 V akude laadimiseks ja hooldamiseks

 

Universaalne seade, sobib 12 V akude hoolduseks
 

 

Akulaadijat Trotec PBCS 10A iseloomustab kõrge jõudlus ja kompaktne suurus. Optimeeritud kaasaegsete sõidukite tehniliselt täiustatud ja võimsate akude jaoks. Kaasaskantav akulaadija Trotec PBCS koos 10A laadimisvooluga 10 amprit ja valgustatud LCD-ekraaniga võimaldab nautida ülikiiret ja turvalist 12 V 4-200 Ah akude laadimist autodele, maasturitele, traktoritele, mootorpaatidele või isegi matkaautodele. 

 

Kaitse tühjenemise, akukahjustuste ja akuga seotud talitlushäirete eest
 

 

Kui sõidate kabriolett-, klassika- või vanaautoga või mootorrattaga, on teile tuttavad järgmised probleemid: madalad temperatuurid talvel, sõiduki harv kasutamine, lühikesed sõidud ja sõiduki vanus mõjutavad aku töövõimet negatiivselt. Ebaõige hooldus vähendab aku tööiga, mis võib olla peamine põhjus, miks teie auto või muu sõiduk ei käivitu. Kuigi akutehnoloogia on tänapäeval väga arenenud, on tühjad akud endiselt kõige levinum rikete põhjus. Kiirlaadimisrežiimiga akulaadija Trotec PBCS 10A kaitseb akut tühjenemise eest ja säilitab ideaalse laadimistaseme!

 

Akulaadija Trotec PBCS 10A omadused:

 

Kuus reguleeritavat programmi (standardlaadimisrežiim, AGM-režiim, talvine laadimisrežiim, lühiajaline laadimisrežiim, taastamisrežiim, toiterežiim);

Viieastmeline laadimise edenemise näit (20%, 40%, 60%, 80%, 100%);

Optiline hoiatusfunktsioon aku klemmide vale polaarsuse korral (sh vastupidise polaarsuse kaitse funktsioon);

Praktiline riputusaas seinale kinnitamiseks;

Täielikult isoleeritud aku klemmid.

Nutika akulaadija Trotec PBCS 10A juhtimine jälgib pidevalt laadimistsükleid ja kohandab vajadusel automaatselt vajaliku režiimi.

 

Ohutu kasutamine
 

 

Akulaadijal Trotec PBCS 10A on kaitse tolmu ja veepritsmete eest vastavalt IP65 kaitseastmele. Samuti kaitseb akulaadija Trotec PBCS 10A usaldusväärselt akut ülelaadimise või ülekuumenemise eest. Ka aku pooluste kogemata segamine ühendamisel ei ole probleem: sisseehitatud polaarsuse vastassuunaline kaitse hoiab ära lühise, sädemete, aku või laadija kahjustamise. Kui aku pinge on liiga madal või liiga kõrge, näete LCD-ekraanil hoiatussõnumeid.

 

Laadimisprogrammid
 

 

Standardne laadimisrežiim. Tavaline laadimisrežiim sobib osaliselt tühjenenud plii-happe- ja geel-tüüpi 12V akude laadimiseks. Tsükliliselt optimeeritud laadimisprotsess pikendab aku eluiga.

AGM laadimisrežiim. AGM-laadimisrežiim on spetsiaalselt loodud AGM-tüüpi 12 V akude laadimiseks. Tsükliliselt optimeeritud laadimisprotsess pikendab aku eluiga.

Talvine laadimisrežiim. Kaasaegsed akud (pliihape, AGM ja geel) on väga tundlikud temperatuuri suhtes. Kui ümbritseva õhu temperatuur langeb alla 5 °C, aeglustuvad pliiaku keemilised protsessid. Talvine laadimisrežiim on siis ideaalne 12 V akude kiireks laadimiseks külmas keskkonnas (-20 °C kuni +5 °C) kõrgendatud laadimispingega.

Kiire laadimise režiim. Kiirlaadimisrežiim on loodud püsivalt ja usaldusväärselt kompenseerima aku (pliihape, AGM ja geel) isetühjenemist. Maksimaalne laadimisvõimsus säilib pidevalt, ilma akut ülelaadimisega kahjustamata. Ideaalne harva kasutatavate sõidukite, näiteks vanade autode või kabriolettide akude hooldamiseks.

Taastav režiim lahti võetud ja eemaldatud akude jaoks. Taastav režiim on mõeldud sügavalt tühjenenud pliiakude parandamiseks, et tagada nende nimivõimsuse taastamine. Aku eluiga pikeneb, paljudel juhtudel võib uuendamine ära hoida vajaduse uue aku järele.

Toiterežiim. Kui aku tuleb lahti ühendada või välja vahetada, kasutatakse toiteallikana PBCS 10A toiterežiimis. Kõik auto elektroonilised seaded jäävad muutumatuks.

 

laadimisaeg
 

 

20 Ah: 2 tundi.

50 Ah: 5 tundi;

100 Ah: 10 h;

180 Ah: 18 tundi.

 

Tehnilised omadused:
 

 

Pinge: 12 V;

Maksimaalne laadimisvool: 10,0 A;

Toide: 160W;

Aku tüüp: 4-200Ah pliiakud, Ca/Ca, EFB, geel- ja AGM akud;

Kaitseklass: IP65;

Ühendus pistik: CEE 7/16;

Juhtme pikkus: 1.5 m

Terminalide arv: 2 tk.;

Laadimisprogrammid: 6 tk.;

Mõõdud: 28,0 x 10,5 x 6,2 cm;

Kaal (pakend): 0.7 kg.

 

Laadige alla toote juhised

Маркировка СЕ является заявлением производителя продукта о том, что продукт соответствует применимым к нему требованиям директив Европейской Комиссии.

Общая информация o: Зарядное устройство Trotec PBCS 10A

ID товара: 7414330
Категория: Зарядные устройства
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,33 x 0,18 x 0,08 м, 1 кг
Напряжение питания: 12 V
Зарядный ток: 10 A
Торговая марка: Не указано
Тип: Зарядные устройства для аккумуляторов
Вид: Не указано, Зарядные устройства для аккумуляторов зарядные устройства

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Зарядное устройство Trotec PBCS 10A
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов