Утюг Zelmer ZIR1505

Спецификации:
Мощность: 2400 Вт
Основание: Керамика
ID товара: 9391021

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Zelmer ZIR1505

Väga võimas triikraud
Kas teate, kui palju aega kulub inimesel keskmiselt riiete triikimisele? Ärge muretsege, te ei pea isegi sellele mõtlema, sest Zelmer ZIR1505 keraamiline triikraud võimsusega 2400 W kuumeneb hetkega, säästes teie aega triikimisprotsessis. See triikraud on ideaalne suurtele peredele, kus triikimine võib mõnikord kesta kuni mitu tundi nädalas, samuti neile, kellel on suur riidekapp, kus on palju kleite, särke, pükse ja muid rõivaid.

Vertikaalne aurutöötlus
Tänu Zelmer ZIR1505 keraamilise triikraua vertikaalasendis olevale auruvarustuse funktsioonile ei pea te triikimislauda välja võtma juhuks, kui soovite triikida mantlit või jopet, sest saate riideid auruga töödelda ilma neid riidest eemaldamata. riidepuu. Riputa oma riided lihtsalt riidepuule ja jookse aurujoaga mööda – nii säästad mitte ainult aega, vaid vabastad end raske teadetetahvliga ka muredest.

Soon nööpide ümber triikimiseks
Kas olete väsinud kulutamast palju aega ja vaeva, et pääseda ligi oma särgi või pluusi kortsudele nööpide lähedal? Nööpide ümber triikimiseks mõeldud Zelmer ZIR1505 keraamilise triikraua soon mitte ainult ei võimalda lihtsalt nööpide läheduses olevat kangast triikida, vaid kaitseb ka triikimispinda kriimustuste eest.

Tilkumisvastane süsteem
Zelmer ZIR1505 keraamilise triikraua tilkumisvastane süsteem takistab vee väljavoolu triikraua avadest triikimise käigus suhteliselt madalal temperatuuril, kui aur ei jõua triikrauas töödelda. Tilkumisvastane süsteem kaitseb eriti õhukesi kangaid, kuna ei jäta inetuid plekke, mis antud funktsiooni puudumisel juhtuda võivad.

Automaatne auruvarustus
Zelmer ZIR1505 keraamilise triikraua automaatne aurufunktsioon tähendab, et kuuma auru juhitakse läbi suure hulga triikimispinna avade. Kuum aur pehmendab kiiresti kanga rahutu kiu, tänu millele jäävad riided või pesu kergemini triigitav.

Tugev auruvarustus
Zelmer ZIR1505 keraamilise triikraua kuum auruvool 30 g/min pehmendab kiiresti kanga allumatut kiudu, mis muudab kanga kortsuskohtade triikimise lihtsamaks. Tänu võimsale auruvarustusele on triikimisprotsess kiirem ja tõhusam.

 

Общая информация o: Zelmer ZIR1505

ID товара: 9391021
Категория: Утюги
Код производителя: ZIR1505 Ceramic
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,33 x 0,26 x 0,27 м, 1,5 кг
Торговая марка: Zelmer
Тип: Утюг
Цвет монитора: Фиолетовый
Регулируемая подача постоянного пара: 30 г/мин.
Паровой удар: 120 г/мин.
Опрыскиватель: Да
Самоочистка: Да
Защита от образования накипи: Нет
Защита от протечек: Да
Вертикальное отпаривание: Не указано
Автоматическое отключение: Да
Вместимость воды: 240 obestsvechivayushtee-sredstvo-loreal-professionnel-paris-blond-studio
Ионизированный пар: Hе указано
Поддерживаемые технологии: Автоматическое отключение
Мощность: 2400 Вт
Основание: Керамика
Все товары этого бренда: Все товары Zelmer

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Zelmer ZIR1505
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов