Пазл Ravensburger Disney Princes, 16/12/20/24

Спецификации:
Количество деталей: 72
Рекоменд. возраст от: 3 г.
ID товара: 8805916

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Пазл Ravensburger Disney Princes, 16/12/20/24

See 4 värvilise kvaliteediga mosaiikmõistatuse komplekt näitab populaarse telesarja Disney Princesse ja on lõigatud teistsuguse tüki loendamiseks, nii et lapsed saaksid komplekti edenedes arendada oma mõistatuse tegemise oskusi. Mõistatused on lõigatud 12, 16, 20 ja 24 tükiks ning sisaldab pilte Tuhkatriinust, Rapunzelist, Arielist, Tianast, Lumivalgekesest, Belle'ist, Meridast, Aurorast, Mulanist ja Jasmine'ist. Mõistatused on suurepärane viis oma lapse vaatluse, kujutlusvõime ja suhtlemisoskuse soodustamiseks. Esitage pildi kohta küsimusi või pange oma laps pildist rääkima - näiteks küsige neilt, mis nende arvates toimub või mida mõned tegelased räägivad. See mitmepakk sobib suurepäraselt peredele, kellel on rohkem kui üks laps või mängurühma keskkond. Meie 4 kasti laste mõistatused on meisterdatud esmaklassilise kvaliteediga ja mõõdab seda 19 x 14cm. Suurepärased mõistatused 3 -aastastele ja vanematele lastele. Enimmüüdud mõistatusbränd kogu maailmas - müüdud üle miljardi mõistatusega, teevad meie laste mosaiikmõistatused ideaalseid kingitusi poistele ja tüdrukutele suurepäraseid kingitusi. Täiuslikud mänguasjad teie lapsele - mõistatused väikelastele ja igas vanuses lastele aitavad toetada lapse arengut, kui nad mängivad, ehitades selliseid oskusi nagu keskendumine ja loovus. Positiivselt mõistatuslik-alates lõbusatest pereaegadest kuni pikaajaliste tervisega seotud eeliste ja igapäevaste hetkedeni on alandliku mosaiiku kohta nii palju positiivseid; Nad teevad suurepärase sünnipäevakingituse või purustavad jõulukingituse

OhutusHoiatus

Hoiatus! Ei sobi alla 36 kuu lastele väikeste osade tõttu, mis kujutavad endast lämbumisohtu

Kast sisaldab

Mosaiikmõistatused

Предупреждение!

Если игрушка содержит мелкие детали, то она не предназначена детям до 3-х лет. Будьте осторожны с мелкими деталями, которые могут оторваться или быть откусанными, так как ребенок может подавиться или их вдохнуть! Все упаковочные материалы и части игрушки не являются частью самой игрушки, поэтому их необходимо снять, прежде чем отдать игрушку ребенку. Использовать в присутствие взрослых.

Общая информация o: Пазл Ravensburger Disney Princes, 16/12/20/24

ID товара: 8805916
Категория: Пазлы
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,24 x 0,21 x 0,05 м, 0,3 кг
Торговая марка: Disney Princess
Вид: Ravensburger, disney princess пазлы
Количество деталей: 72
Торговая марка: Ravensburger
Рекоменд. возраст от: 3 г.
Все товары этого бренда: Все товары Ravensburger

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Пазл Ravensburger Disney Princes, 16/12/20/24
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов