Аэрофритюрница Zyle ZY030AF

Спецификации:
Корпус: Пластик
Galia: 2800 Вт
Вместимость: 8 л
ID товара: 9388406
17300
В корзину
726 / мес.
Ваш город

БЕСПЛАТНО заберите в Таллинне в пункте выдачи товаров (Ул. Mustamäe 46, Таллин)

В среду, 8 мая

000

Заберите в почтовом отделении Эстонии

9 мая

199

Доставим на дом

9 мая

599

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в почтовом отделении Эстонии

9 мая

199

Доставим на дом

9 мая

599

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Защитите свой товар

Описание товара: Zyle ZY030AF

Kas te ei suuda otsustada, mida õhtusöögiks valmistada? Kas soovite ühte rooga ja oma meest või väikest teist? Nüüdsest saad Zyle topelt kuumaõhufritüüriga valmistada kahte rooga korraga - nii säästad aega ja naudid erinevaid roogasid! Või soovid valmistada pearooga ja lisandit korraga? Nautige lihapraadide ainulaadset maitset koos röstitud kartulite või köögiviljadega.

Sa tarbid kuni 95% vähem rasva

Selles fritüüris valmistatud toit on palju tervislikum, kuna valmistate toite kuni 95% vähema õliga kui tavapärasel viisil küpsetades.

Selle Zyle fritüüriga säilitavad teie toidud oma esialgse maitse – seega on see uus ja tervislik viis nautida praetud toitu süümepiinadeta.

Kuuma õhu tehnoloogia

Zyle kuumaõhufritüüris kasutatav ainulaadne tehnoloogia võimaldab valmistada toitu ainult õhku kasutades. Tänu kuuma õhu kiirele ja täpsele tsirkulatsioonile ning optimaalsele temperatuuritasakaalule saate oma lemmiktoitu praadida, röstida ja praadida. Kuuma õhuga küpsetamine on palju turvalisem, tervislikum ja aitab vältida praeõli ebameeldivat lõhna, mis on tavaliste fritüüride kasutamisel tavaline nähtus.

Krõbedad nõud

Kuuma õhu kiire jaotumine fritüüris tagab toidu kiire ja ühtlase valmimise. Erinevate temperatuuriseadete tõttu saate küpsetada, valides valmistatava roa jaoks vajaliku temperatuuri. Lisaks on fritüüril kuni 60 min. taimeri funktsioon, mis võimaldab seadmel automaatselt välja lülituda, kui toit on valmis.

Kaks eraldi panni erinevate roogade jaoks

Kogu perele toiduvalmistamine pole kunagi varem olnud nii mugav! Sellel kuumaõhufritüüril on kaks eraldiseisvat mahukat 4 l anumat, milles valmistate maitsvaimaid, krõbedamaid ja tervislikumaid roogasid, mis sobivad kogu perele. Lihtsalt pange soovitud koostisained nendesse roogadesse, valige programm ja kuumaõhulained muudavad need maitsvaks küpsetatud toiduks.

Mittenakkuva panni kate

Pannide sisemus on kaetud mittenakkuva kattega, nii et valmistatud nõud ei kleepu ja neid on lihtne eemaldada.

Sünkroonimisfunktsioon erakordse mugavuse tagamiseks

Sünkroonimisfunktsioon võimaldab valmistada mõlemat rooga korraga. Eriti mugav on see erinevate lihapihvide küpsetamisel ja lisandite valmistamisel. Lihtsalt asetage toit kahele eraldi pannile, määrake vajalik temperatuur, valige küpsetusaeg ja nautige samal ajal valmistatud toite.

10 erinevat toiduvalmistamisprogrammi erinevatele roogadele

Sellel kuumaõhufritüüril on 10 erinevat programmi, mis on mõeldud friikartulite, kanakintsude, steikide, kala, kana, sealiha, pitsa, köögiviljade, krevettide ja koogikeste praadimiseks.

Puuteekraan

Sellel Zyle kuumaõhufritüüril on puutetundlike nuppudega ekraan, mis võimaldab valida lihtsa vaevaga ühe 10 automaatse praadimisprogrammi hulgast või saate lisaks reguleerida küpsetusaega ja temperatuuri vastavalt oma vajadustele.

Zyle kuumaõhufritüüri omadused:

Võimsus: 2800 W;

Kuuma õhu tehnoloogia tervislikuma toidu jaoks;

Kuuma õhu fritüüri maht: 8 l (2 X 4 l pannid);

360° kuuma õhu tsirkulatsioonisüsteem;

Reguleeritav temperatuur: 85 - 200°C;

sünkroonimisfunktsioon;

10 erinevat toiduvalmistamisprogrammi;

Mittenakkuva panni kate;

Taimer: 1-60 minutit;

Puuteekraan;

Praepannide lihtne puhastamine ja hooldamine.

Фритюрница с горячим воздухом

Фритюрница - это, по сути, усиленная встроенная конвекционная печь. Этот прибор имитирует результаты жарки, используя только горячий воздух. Вы можете выпекать в горячей воздушной фритюрнице - отзамороженных куриных крылышек и домашней картошки фри до жареных овощей и свежеиспеченных бисквитов. Как работают фритюрницы? Верхняя часть фритюрницы оснащена нагревательным механизмом и вентилятором. Вы помещаете продукты в корзину типа фритюрницы, и когда она включается, горячий воздух направляется вниз и вокруг продуктов. Такая быстрая циркуляция делает пищу хрустящей.

Общая информация o: Zyle ZY030AF

ID товара: 9388406
Категория: Фритюрницы
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,43 x 0,4 x 0,38 м, 4 кг
Торговая марка: Zyle
Тип: Аэрофритюрница
Вид: Zyle, Аэрофритюрница фритюрницы
Цвет монитора: Черный
Корпус: Пластик
Galia: 2800 Вт
Вместимость: 8 л
Все товары этого бренда: Все товары Zyle

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (1)

Zyle ZY030AF
4

(1 oценка покупателя)

5 звездочек
(0)
4 звездочки
(1)
3 звездочки
(0)
2 звездочки
(0)
1 звездочка
(0)

100%

покупателей рекомендуют этот товар

Оставить отзыв о товаре

Информация и правила

Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.

Оценить товар
Virginijus Č.
12.04.2024

Соответствует своему назначению на 100%.

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов