Huulepalsam Resibo, 7 ml

Спецификации:
Тип: Бальзамы для губ
Цвет: Прозрачный
ID товара: 9966292

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Huulepalsam Resibo, 7 ml

Использование: см. на упаковке

Rahustav huulepalsam
  • Veidi uuendatud versioon ja ilusas pakendis, mis on keskkonnasõbralik ja mõeldud kosmeetikatoodete kasutamist veelgi lihtsamaks muutma.
  • Looduslike koostisosade rikkalik koostis ja hooldav toime jäävad muutumatuks.
  • Palsam tõstab huulte niisutustaset ja tugevdab neid intensiivselt.
  • Rahustab lõhenenud nahka, vähendab ärritust ja kaitseb selle eest.
  • Kollase sinepi võrse ekstrakt "iLIPerfection " sisaldab mürosinaasi, ensüümi, mis vastutab sinepi teravuse eest. Maitse "aktiveerib" sinalbiini, suurendades vereringet nahas või limaskestadel.
  • Toime silub, niisutab ja pinguldab huuli tõeliselt. 
  • Sellesse palsamisse armumiseks piisab ühest kasutuskorrast. Nii palju, et te ei saa sellest lahti.
  • Kaasake see alati kaasas. Töö ajal rahakotis, taskus, töölaual. Ideaalne kõigile, eriti inimestele, kes on altid lõhenemisele, kuivusele ja kuivusele.
  • Looduslike koostisosade koostis on spetsiaalselt valitud tundlikku ja nõudlikku huulenahka aktiivseks kaitsmiseks, niisutamiseks, toitmiseks ja taastamiseks. Tänu LIPerfectionile ehk kollase sinepiidu ekstraktile tugevdab palsam pärast pikaajalist kasutamist intensiivselt ja muudab huuli õrnalt täidlaseks.

Koostises: sisaldab ka kompleksi Acticire® – unikaalne kombinatsioon looduslikest taimevahadest mimoosiõitest, jojobast ja päevalillest, mis niisutab ja toidab huulenahka, jättes kerge, mitterasvane. filmi peal. hoiab ära veekadu. Seda efekti suurendab õli oklusioon, mis on päevalilleseemneõli, magusa mandliõli, Abessiinia õli ja sheavõi omaduste kombinatsioon, mis koos ja eraldi moodustavad tugeva oklusiivse kihi, mis kaitseb huulenahka välistegurite eest. Neroliõli tugevdab veresoonte seinu, seega toimivad LIPerfection ja teised koostisained tõhusamalt. Stevia magusus paneb teda sagedamini kätt taskusse pistama, nii et hoolitsete selle tundliku kehaosa eest regulaarselt. Mango aroomi värskus on lisarõõm.

Koostisosad: Helianthus Annuus seemneõli, diisostearoüülpolüglütserüül-3 dimeerdilinoleaat*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, hüdrogeenitud rapsiõli*, Crambe Abyssinica seemneõli, Butyrospermum Parkii või, Cetyl Deuscia Esters A / Seeca Heliodhuuscia estrid lillevaha / polüglütseriin-3*, vesilahus, tsetearüülalkoholi ekstrakt, rebaudiani naatriumalkoholi ekstrakt bensoaat, kaaliumsorbaat , aroom, limoneen, linalool * koostisosad on sertifitseeritud looduslikuna

Общая информация o: Huulepalsam Resibo, 7 ml

ID товара: 9966292
Категория: Помады, бальзамы, блеск для губ
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,1 x 0,05 x 0,05 м, 0,2 кг
Торговая марка: Resibo
Вместимость: 7 мл
Предназначен для: Женщин
Тип: Бальзамы для губ
Вид: Resibo, Бальзамы для губ помады, бальзамы, блеск для губ
Цвет: Прозрачный
Все товары этого бренда: Все товары Resibo

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Huulepalsam Resibo, 7 ml
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов