Teemantpuuride komplekt Tough Master® TM-DDK5

Спецификации:
Тип: Сверла
Предназначено: Для сверления
ID товара: 9807382

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Teemantpuuride komplekt Tough Master® TM-DDK5

Komplekt, milles on erinevaid suurusi:

5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm

Need teemandiga tööriistade otsikud on eriti tugevad tänu erakordselt tugevale vaakumiga karastatud teemantkattele, mistõttu sobivad need ideaalselt kasutamiseks kõvade materjalidega, nagu portselan, keraamika, plaadid, graniit, tellised, marmor ja kvarts.

10 mm teemantkõrgus: Kõrge teemantterade sisaldusega Tough Master® kuivad teemanditerade puurimisotsikud kestavad kauem kui tavalised teemandipuurimise otsikud, tagades seeläbi, et need kestavad aastaid ja tagavad, et saate neid kasutada koos oma uute tööriistadega.

Puhas lõige: Tänu sobivale teemantterade suurusele 45–50 võib see teemantpuurikomplekt portselanist plaatidele luua väga puhtaid ja täpseid auke, pakkudes optimaalset jõudlust ja professionaalseid tulemusi. Sobib suurepäraselt tööriistadega, mis nõuavad maksimaalset täpsust.

Kuiv puurimine: Tänu professionaalsetele puurimisotsikutele, mille sees on täidetud vaha, saab neid kasutada ilma veeta jahutamiseta. See tähendab, et puurimisotsikuid pole veega enam vaja kasutada, ehkki kui töötingimused seda võimaldavad, võite puurida veega jahutades; see suurendab ka nende kasutusiga.

45° asend: Alustage puurimisotsiku asetamist umbes 45 kraadi nurga all ja puurige seejärel auku aeglaselt. See tagab, et töö saab tehtud katkestusteta ega purune. Ärge kunagi proovige puurida vertikaalselt ja liikuge aeglaselt 90 kraadini, et praht saaks kiiremini hajuda.

Teraseline korpus: Need puurimisotsikute korpused Tough Master® teemantplaadil puurimise komplektis on valmistatud kõrgekvaliteedilisest 40Cr terasest. See materjal koos teemantotsikutega tagab pika kasutusea ning Tough Master® hoiab oma mainet, kasutades ainult kõrgekvaliteedilisi materjale.

Маркировка СЕ является заявлением производителя продукта о том, что продукт соответствует применимым к нему требованиям директив Европейской Комиссии.

Общая информация o: Teemantpuuride komplekt Tough Master® TM-DDK5

ID товара: 9807382
Категория: Механические инструменты
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,1 x 0,1 x 0,2 м, 0,1 кг
Тип: Сверла
Вид: TOUGH MASTER, Сверла механические инструменты
Предназначено: Для сверления
Торговая марка: TOUGH MASTER
Все товары этого бренда: Все товары TOUGH MASTER

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Teemantpuuride komplekt Tough Master® TM-DDK5
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов