Inverter Solar Edge SE30K-RW00IBNM4

Спецификации:
Тип: Inverter
ID товара: 10196327

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Inverter Solar Edge SE30K-RW00IBNM4

Inverter Solar



ANTENN EI OLE KOMPLEKTIS



Inverter Solar Edge SE30K-RW00IBNM4 - kolmefaasiline. Kõrge kvaliteediga kolmefaasiline inverter võimalusega paigaldada välitingimustesse.



Olulisemad omadused:




  • Stabiilne pingeinverter pikematele ahelatele: See inverter on spetsiaalselt projekteeritud tagamaks stabiilset pinget pikemates elektrivõrkudes, mis on oluline päikeseenergia efektiivseks kasutamiseks.

  • Kohandatud töö jõuoptimeerijatega: Inverter sobib suurepäraselt töötamiseks jõuoptimeerijatega, tagades päikesemoodulitest pärineva energia optimaalse juhtimise ja suurendades kogu süsteemi tõhusust.

  • Kommunikatsioon läbi 2 x RS485, Etherneti: See inverter võimaldab suhelda erinevate protokollide abil, sealhulgas 2 x RS485 ja Etherneti kaudu, hõlbustades jälgimist ja juhtimist erinevate seadmete kaudu.

  • Lisakommunikatsioon läbi Wi-Fi ja GSM: Lisaks on saadaval valikuline kommunikatsioon läbi Wi-Fi ja GSM, võimaldades inverterit kaugjuhtida ja kontrollida, eriti oluline, kui soovite süsteemi kaugelt jälgida.

  • Intelligentne energiajuhtimine: Inverter on varustatud nutika energiajuhtimissüsteemiga, mis aitab optimaalselt juhtida energiavooge ja suurendada nende tõhusust.

  • Maksimaalne tõhusus kuni 98,3%: See inverter eristub väga kõrge tõhususega, mis võib ulatuda kuni 98,3%. See aitab vähendada energiakadusid konversiooniprotsessis ja optimaalselt kasutada iga toodetud päikeseenergia ühikut.



Tasub märkida, et ANTENN EI OLE KOMPLEKTIS. See on oluline teave, eriti kui kavatsete selle inverteriga kasutada lisakommunikatsioonivahendit.



Kokkuvõttes on Inverter Solar Edge SE30K-RW00IBNM4 suurepärane valik neile, kes otsivad parendatud ja tõhusat lahendust päikeseenergia süsteemile.

Общая информация o: Inverter Solar Edge SE30K-RW00IBNM4

ID товара: 10196327
Категория: Комплектующие для солнечных электростанций
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,7 x 0,4 x 0,4 м, 35 кг
Тип: Inverter
Торговая марка: Solar
Все товары этого бренда: Все товары Solar

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Inverter Solar Edge SE30K-RW00IBNM4
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов