Termokindad ratturile W-TEC Kaltman HLG-751

Спецификации:
Тип: Перчатки
ID товара: 7752985

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Termokindad ratturile W-TEC Kaltman HLG-751

Pehme naha ja funktsionaalse softshelli kombinatsioonist valmistatud termokindad W-TEC Kaltman HLG-751, mootorrattakindad W-TEC Kaltman olid mõeldud maksimaalse mugavuse ja ohutuse tagamiseks mootorrattaga reisimisel külma ilmaga. Täiendavat turvalisust pakuvad kõvast polüuretaanist rusikakaitsed ja kanga alla peidetud väiksemad peopesakaitsed. Tänu küljel olevale peegeldavale paneelile olete nähtav ka vähese valguse korral.

Pehme ja mugav termiline sisevooder tagab kandmise mugavuse. W-TEC Kaltmani mootorrattakindadel on ainulaadne disain, mis muudab need paremini istumiseks kui enamik sarnaseid kindaid turul. Kinnaste suurust saate reguleerida randmel oleva pingutusrihma ja tõmbluku abil. Samuti saate hinnata pingestatud osade kahekordset õmblust ja kahekihilist materjali, mis muudab kindad mitte ainult ohutumaks, vaid ka kulumiskindlaks. Libisemiskindel peopesa on kohustuslik.

Need kindad võimaldavad mootorratast maksimaalselt juhtida. Elegantsed mootorrattakindad W-TEC Kaltman on suurepärased kindad, mis tulevad kasuks, kui otsustad külma ilmaga mootorrattaga sõita. Lõpuks on need nii kerged, et te ei tunne neid isegi kätel.

Общая информация o: Termokindad ratturile W-TEC Kaltman HLG-751

ID товара: 7752985
Категория: Мото перчатки, защита
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,3 x 0,15 x 0,05 м, 0,1 кг
Торговая марка: W-Tec
Тип: Перчатки
Вид: W-Tec, Перчатки мото перчатки, защита
Все товары этого бренда: Все товары W-Tec

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Termokindad ratturile W-TEC Kaltman HLG-751
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов