Гладильная система Zelmer ZIS6450

Спецификации:
Galia: 2400 Вт
Вместимость воды: 1300 мл
ID товара: 6884152

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Zelmer ZIS6450

Zelmer ZIS6450 aurugeneraatoril on suurenenud võimsus kuni 2400 W, mis vähendab oluliselt 1,3-liitrisest põhipaagist vedeliku soojendamiseks kuluvat aega. Et vältida kõrvaliste setete tekkimist sisemistele elementidele, on seadmel isepuhastusfunktsioon, mis eemaldab hambakattu võimsa aurujoa kaudu.

Tänu Zelmer ZIS6450-le paigaldatud võimsale aurutõmbe- ja vertikaalaurufunktsioonile siluge kõige tõrksamad kortsud isegi riideid riidepuudelt eemaldamata. Kuivtriikimine on kasulik plekkidele kalduvale voodrikangale esteetilise välimuse andmiseks. Tänu pallikinnitustele ei pea te tegelema pideva toitejuhtme sassi keeramisega.
Katlakivivastane süsteem
Kas olete tüdinud valgetest või pruunidest laikudest, mis pärast triikimist riietele jäävad? Sellels on süüdi seadme jalgadele kogunenud katlakivi. Nüüdsest pole see enam nii suur probleem! Katlakivieemaldussüsteem suurendab aurugeneraatori efektiivsust, pikendab selle kasutusiga ja garanteerib kiirema triikimise!
Võimendusrežiim
Kas olete hädas tõeliselt tugevate kortsudega, millest hoolimata paljudest katsetest ei taha te ikkagi lahti saada? Kasulik on „Zelmer“ aurutriikraua Boost“ režiim. Tugev aurupuhang võimaldab triikida mitte ainult kiiremini, vaid ka tõhusamalt. Aur tungib sügavale kangasse ja sirgendab kõik kiud, et saaksid nautida täiuslikult triigitud riideid.
ECO režiim
Nii näeb hoolitsus ja säästmine ühes. ECO-režiim säästab esiteks energiat ja teiseks väiksemat ühekordset aurupahvakut. Sel põhjusel töötab ECO-režiim ka õrnade kangastega, nagu siid või vill.
Juhtmete hoiukoht
Üksikasjad on olulised ja aurugeneraatori ladustamise mugavus on üks selline detail. Tänu sisseehitatud kaablipesale võtab seade vähem ruumi ning kaabel ei lähe sassi kõige vähem oodatud hetkedel. Samuti väldite kaabli kahjustamist, kuna te ei haake seda millegi külge. Kui olete valmis, peidate kõigepealt kaabli, seejärel kogu seadme ja te ei pea millegi pärast muretsema.
Automaatne temperatuuritehnoloogia
Teie riiete ohutuse tagamiseks soojeneb meie triikraud alati sama temperatuurini. Tänu sellele püsivad kangad pikka aega suurepärases seisukorras. Korralik auruvool omakorda võimaldab sirgendada lemmikriiete suurimaidki kortse.
Automaatne väljalülitus
Me hoolitseme teie mugavuse ja turvalisuse eest isegi väikeste liigutustega! Seetõttu on meie seadmetel automaatne väljalülitusfunktsioon. Loodame, et mäletate seda, kuid kui te seda ei tee – sest elu võib teid üllatada – lülitub seade ise välja, kui seda ei kasutata.
Automaatne puhastusfunktsioon
Iga seadet tuleb aeg-ajalt puhastada, et tagada töökindlus paljudeks aastateks. Kuid nagu me teame, ei meeldi see tegevus ühelegi kasutajale. Seetõttu on Zelmer aurutriikraual automaatne puhastusfunktsioon. Tänu sellele töötab seade tõhusalt pikka aega ning põhjalikku käsitsipuhastust võib teha palju harvem.
Kuivtriikimine või aurutriikimine
Kõigile materjalidele ei meeldi vesi, isegi mitte veeaur. Üks neist on moekas seemisnahk. Kuidas siis seemisnahast rõivaste pinda värskendada, desodoreerida ja siluda? Kuivtriikimisfunktsiooniga Zelmer aurutriikraud tuleb appi! Sellega saate kõike, mida eespool mainisime, ja hoolitsete ka erikohtlemist vajavate riiete eest.
Aurulask vertikaalasendis
Kas teil on koosolekule kiire ja teie särk või kleit vajab triikimist? Ärge isegi mõelge ühe rõiva jaoks triikimislaua laiali laotamisest! Juurdepääs aurugeneraatorile auruvõtu funktsiooniga vertikaalasendis. Riputa riided näiteks uksele, liiguta seadet mööda särki või kleiti ja ongi valmis. Ei mingeid laudu, ega raisatud aega ja...õrn kanga puudutus. Täiuslik!

Общая информация o: Zelmer ZIS6450

ID товара: 6884152
Категория: Гладильные системы
Код производителя: ZIS6450
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,465 x 0,26 x 0,32 м, 4,258 кг
Торговая марка: Zelmer
Тип: Системы для глажки
Цвет монитора: Серый, Белый
Основание: Алюминий
Самоочистка: Да
Вертикальное отпаривание: Да
Автоматическое отключение: Да
Ионизированный пар: Hе указано
Galia: 2400 Вт
Вместимость воды: 1300 мл
Все товары этого бренда: Все товары Zelmer

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Zelmer ZIS6450
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов