Цифровой фотоаппарат Canon EOS R6 Mark II + RF 24-105mm F4-7.1 STM

Спецификации:
Видеосъёмка высокого разрешения: 8k
ID товара: 7786035
3 07700
В корзину
11628 / мес.
Ваш город

БЕСПЛАТНО заберите в Таллинне в пункте выдачи товаров (Ул. Mustamäe 46, Таллин)

29 мая

000

Заберите в почтовом отделении Эстонии

30 мая

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

30 мая

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

30 мая

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

30 мая

259

Доставим на дом

30 мая

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в почтовом отделении Эстонии

30 мая

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

30 мая

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

30 мая

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

30 мая

259

Доставим на дом

30 мая

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Защитите свой товар

Описание товара: Canon EOS R6 Mark II + RF 24-105mm F4-7.1 STM

Canon EOS R6

Ükskõik, mida või kuidas pildistate, saate kaameraga EOS R6 kogeda loomingulisi võimalusi, mis varem tundusid võimatud.

Puhas kiirus. Puhas peeglita.

Radikaalsel EOS R6-l on tehnoloogiad, mis panevad teid uuesti fotograafiasse armuma. Vaadake ja pildistage objekte täiesti uuel viisil ning lisage oma videolugudele uusi mõõtmeid.

20 kaadrit sekundis vaikne tulistamine1
Ja 12 kaadrit sekundis. vajadusel mehaaniline lukk

Kuni 8-astmeline pildistabilisaator*
Eriti teravaks säritamiseks ilma statiivi kasutamata.

ISO 102.400
Suurepäraste tulemuste saavutamiseks pimedas

4K kuni 60p
Liikumine taasesitatakse realistlikult ja selgelt

20-megapiksline eraldusvõime
Suurepärase hämaras jõudluse ja dünaamilise ulatusega täiskaadersensor

Kahe piksliga CMOS AF II
Tunneb ära ja jälgib silmi, nägusid ja loomi.

Tutvustame Canon EOS R6

Tutvuge kaameraga Canon EOS R6 ja vaadake, kuidas selle muljetavaldav kiirus, stabiilsus ja tehnoloogia võivad viia teie loovuse uutesse kõrgustesse. Jäädvustage sekundi murdosa hetk uskumatu kvaliteediga ja vabastage oma talent filmitegijana.

KIIRE, VAIKNE FOTOGRAAFIA

Vaadake iga hetke. Ilma vähimagi mürata.

EOS R6 annab teile võimaluse jäädvustada täiuslik hetk ajas. Jäädvustage tegevust vaikselt muljetavaldava kiirusega kuni 20 kaadrit sekundis1, jäädvustades hetki, mis mööduvad ja on inimsilmale peaaegu märkamatud.

Vaikne sarivõte kiirusega kuni 20 kaadrit sekundis1

Samaaegse särituse, EF-fookuse jälgimise ja pildistabilisaatoriga. Saadaval on ka 12 kaadrit sekundis mehaaniline katik.

DIGIC X protsessoriga loodud kiiruse tagamiseks

Tehke kuni 240 RAW-pilti või 1000+ JPEG-pilti ühes sarivõttes suure jõudlusega UHS-II kaardi ja kahe mälukaardipesaga, mis mõlemad toetavad ülikiireid UHS-II SD-kaarte, et saaksite katkestusteta pildistada. .

Vapustavad videod kuni 4K 60 kaadrit sekundis ja Full HD 120 kaadrit sekundis kahe pikslilise CMOS AF-ga

EOS R6-l on võttetehnilised näitajad, mis sobivad tõsiseks videotööks. Canoni logi ja HDR PQ valikud aitavad operaatoritel jäädvustada suuremat dünaamilist ulatust, samas kui kvaliteetset 10-bitist 4:2:2 salvestust toetatakse sisemiselt ühe kaamera kahest UHS-II SD-mälukaardi pesast.

Ülim hübriidkaamera

Pole tähtis, mida või kuidas pildistate, EOS R6 tõstab loovuse lati kõrgemale. Fotod või videod, inimesed või kohad, tegevus või reisimine, natüürmort või elusloodus, kiirus, pildikvaliteet ja paindlikkus teevad EOS R6-st ideaalse sisu loomise tööriista.

Maailma parim pildistabilisaator: 8 jaotust3

Kujutage ette, et saate pildistada käest kuni neljasekundilise säriajaga ja ilma statiivita, et maastikupildil hägustada vett või tänavapildis liikuvaid inimesi. Täpselt sellist loomingulist vabadust võite EOS R6-lt oodata.

Integreeritud viieteljeline pildistabilisaator pakub kuni 8 kaitsetaset kaamera värisemise eest. Ja kui kaamera külge on kinnitatud optilise pildistabilisaatorisüsteemiga RF-objektiivid (välja arvatud RF 600MM F11 IS STM või RF 800MM F11 IS STM), saavutavad need kaks süsteemi koos kuni 8 stabiliseerimispeatust. 2

Kaamera korpusesse ja objektiivi sisseehitatud pildistabilisaatorisüsteemid stabiliseerivad ka videot, kuna kolmas süsteem Film Digital IS lisab veel ühe stabiliseerimistaseme ja professionaalse välimusega tulemused.

Maailma kiireim iseteravustamine jälgib objekte usaldusväärselt4

EOS R6 Dual Pixel CMOS AF II süsteemi toiteallikaks on DIGIC X protsessor, mis kasutab süvaõppe tehisintellekti täiustatud subjektide tuvastamiseks ja jälgimiseks. Silmad, näod ja pead tuvastatakse sama täpselt kui kunagi varem. Lisaks tunneb kaamera ära kasse, koeri ja linde, aidates hoida liikuvaid objekte teravana, mis on metsloomade ja siseruumides lemmikloomade pildistamise üks keerulisemaid aspekte.

DISAIN

Käsutundlik ja lihtne kasutada, lihtsalt võtke see kätte

Tahtsime, et miski ei segaks teie loomingulist läbimurret, nii et EOS R6 on loodud instinktiivse juhtimise ja parimate võimalike ühenduste jaoks.

Elektrooniline pildiotsija

Lahe 3,69 miljonit. 120 kaadrit sekundis kuni 120 kaadrit sekundis värskendussagedusega elektroonilist pildiotsijat täiendab mitmesuunaline kallutatav puuteekraan, mille saab kaamera korpusest lahti voltida ja 270˚ pöörata, et jäädvustada ootamatuid vaatenurki.

Kaks mälukaardi pesa

Kaks kaardipesa võimaldavad salvestada RAW- ja JPEG/HEIF-faile eraldi või isegi fotosid videotest eraldi ning need toetavad uusimaid UHS-II standardeid suure salvestus- ja lugemiskiiruse tagamiseks. Kaamera tagaküljel olevad intuitiivsed juhtnupud, nagu iseteravustamise hoob ja tagumised juhtkettad, muudavad EOS R6 juhtimise tõeliselt intuitiivseks.

Kuni umbes 12 kaadrit sekundis koos AF / AE jälgimisega*
RF-objektiivide ja teatud EF-objektiivide kasutamisel. Ühilduvate objektiivide loendi vaatamiseks vt Canoni ametlikul veebisaidil. Laskmiseeria 

kiirus varieerub kuni 3 erinevat astet olenevalt aku tüübist, järelejäänud aku laetusest, akude arvust, kasutatavast objektiivist, temperatuurist, sisseehitatud Wi-Fi seadistusest (sisse või välja) ning sellest, kas kasutatakse akut ja WFT-d (EOS R5). ainult), alalisvoolu pistik või USB-toiteadapter. Lisaks ülalmainitud teguritele võib maksimaalne sarivõtte kiirus väheneda särituse, ava, kasutatava välgu, väreluse vähendamise protsessi, objekti tingimuste, heleduse (eriti pimedas kohas) tõttu.

Elektrooniline lukk:

Kuni umbes 20 k/s. AF/AE jälgimisega. Kehtib mõnele RF/EF-objektiivile, kui ava on laialt avatud. Ühilduvate objektiivide loendi vaatamiseks vt Canoni ametlikul veebisaidil. Sarivõtte kiirus sõltub säriajast, ava seadistusest, ava olekust sarivõtte ajal, objekti tingimustest, heledusest (eriti vähese valguse korral), objektiivi tüübist, tingimustest, heledusest (eriti vähese valguse korral) ja objektiivi tüübist.

* 8 peatust CIPA standardil RF 24-105mm F4 L IS USM 105mm fookuskaugusega
Maailma parim pildistabilisaator umbes 8,0 sammu*
Kõigist vahetatavate objektiividega digikaameratest. 2020 9. juuli (Canoni uuringute järgi). Põhineb CIPA standardil, 8.0 peatust RF 24-105mm F4 L IS USM 105mm fookuskaugusega. Olenevalt ostuajast võib objektiivi püsivara vajada värskendamist. EOS R6 IS-jõudlus on sama, mis EOS R5-l

Maailma kiireim 0,05 sek. autofookus*
Võrreldes vahetatavate objektiividega digitaalsete peeglita kaameratega, millel on 35 mm täiskaadriga ekvivalentne pildisensor, millel on kontrastituvastusega AF ja faasituvastusega AF pilditasandil. EOS R6-l on sama autofookuse kiirus kui mudelitel EOS R, EOS RP ja EOS R5. Turul saadaval alates 2020. aastast. 9. juuli

(Canoni uuringute järgi). Arvutatud CIPA juhiste kohaselt mõõdetud automaatse teravustamise kiiruse põhjal. (Sõltub pildistamistingimustest ja kasutatavast objektiivist.) Sisemine mõõtmismeetod.

[Mõõtmistingimused]

Fookuse heledus: EV 12 (toatemperatuur, ISO 100)

Pildistamisrežiim: M

Kasutatud objektiiv: RF24-105mm F4L IS USM (24mm fookuskaugusel),

Pildistamine päästikuga,

Iseteravustamise meetod: 1-punktiline iseteravustamine (keskmise iseteravustamispunktiga)

Automaatse teravustamise toimimine: ühe võttega automaatne teravustamine

На протяжении 80 лет Canon помогает людям рассказывать истории... Canon, ведущий производитель цифровых камер, цифровых зеркальных камер, струйных принтеров и профессиональных принтеров для бизнеса. В ассортименте фотоаппаратов Canon найдется место для творчества каждому - от изящных и удобных в переноске моментальных камер и компактных фотоаппаратов с легкими фиксированными объективами до зеркальных и беззеркальных камер с самыми современными функциями. Созданы, чтобы соответствовать вашей страсти к фотографии: благодаря нашим постоянным, лидирующим на рынке инвестициям в исследования и разработки, наши новые камеры оснащены всеми последними инновациями в области воспроизведения изображений. Эра влогеров началась в 2008 году, когда Canon EOS 5D Mark II впервые представил возможности видеосъемки на цифровой зеркальной камере. Это открыло путь для влоггинга. Для съемки такого рода контента до появления Canon EOS 5D Mark II требовалась очень дорогая видеокамера. Это действительно изменило видеоиндустрию в одночасье. Сегодня серия Canon PowerShot G7 X является самой популярной камерой для влоггинга в Европе. С помощью этой карманной камеры вы можете создавать видео в формате 4K, а благодаря матрице 20,1 Мп и откидному сенсорному экрану в компактном корпусе она станет действительно отличным творческим компаньоном.

Canon EOS R6 Mark II + RF 24-105mm F4-7.1 STM

Изображения носят исключительно иллюстративный характер и предназначены для демонстрации характеристик продукта. Товар, показанный на рисунке, не отражает конкретную модель продукта.

Системные камеры (беззеркальные) - это новейшая группа гибридных камер - этакий мост между зеркальными и обычными цифровыми устройствами. Первая системная камера для массового рынка, DMC-1, была разработана в 2006 году компанией Panasonic. Преимущество этих устройств заключается в лучшем качестве, чем у цифровых камер, и меньшем размере, чем у зеркальных камер. Благодаря отказу от зеркала системная камера стала намного меньше и легче. Если сравнивать функции системных и зеркальных камер, то зеркальная камера фокусируется с помощью зеркала, а системная камера фокусируется непосредственно на матрице, поэтому системные камеры имеют электронный видоискатель, отображаемый на заднем ЖК-экране. Этот предварительный просмотр позволяет настроить такие параметры, как экспозиция, яркость и контрастность, перед съемкой. Они унаследовали от зеркальных камер возможность смены объективов, фокусировки и скорости съемки. Смена объективов позволяет нам применять нужные эффекты и добавлять яркость фотографиям. Беззеркальные устройства просты в использовании - вы будете использовать один объектив, когда отправляетесь в путешествие, и другой, когда снимаете портрет. Уменьшается дрожание, что обеспечивает более четкое и профессиональное качество изображения, а бесшумный механизм идеально подходит для незаметных снимков. Если вам нравятся компактные устройства, но вы хотите получить высокое техническое качество, ряд встроенных режимов съемки и возможность смены объективов, системная камера идеально вам подойдет.

Читать дальше

Общая информация o: Canon EOS R6 Mark II + RF 24-105mm F4-7.1 STM

ID товара: 7786035
Категория: Фотоаппараты
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 м, 0,5 кг
Торговая марка: Canon
Тип камеры: Системные фотоаппараты
Вид: Canon, Системные фотоаппараты цифровые фотоаппараты
Габаритные размеры: 138 x 98 x 88
Вес: 0.68 кг
Тип: SD/SDHC/SDXC
С блоком питания: Li-Ion
Водостойкость: Нет
Оборудование: Объектив, Камера, Зарядные устройства, Объектив
Видеосъёмка высокого разрешения: 8k
Все товары этого бренда: Все товары Canon

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Canon EOS R6 Mark II + RF 24-105mm F4-7.1 STM
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов