Термокружка Contigo Grand, 1,9 л

Спецификации:
Тип: Термокружки
Материал: Нержавеющая сталь
ID товара: 7703295

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Термокружка Contigo Grand, 1,9 л

500 ml või isegi ümmargune liiter kohvi või teed ei ole sulle planeeritud reisi ajal kindlasti piisav? Pole probleemi! Oleme Contigos loonud termose, mis tuleb suurepäraselt toime ka kõige nõudlikumal ekspeditsioonil. Selle maht on pöörane 1900 ml, mida saad kasutada üksi või ekspeditsioonikaaslaste seltsis.

Tingimused Grand Contigo Ss 1900ml Must

Thermos Grand - 22 tundi soojas, 43 tundi külmas

Suur mahutavus on ülaltoodud toodete eelistest vaid esimene. Teine on fenomenaalsed, rekordilised termid. Suurepärane kvaliteet 18/8 roostevaba teras koos suurepärase kahekordse Thermalocki vaakum-isolatsiooniga on garantii, et soojad joogid meeldivad maitsele peaaegu ööpäevaks (täpsemalt 22 tunniks) ja saate nautida külmi vedelikke 43 tundi. .

Contigo Grand - termos gaseeritud jookide jaoks

Sädelev vesi? Mullimahl? Või äkki õlut? Pole tähtis, mis teile kõige rohkem meeldib – saate selle hõlpsalt sellesse Contigo termosesse valada. Kui see on suletud - mullid on alati seal, kus nad olema peaksid, st joogis, mitte väljaspool seda.

Grand SS reisitermos – ei libise käes

Suured mõõtmed ja tohutu mahutavus panevad termose koos sellesse valatud joogiga palju kaaluma. See võib kergesti käest libiseda. Miski ei saaks rohkem valesti olla! Pulbervärvitud korpuse pind on kare, tänu millele suudame seda stabiilselt hoida ka märgade kätega. Libisemiskindlatel omadustel on ka termose allosas pehme padi ja mugavate soontega kork, mis muudab selle lahti keeramise palju lihtsamaks, kui meil on kindad käes.

Rohkem eeliseid Contigo Grand SS termostest

Kogu kõnealune toode on nõudepesumasinas pestav – nii korpus kui ka kork. Kaas ise on korpusega integreeritud spetsiaalse termoplastsest polüuretaanist kinnitusega. Kork peale keeramist on täielikult kinni – olete 100% kindel, et termosest ei valgu midagi välja.

Общая информация o: Термокружка Contigo Grand, 1,9 л

ID товара: 7703295
Категория: Термосы, термокружки
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,11 x 0,21 x 0,1 м, 0,4 кг
Объем: 1.9 л
Тип: Термокружки
Вид: Contigo, Термокружки
Материал: Нержавеющая сталь
Торговая марка: Contigo
Все товары этого бренда: Все товары Contigo

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Термокружка Contigo Grand, 1,9 л
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов