Digikaamera Canon EOS R6 Mark II + RF 24-105mm F4-7.1 STM

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: 8k
Kauba ID: 7786035
3 07700
Lisa korvi
11628 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

7. juunist

000

Smartpost pakiautomaat

7. juunist

259

Postkontor

10. juunist

199

Omniva pakiautomaat

10. juunist

219

DPD pakiautomaat

10. juunist

249

Kuller

10. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

7. juunist

259

Postkontor

10. juunist

199

Omniva pakiautomaat

10. juunist

219

DPD pakiautomaat

10. juunist

249

Kuller

10. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Canon EOS R6 Mark II + RF 24-105mm F4-7.1 STM

Canon EOS R6

Ükskõik, mida või kuidas pildistate, saate kaameraga EOS R6 kogeda loomingulisi võimalusi, mis varem tundusid võimatud.

Puhas kiirus. Puhas peeglita.

Radikaalsel EOS R6-l on tehnoloogiad, mis panevad teid uuesti fotograafiasse armuma. Vaadake ja pildistage objekte täiesti uuel viisil ning lisage oma videolugudele uusi mõõtmeid.

20 kaadrit sekundis vaikne tulistamine1
Ja 12 kaadrit sekundis. vajadusel mehaaniline lukk

Kuni 8-astmeline pildistabilisaator*
Eriti teravaks säritamiseks ilma statiivi kasutamata.

ISO 102.400
Suurepäraste tulemuste saavutamiseks pimedas

4K kuni 60p
Liikumine taasesitatakse realistlikult ja selgelt

20-megapiksline eraldusvõime
Suurepärase hämaras jõudluse ja dünaamilise ulatusega täiskaadersensor

Kahe piksliga CMOS AF II
Tunneb ära ja jälgib silmi, nägusid ja loomi.

Tutvustame Canon EOS R6

Tutvuge kaameraga Canon EOS R6 ja vaadake, kuidas selle muljetavaldav kiirus, stabiilsus ja tehnoloogia võivad viia teie loovuse uutesse kõrgustesse. Jäädvustage sekundi murdosa hetk uskumatu kvaliteediga ja vabastage oma talent filmitegijana.

KIIRE, VAIKNE FOTOGRAAFIA

Vaadake iga hetke. Ilma vähimagi mürata.

EOS R6 annab teile võimaluse jäädvustada täiuslik hetk ajas. Jäädvustage tegevust vaikselt muljetavaldava kiirusega kuni 20 kaadrit sekundis1, jäädvustades hetki, mis mööduvad ja on inimsilmale peaaegu märkamatud.

Vaikne sarivõte kiirusega kuni 20 kaadrit sekundis1

Samaaegse särituse, EF-fookuse jälgimise ja pildistabilisaatoriga. Saadaval on ka 12 kaadrit sekundis mehaaniline katik.

DIGIC X protsessoriga loodud kiiruse tagamiseks

Tehke kuni 240 RAW-pilti või 1000+ JPEG-pilti ühes sarivõttes suure jõudlusega UHS-II kaardi ja kahe mälukaardipesaga, mis mõlemad toetavad ülikiireid UHS-II SD-kaarte, et saaksite katkestusteta pildistada. .

Vapustavad videod kuni 4K 60 kaadrit sekundis ja Full HD 120 kaadrit sekundis kahe pikslilise CMOS AF-ga

EOS R6-l on võttetehnilised näitajad, mis sobivad tõsiseks videotööks. Canoni logi ja HDR PQ valikud aitavad operaatoritel jäädvustada suuremat dünaamilist ulatust, samas kui kvaliteetset 10-bitist 4:2:2 salvestust toetatakse sisemiselt ühe kaamera kahest UHS-II SD-mälukaardi pesast.

Ülim hübriidkaamera

Pole tähtis, mida või kuidas pildistate, EOS R6 tõstab loovuse lati kõrgemale. Fotod või videod, inimesed või kohad, tegevus või reisimine, natüürmort või elusloodus, kiirus, pildikvaliteet ja paindlikkus teevad EOS R6-st ideaalse sisu loomise tööriista.

Maailma parim pildistabilisaator: 8 jaotust3

Kujutage ette, et saate pildistada käest kuni neljasekundilise säriajaga ja ilma statiivita, et maastikupildil hägustada vett või tänavapildis liikuvaid inimesi. Täpselt sellist loomingulist vabadust võite EOS R6-lt oodata.

Integreeritud viieteljeline pildistabilisaator pakub kuni 8 kaitsetaset kaamera värisemise eest. Ja kui kaamera külge on kinnitatud optilise pildistabilisaatorisüsteemiga RF-objektiivid (välja arvatud RF 600MM F11 IS STM või RF 800MM F11 IS STM), saavutavad need kaks süsteemi koos kuni 8 stabiliseerimispeatust. 2

Kaamera korpusesse ja objektiivi sisseehitatud pildistabilisaatorisüsteemid stabiliseerivad ka videot, kuna kolmas süsteem Film Digital IS lisab veel ühe stabiliseerimistaseme ja professionaalse välimusega tulemused.

Maailma kiireim iseteravustamine jälgib objekte usaldusväärselt4

EOS R6 Dual Pixel CMOS AF II süsteemi toiteallikaks on DIGIC X protsessor, mis kasutab süvaõppe tehisintellekti täiustatud subjektide tuvastamiseks ja jälgimiseks. Silmad, näod ja pead tuvastatakse sama täpselt kui kunagi varem. Lisaks tunneb kaamera ära kasse, koeri ja linde, aidates hoida liikuvaid objekte teravana, mis on metsloomade ja siseruumides lemmikloomade pildistamise üks keerulisemaid aspekte.

DISAIN

Käsutundlik ja lihtne kasutada, lihtsalt võtke see kätte

Tahtsime, et miski ei segaks teie loomingulist läbimurret, nii et EOS R6 on loodud instinktiivse juhtimise ja parimate võimalike ühenduste jaoks.

Elektrooniline pildiotsija

Lahe 3,69 miljonit. 120 kaadrit sekundis kuni 120 kaadrit sekundis värskendussagedusega elektroonilist pildiotsijat täiendab mitmesuunaline kallutatav puuteekraan, mille saab kaamera korpusest lahti voltida ja 270˚ pöörata, et jäädvustada ootamatuid vaatenurki.

Kaks mälukaardi pesa

Kaks kaardipesa võimaldavad salvestada RAW- ja JPEG/HEIF-faile eraldi või isegi fotosid videotest eraldi ning need toetavad uusimaid UHS-II standardeid suure salvestus- ja lugemiskiiruse tagamiseks. Kaamera tagaküljel olevad intuitiivsed juhtnupud, nagu iseteravustamise hoob ja tagumised juhtkettad, muudavad EOS R6 juhtimise tõeliselt intuitiivseks.

Kuni umbes 12 kaadrit sekundis koos AF / AE jälgimisega*
RF-objektiivide ja teatud EF-objektiivide kasutamisel. Ühilduvate objektiivide loendi vaatamiseks vt Canoni ametlikul veebisaidil. Laskmiseeria 

kiirus varieerub kuni 3 erinevat astet olenevalt aku tüübist, järelejäänud aku laetusest, akude arvust, kasutatavast objektiivist, temperatuurist, sisseehitatud Wi-Fi seadistusest (sisse või välja) ning sellest, kas kasutatakse akut ja WFT-d (EOS R5). ainult), alalisvoolu pistik või USB-toiteadapter. Lisaks ülalmainitud teguritele võib maksimaalne sarivõtte kiirus väheneda särituse, ava, kasutatava välgu, väreluse vähendamise protsessi, objekti tingimuste, heleduse (eriti pimedas kohas) tõttu.

Elektrooniline lukk:

Kuni umbes 20 k/s. AF/AE jälgimisega. Kehtib mõnele RF/EF-objektiivile, kui ava on laialt avatud. Ühilduvate objektiivide loendi vaatamiseks vt Canoni ametlikul veebisaidil. Sarivõtte kiirus sõltub säriajast, ava seadistusest, ava olekust sarivõtte ajal, objekti tingimustest, heledusest (eriti vähese valguse korral), objektiivi tüübist, tingimustest, heledusest (eriti vähese valguse korral) ja objektiivi tüübist.

* 8 peatust CIPA standardil RF 24-105mm F4 L IS USM 105mm fookuskaugusega
Maailma parim pildistabilisaator umbes 8,0 sammu*
Kõigist vahetatavate objektiividega digikaameratest. 2020 9. juuli (Canoni uuringute järgi). Põhineb CIPA standardil, 8.0 peatust RF 24-105mm F4 L IS USM 105mm fookuskaugusega. Olenevalt ostuajast võib objektiivi püsivara vajada värskendamist. EOS R6 IS-jõudlus on sama, mis EOS R5-l

Maailma kiireim 0,05 sek. autofookus*
Võrreldes vahetatavate objektiividega digitaalsete peeglita kaameratega, millel on 35 mm täiskaadriga ekvivalentne pildisensor, millel on kontrastituvastusega AF ja faasituvastusega AF pilditasandil. EOS R6-l on sama autofookuse kiirus kui mudelitel EOS R, EOS RP ja EOS R5. Turul saadaval alates 2020. aastast. 9. juuli

(Canoni uuringute järgi). Arvutatud CIPA juhiste kohaselt mõõdetud automaatse teravustamise kiiruse põhjal. (Sõltub pildistamistingimustest ja kasutatavast objektiivist.) Sisemine mõõtmismeetod.

[Mõõtmistingimused]

Fookuse heledus: EV 12 (toatemperatuur, ISO 100)

Pildistamisrežiim: M

Kasutatud objektiiv: RF24-105mm F4L IS USM (24mm fookuskaugusel),

Pildistamine päästikuga,

Iseteravustamise meetod: 1-punktiline iseteravustamine (keskmise iseteravustamispunktiga)

Automaatse teravustamise toimimine: ühe võttega automaatne teravustamine

Canon on aidanud inimestel jutustada juba 80 aastat olles juhtiv ettevõte digitaalkaamerate, peegelkaamerate, tindiprinterite ja professionaalsete printerite valdkonnas.
Alates klanitud ja hõlpsasti kaasaskantavatest kiirkaameratest ja kergete, fikseeritud objektiividega kompaktkaamerat, DSLR-kaamerate ja tipptasemel fotokaamerateni, leiab igaüks tee loovuse juurde Canoni kaameravaliku abil.
Loodud vastama teie kirele fotograafia vastu, tänu jätkuvatele turu juhtivatele investeeringutele teadus- ja arendustegevusse on Canoni uutel kaameratel uusim video taasesituse innovatsioon.
Vlogeri ajastu algas 2008. aastal, kui Canon EOS 5D Mark II tutvustas esmakordselt oma DSLR-kaamera videovõimalusi. See sillutas teed video blogidele ehk vlogidele. Sellise sisu jäädvustamiseks on enne Canon EOS 5D Mark II vaja väga kallist videokaamerat, muutes videotööstuse sisuliselt üleöö. Tänapäeval on Canon PowerShot G7 X-seeria kõige populaarseim vlogimiskaamera Euroopas. Selle taskusse mahtuva kaameraga saate luua 4K videoid, mille kompaktses korpuses on 20,1 MP sensor ja kokkupandav puutetundlik ekraan, muutes selle tõeliselt loominguliseks kaaslaseks. 

Canon EOS R6 Mark II + RF 24-105mm F4-7.1 STM

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Süsteemikaamerad on uusim hübriidkaamerate rühm – sild peeglita ja tavaliste digiseadmete vahel. Esimese masstoodanguna toodetud süsteemkaamera DMC-1 töötas 2006. aastal välja Panasonic. Nende seadmete eeliseks on parem kvaliteet kui digikaameratel ja väiksem suurus kui peegelkaameratel. Peeglist vabanemine muudab süsteemikaamera palju väiksemaks ja kergemaks. Süsteemi ja peegelkaamera funktsioonide võrdlemisel keskenduvad peegelkaamerad läbi peegli, samas kui süsteemikaamera teravustab otse maatriksile, seega on süsteemikaameratel elektrooniline pildiotsija, mis kuvatakse tagumisel LCD-ekraanil. See pildiotsija võimaldab teil enne pildistamist reguleerida sätteid, nagu säritust, heledust ja kontrasti. Peegelkaameratelt on need üle võtnud objektiivide vahetamise, teravustamise ja pildistamiskiiruse. Objektiivide vahetamine võimaldab meil rakendada soovitud efekte ja lisada fotodele heledust. Peeglita seadmeid on lihtne kasutada – reisides kasutad üht objektiivi ja portreed pildistades teist. See seade vibreerib vähem selgema ja professionaalsema pildikvaliteedi saavutamiseks ning vaikne mehhanism sobib suurepäraselt diskreetsete võtete tegemiseks. Kui teile meeldivad kompaktsed seadmed, kuid soovite kõrget tehnilist kvaliteeti, erinevaid integreeritud võtterežiime ja objektiivide vahetamise võimalust, sobib süsteemkaamera teile suurepäraselt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Canon EOS R6 Mark II + RF 24-105mm F4-7.1 STM

Kauba ID: 7786035
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Canon
Kaamera tüüp: Süsteemi kaamera
Vaade: Canon, süsteemi kaamera fotoaparaadid
Mõõtmed: 138 x 98 x 88
Kaal: 0.68 kg
Tüüp: SD/SDHC/SDXC
Vooluallikas: Li-ion
Veekindlus: Ei
Varustus: Aku, Fotoaparaat, Laadija, Objektiiv
Videosalvestuse resolutsioon: 8k
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Canon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Canon EOS R6 Mark II + RF 24-105mm F4-7.1 STM
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki